Şimdi Ara

Bu Kabloları Kessem Sorun Olur mu? Elektrikçiler Konuya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
9.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oturduğumuz dairenin alt katında boş bir dükkan var ve dükkan sahipleri özellikle geceleri dükkana gelip alem yapıyorlar. Defalarca uyarmamıza rağmen sonuç alamadık. 2 kez polisi aradık ama gelmediler. Zabıta geldi ama gündüz vakti ses olmadığından sonuç alamadık. Ben de artık işi sigortayı tümüyle etkisiz hale getirip orayı karanlıkta bırakmakta buldum. Onların sayacı ve kabloları fotoğrafta. Geçen hafta bir kabloyu makasla kesecektim ama kıvılcım çıktı, bıraktım ben de. Sigortayı indirmiştim. Sizce nasıl etkisiz hale getiririm? Diğer sayaçlar zarar görür mü?Bu Kabloları Kessem Sorun Olur mu? Elektrikçiler Konuya.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkasının elektrigini ondan izinsiz bir şekilde kesmek hmm bir de tavsiye istiyorsun ? Uyarmaktan ve polis cagirmaktan baska bir caren yok malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohol ola hani sead.
    hani kebloğ.
    sen nereye getirdin nereyee?

şimdi saygıdeğer kardeşim. öncelikle kontrol kalemi ve izoleli yankeski olmadan bu işe girmemelisin bu bir.
    ikincisi kablo kesme işine hiç girme. kabloyu çıkarma işlemi yaparsın belki.
    hiçbişey yapmadan önce detaylı fotolar göndermelisin.

bağlantı klemesinin fotosunu iyi çek.
    bağlantı şu şekilde mi?
    Bu Kabloları Kessem Sorun Olur mu? Elektrikçiler Konuya.

eğer bu şekilde ise otomatı indirdiğin an zaten elektriği kesmiş olacaksın.

belki bu sayaç dükkana ait sayaç değildir yanlış sayacı kurcalıyor olabilirsin.

• Bu yaptığın suç eğer şikayetçi olurlarsa sıkıntı yaşarsın.

Ama yinede sen bilirsin hocam.

Bayadır yoktun ortalıkta nerelerdeydin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortadan çıkan mavi kablo ile sağdaki kırmızı kabloyu birbirine paralel bağla sorunu kökten çözersin. Artık ne ses duyacaksın ne başka bişey belki bir nebze yanık et kokusu ama kısa sürer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • em2018 E kullanıcısına yanıt
    Afedersin de ne diyorsun sen?

İlk dediğine katılıyorum. Evde yankeski olmadığından geçen hafta makasla denedim ama kıvılcım çıktı. Yankeski masrafına girmem gerekecek.
    Apartman içi her an birilerinin inip çıkmasına müsait, telaşla çekebildim. Ama yanında başka sayaçlar da var.
    Otomatı çok indirdim ama tabii gelip kaldırdılar yine.
    Kablo çıkarma daha riskli değil mi?
    Sayaç o dükkana ait, ne zaman indirsem ertesi gün kaldırılmış buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 11 Temmuz 2018; 23:49:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanıt olmadıkça bir şey olmaz ki.

Merak ettiğin için teşekkür ederim. Çok sorunlu günlerim oldu, pek vakit ayıramadım buraya. Girdiğimde de konu dışına uğramadım açıkçası.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.