Şimdi Ara

Bu jant hallolurmu kolayca?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60-70 le kaldirima surttum arkadaslar jant kolayca hallolurmu gordugunuz uzere tek bi yerde ufak yamulma ve onun disinda surtunme izleri var yani nerdeyse bisey olmamis gibi duzeltebilirlermi bana yapilir gibi geldi

Not:teker havasindan jant tekerden disarda gibi duruyo surtmemden kaynakli degil yani
     Bu jant hallolurmu kolayca? Bu jant hallolurmu kolayca? Bu jant hallolurmu kolayca?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hallolur birde alt takıma baktırın derim o hızla zarar goren parça varmı diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

hallolur birde alt takıma baktırın derim o hızla zarar goren parça varmı diye.

Rotta hic sikinti yok ama haklisiniz bi baktiralim

• Hallolur hocam hiç dert etmeyin.. Jant tamiri yapan bir yere gidin,10 dakikada hallederler.Jantı makinaya bağlayıp yüksek ısı ile düzeltiyorlar,çiziklerede sprey ile boya atıyorlar.MAksimum 50-60 lira para tutar.
  • ŞAhin kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• öncelikle geçmiş olsun.
    benzer bir durum ikibinli yıllarda başıma gelmişti. bilmediğim bir yolda kırmızıyı geç farketmiş önde duran araca vurmamak için kaldırıma çıkmaya çalışmış ancak sol ön lastiği sürttüğümle kalmıştım. aynı şekilde hasar oluşmuştu. jantı değiştirmiştim.

çapaklar vs polisaj makinesine takılacak metal ucu ile düşük devirde alınıp(yani jant aşındırılacak) jant da yeniden boyanır. ancak aşınan ve kopan kısımları yerine iade etmek mümkün değil bence. o şekilde kullanmak ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. kaldı ki jantta fotoğraflardan görülemeyen çatlak vs oluşmuş da olabilir.

4 jantın fırınlı boyaması 250 TL civarıdır. buna göre bir hesap çıkartabilirsiniz. jant çok pahalı değilse, bulabiliyorsanız mutlaka yenileyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.