Şimdi Ara

Bu iş iyice zıvanadan çıktı 18 saat uyudum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler işe başladım ve bu gün işe gidemedim

Her zamanki gibi sabahladım bunun sebebide işten geldikten sonra yani saat 4.5 dan sonra hemen uyuyup 12 de kalkmam
    ve 12 den 6 ya kadar oturunca bile uykum gelebiliyor böyle bir bünyeye sahibim

Çok ağır antipsikoz haplar kullanıyorum tourette sendromu için kullanma diyenlerin seslerini duyar gibiyim ama kullanmazam 2 kelime laf edemiyorum

B vitaminine yeni başladım onun dışında bi vitamin kullanmıyorum

Düzensiz besleniyorum çok az yiyorum günde 1 öğün oda çok az yiyorum

Günde 1.5 paket sigara içiyorum 2.5 litre kola içiyorum

Spor yapmıyorum

Hergün mastürbasyon yapıyorum

Ve 18 saat uyku yakında öleceğimin habercisi gibi bi şey Birde kola içmeden ayılamıyorum kesinlikle kafein tüketmem lazım kola içmesem 3-4 saat daha uyurdum

Kısaca ölü gibi yaşıyorum hiç bi sosyal aktivitem yok param yok Kız arkadaşım yok

İşe başladım onada gidemiyiceksem ben öleyim 19 Yaşına geldim ekmek paramı kazanmam lazım bu işten her ne kadar para kazanamasamda hayatın gerçeklerini öğrenmem lazım
    eylülde ismek in grafikerlik kurslarına yazılıcam ama bu düzensizlikle ne yapıcam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 17 Haziran 2011; 23:03:52 >

• is ne isi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_king06

is ne isi?

Koyun can derdinde kasap et derdinde Ailem filan iş diye beynimin etni yiyor

Benim önce düzene girmem lazım vitamin kullanmam lazım bi şekilde her gün zorlada olsa uyanıp yüzümü yıkıyıp çay kahve tüketmem lazım
  • Kardeş aç karna 1.5 paket sigara 2.5litre kolayla fazla yaşamazsın zaten.Mezarına demişlerdi yazdırt.
  • sendeki farklı bişey hocam

sorunun ne olduğunu ve çözümünü biliyorsun ama uygulamak için adım atmıyorsun ki ne anladım ben bu işten tamam geçmiş olsun ilaç kullanıyor olabilirin ama asosyal olduğunu bildiğin halde bi adım atmamak yenmeye çalışmamak daha kötü.

kurslara yazılman senin için iyi olmuş ama daha sosyal olabileceğin kurslara yazıl bence resim veya spor türü ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

sendeki farklı bişey hocam

sorunun ne olduğunu ve çözümünü biliyorsun ama uygulamak için adım atmıyorsun ki ne anladım ben bu işten tamam geçmiş olsun ilaç kullanıyor olabilirin ama asosyal olduğunu bildiğin halde bi adım atmamak yenmeye çalışmamak daha kötü.

kurslara yazılman senin için iyi olmuş ama daha sosyal olabileceğin kurslara yazıl bence resim veya spor türü ;)

Kurslara grafikerliğimi geliştirmek için yazılıyorum ilerde ekmek paramı kazanmak için yazılıcam
  • Şu ilaçları kullanmalısın.
    +Benexol B12
    +Pharmaton faydalı olacaklardır.Eğer Benexol B12 etki etmezse B vitaminin iğnesi var şarhoşa yaparsan ayıltacak güçte oda olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabahları kalkamaman sigarayla alakalı. Sigarayı bıraktıgım zamanlarda 2 saat uyuya kalsam alarm sesine kalkıyordum şimdi beni sırtlayıp goturseler uyanamam cunku yeniden başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

sendeki farklı bişey hocam

Buna atalet diyolar. Arkadaşa önerim ataleti yenmek ile ilgili Mümin Sekman denen yazarın kitaplarını okusun yol katedeceğine eminim
  • sen ölmüşsün gömen yok
  • günde 1 öğün yemek oda az yiyorum diyorsun sonra aman bünyem çok zayıf ilaçları kullanmam gerek geceleri pc başında uyku duzenını bozarsın aman sabahları kalkamıyorum sana en iyi tedavi askerlik olur düzene ihtiyacın var ama onu yapmak istemiyorsun askerlikte mecbur kalıcagın için su sıralar kendını duzeltemezsen askere gidince düzelirsin en geç.
    senin şuan yapmak gereken düzenli en az 3 öğün beslenme kolayı ve sıgarayı bırakma ve uyku duzenı getirme + mastürbasyonu haftada 1 e cıkarma
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

sen ölmüşsün gömen yok

+ :(
  • gömelim bu arkadaşı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.