Şimdi Ara

Bu işi Cehape yapsa 50 sene konuşurdu AKP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğaziçi ve 15 temmuz şehitler köprüsü ve 9 otoyol özelleştirme yani satış için İngiliz danışmanlık şirketine gidilmiş

Kendilerinin yaptığı yap işlet devlet müşteri garantili hastane otoyol havaalanı tünelden sonra zamanında kendi cebimizden yaptığımız koca köprüler satılıyor

Düşünsenize bunu CHP iktidarı yapsaydı yandaş televizyonlarda elinde oklavalı herbolokologlar uzmanlar belgeseller sosyal medya trolleri 50 sene konuşurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülke İngiliz ve Arap sömürgesi oldu... Nerden nereye? Atatürk Hatayı Araplardan alıp ülkeye katarken bizimkiler ülkenin birçok vilayetini Araplara teslim edip gelir kaynaklarını da İngilizlere veriyor zaten musluğun başında da İngiliz Memo varken daha nasıl ikna edici olayım?

Adamlar Özelleştirmeye SATMAK diyor şaka gibi ya. Bu mantık ile CHP iktidar olacakta ülke yönetecek gerçekten La Fontainden Masallar gibi işler.

Siz hiç mi ticaret yapmadınız hiç mi kiralık eviniz flan olmadı veya çevrenizde görmüyor duymuyor musunuz böyle şeyler ?

Özelleştirmede mantık şudur kısa bir örnek ile. Senin bir evin var diyelim. TAPUSU SENDE yaa hani. Ve bir kiracın var her ay 10 bin TL veriyor sana diyelim.

Sana sonra birisi geliyor hocam senin evi 10 yıllığına kiralamak istiyorum ne diyorsun diyor. Al sanada 1 milyon para trrink olarak. Üstüne evin 10 yıllık süreçte tüm masrafları giderleri benden çıkarkende evi boyatacam temizcene sana teslim edecem.

Sizin gibiler Yok abi kalsın ben ay 10 bin TL almaya devam ben kiraci ile uğraşır cebelleşirim paraları 50 tl 50 TL toplarımda diyebilir. Ama tek seferde 1 milyon parayı peşin almak daha mantıklı diyor bazılarıda. Sonuç olarak TAPUSU sende üstüne yasal olarak bir yanlış yaparsa çıkarma hakkında sende kiracıyı...

• TÜVTÜRK ihalesi 500 küsur milyon dolar, cirosu 25 milyar dolar, yapılan vergi indirimleri de ayrı konu.

Buradan hesabı yapın artık.

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Peki o özelleştiren İngiliz şirketi seni kaç eurodan geçirecek köprüden ve otoyoldan? :)

Taptığın adam para kazansın gerisi önemli değil dimi vatandaş gibi

Köprü senin olduğu için kira sözleşmesinde ona göre belirleyecen.

Bir taban tavan fiyat belirlemesi yapılabilir. Sözleşme şartlarına ek şartlar konulabilir bunlar kolay işler.

Siz Özelleştmenin SATMA OLMADIĞINI anlayın gerisi kolay...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 12 Şubat 2026; 22:42:24 >

Şunu sor bunlar dilliye. Kiralayıp işleten adam kar almak için kiralayacak. O zaman devlet o kazanacağı paradan niye vazgeçiyormuş. Acil toplu paraya mı ihtiyaç var? Ekonomide işlerin çok iyi gittiğini söylerken bu yaptıkları tutarlı oluyor mu?

Cevap veremez tabi. Benden korkup kaçmasa ben sorardım da bunun "akpli değilim ama" taktiğini patlattığımdan beri blokladı beni. Gerçi gene mesajlarımızı okuyup arkamızdan laf atıyor.

Arkadaşım, ekonomi iyi gitmese merkez Bankası enflasyon hedefini yükseltmezdi.

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Colda kullanıcısına yanıt

Orası öyle. Yüksek enflasyon zenginlik göstergesi. Paramız var ki harcıyoruz. 

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.