Şimdi Ara

Bu İşletim Sistemine Bu Yavaşlık Normal mi_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Intel
    Celeron 2.66 CPU 2.66Ghz
    2.67 Ghz , 2.25GB RAM

bilgisayarım>sağ tuş>özellikler diyince aynen bu çıkıyor

Ayrıca nvidia geforce fx 5500 128mb ekran kartım var

Ve bunlara rağmen hızlı çalışabilcek oyunlar aşırı yavaş ama inanılmaz yavaş bunun sebebi nedir ben birazcık takılmalara bile razıyım ama olmuyor sorun neden vede celeron oyun için kötü demeyin yanlış bilgi genel araştırma yaptım celerondada iyi çalışır

pcmde virüs falanda yok

lütfen yardım edin :S

birde sorun rami yükselttiimden beri format atmadım ilişkisi olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonay -- 5 Ağustos 2008; 23:58:45 >

• Hangi oyun? Ekran kartı yetersiz kalıyor büyük ihtimal.Tabi işlemci de
  • Oynamaya çalıştığın oyunlar nelerdir?
  • mesela gta san andreas knight online vardı eskiden oynadıım o bile yawaştı halbuki arkadaşım daha ekran kartını yüklemedn açıordu ama hızlıydı ya da ne biliim undergraund 2 bile takılıyor artık düşünün
  • dostum sorun hersey olabilir daha acık yaz nerde biliyorsun virus olmadıgını bilgisayarında acık icine mi baktın
  • nod32 inin son sürümünü kullanıorm vede tarattırdım yani ekran kartından olamaz bazı int. cafelerdede aynı ekran kartı mevcut fakan cod4 bile rahatlıkla çalışıyor
  • Driverin güncel mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Telefonun İşletim Sistemi ne
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartının driverını soruosan eet başka driver soruosan nasıl güncellerim
  • Dostum baştan işlemcin zaten yavaş senin..Her oyunu kaldırmaz..Çok ağır olur..Oyunları indirirken özelliklerine bakmayı unutma...
  • oyun ayarlarını düşür ekran kartın o kadar iyi sayılmaz ama ram maşallah yani oyun ayarlarını full açıyorsan olabilir
  • İşlemciden kaynaklanıyor. Bence araştırdım diyip kestirip atma İnt cafe dediklerin celeron kullanmıyorlardı dimi en azından öyle düşün
  • evet sanırım yeni işlemci şart P4 1700Mhz gibi bişi almalıyım
  • işlemci fanın sahra çölüne dönmüstür islemci fanını ve pc icini ac temizle normale dönecektir (birinden altıntı ama kimden..)
  • Oyunların çözünürlük ayarlarını en minimuma al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.