Şimdi Ara

Bu jiletin ucunu nasıl kırabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
7.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ucu sürekli tıkanıyor tarak kısmını çıkarmak istiyorum nasıl kırılıyor uç kısmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tercihen yan keski, yoksa penseyle koparabilir misin/ kırabilirsin kardeşim.
  • En dandik olani almissin kardesim. Ucu kirilmaz bunun. Permatik al onu tirnak makasiyla kirar kullanirsin bi nebze daha iyi olur. Baktin kiramiyorsun al eline kucuk bir firca her tikandiginda ac. Ne icin kullanacagin da onemli. Sakal icinse git mach 3 al. Yoksa dedigim gibi permatik kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRunaway

En dandik olani almissin kardesim. Ucu kirilmaz bunun. Permatik al onu tirnak makasiyla kirar kullanirsin bi nebze daha iyi olur. Baktin kiramiyorsun al eline kucuk bir firca her tikandiginda ac. Ne icin kullanacagin da onemli. Sakal icinse git mach 3 al. Yoksa dedigim gibi permatik kullan

Dışarı çıktığımda ondan alayım öyleyse.ben de nasıl kırıyorlar diyorum kendi kendime
  • Ben permatigi elimle kırmaya kalktım elimi dogradim

• sen zaten kırılmaya gerek olmayını almışsın. Banyo jiletlerini kırmaya gerek yok, genital bölge tıraşları için çok uygundur. Farklı bir iş için kıracaksanda yukarıdaki arkadaşın dediği gibi permatik yüz tıraşı için olan jiletler kolay kırılır
  • Jiletin hayırlı olsun kazasız belasız.
    Ayrıca bunlar kırılmıyor beyaz permatiği elle kırabilrsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu fayansı bulamıyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet, tırnak makasıyla kırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacdada

sen zaten kırılmaya gerek olmayını almışsın. Banyo jiletlerini kırmaya gerek yok, genital bölge tıraşları için çok uygundur. Farklı bir iş için kıracaksanda yukarıdaki arkadaşın dediği gibi permatik yüz tıraşı için olan jiletler kolay kırılır

Genital bölge için sürekli aynısını kullanıyorum tıkanıyor sinir ediyor.direkt olarak jileti vurmak istiyorum ustura tıraşı gibi
  • kırarsan yüzünü parçalayabilirsin ama tehlikeli olur senin için...
  • Beyaz başlıklı permatik aldım, başlığını kıracağım, genital bölge için biraz korkuyorum ama deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayyarağa

kırarsan yüzünü parçalayabilirsin ama tehlikeli olur senin için...

oldu mu
  • KIZLARIN KORKULU RÜYASI K kullanıcısına yanıt
    ya beyler ben mach 3 ü sadece sakalda kullanmıyorum siz niye öyle yapmıyorsunuz?
    feci de rahat oluyo kullanımı yıllardır kullanırım
  • Benim gibi parmakla bastırıp kemiğe kadar kesme de nasıl yaparsan yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: valkyon

Benim gibi parmakla bastırıp kemiğe kadar kesme de nasıl yaparsan yap.

Çok geçmiş olsun. Ben de hangi akla hizmetse senin gibi parmakla açtım allahtan tırnaklarım uzundu tırnaklarımı ortadan ikiye yardı ama çok şükür kesilme kanama olmadı. Olaydan sonra dank etti olum ben manyakmıyım niye öyle açtım ki dedim. Olayı yaparken hiç demiyosun ulan ben bunu niye böyle yapıyorum diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

ya beyler ben mach 3 ü sadece sakalda kullanmıyorum siz niye öyle yapmıyorsunuz?
    feci de rahat oluyo kullanımı yıllardır kullanırım

Hocam mach3 cabuk dolmuyo mu genital bolge temizliginde ve bir baslik ne kadar gidiyo scaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: valkyon

Benim gibi parmakla bastırıp kemiğe kadar kesme de nasıl yaparsan yap.

Benimde başıma geldi

• Şaka makada permatik en iyisi yaw. Geçen Makine aldım malum bölgeler için, bu seferde huylanıyorum arkadaş. Bi gülme geliyo tam kesecem. En iyisi permatik arkadaş. Hem güldürmüyo hemde düşündürmüyo.
  • Kırmak yerine düzgün temizlemeyi deneyin. Olmuyor değil.

Yaprak jiletler var direk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.