Şimdi Ara

Bu insanlar neden apaçi /emo oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu millet neden normal giyinmeyi veya normal davranmayı denemiyor/istemiyor. Yaşını başını almış, belli bir olgunluğa erişmiş diyebileceğimiz bu insanlar neden farklı bir şekle bürünme girişiminde?
    Saçlar bir şekil, kıyafetler bir şekil. Yani neden?

Düzgün giyinmek veya düzgün bir şekle bürünmek bu kadar mı zor? Gençlik böyle mi yaşanmalı?

Bu apaçiler/emolar nasıl oldu da bu kadar çoğaldı? 4-5 Sene önce hiç böyle tiplere rastlamıyordum.

3-4 Gün önce bir dolmuşa bindim, denk gelecek ya dolmuşta bir tane apaçi varmış bir tek de onun yanı boş; Gitim oturdum yanına, ilk defa bu kadar yakından bir apaçi gördüm. Fırsattan istifade çaktırmadan incelemeye çalıştım. O zaten pencere kenarında oturuyordu en arka 5'lide, o pencereden dışarıya baktığında ben de ona bakıyordum, sarışın eli ayağı düzgün biri, evlenme çağına da gelmiş; ama gel gör ki apaçi. Ensesi uzun, düzeltilmiş, saçının üst kısmı kaldırılmış, değişik bir tipe bürünmüş. Halbuki öyle bir tipe bürünmese ne iyi olurdu, zaten yakışıklı bir çocuk. Yani ne gerek var böyle şeylere anlamıyorum ki.

Bu gidişata bir çare bulmak lazımgençler mahvoluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Düşünür -- 9 Ağustos 2012; 15:34:06 >

• Dedigin dogru ha 5 yil once yoktu hic bir anda cogaldilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıyamet alametleri bunlar, hazırlıklı olun.
  • Daha önce hiç belirtilmese de bunun tek sebebi > küresel bunalım <
  • Cidden önemsenmesi gereken bir konu gençlik böyle elden gidiyor.Tarz yaratma havalarına girip acayip komik tuhaf duruma düşüyorlar hayır düzgün giyinince bir şeymi kaybedeceksin sanki.
  • Emolar apaçilerden daha halsiyetli. Ama ikisindede bedava beyni kullanacak kabiliyet yok o ayrı mesele.
  • Hayır böyle olunca madalya falan mı veriyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Düşünür -- 6 Ağustos 2012; 14:09:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Emolar apaçilerden daha halsiyetli. Ama ikisindede bedava beyni kullanacak kabiliyet yok o ayrı mesele.

ÜSTÂD
  • koy g.te rahvan gitsin.Boşver insan bireysel bir varlıktır koyun gibi gütmeye yönlendirmeye ihtiyacı yoktur adam mal kültürsüz kitap okumaz farkını sözcüklerle beyniyle ortaya koymaz ne yapsın oda kolay yoldan kendini göstermeye çalışıyor
  • Yıl olmuş 2012 hala emo diyorsun geçti o atlattık apaçilerin sonu gelicek gibi değil
  • şehir hayatına alışamamış köylüler.
    arada kalmanın sonucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Yıl olmuş 2012 hala emo diyorsun geçti o atlattık apaçilerin sonu gelicek gibi değil

Bir gün bunların da sonu gelecek.

O gün geldiğinde veya yaşlandıklarında hepsi pişman olacaklar.
  • iki kelime yeterli
    ergenlik ,dönülmez akşamın ufku gibi,
    250 gram
  • emolar yine punk, brutal metal falan dinlerlerdi bi çizgileri vardı. apaçiler daha berbat.
  • quote:

Yıl olmuş 2012 hala emo diyorsun geçti o atlattık apaçilerin sonu gelicek gibi değil

Artık hipster'lar geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alabastron

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

quote:

quote:

quote:

7-12 populer kültür neşeli popcular
    12-16 anti pop metalci anarşist olay nerede ordayım tripleri şaclarını kestirmeme tripleri aileye atar tripleri
    16-20 her türlü müziği dinler giyiniş olarak düzelmeler başlar pahalı gömlekler bakımlı bir şaç konuşmada düzelmeler class mekanlar
    20-25 giyiniş 16 20ile aynı değişiklik yok para 16-20ye göre cok daha az artık kişilik oturmuş sosyal hayattan elini ayağını eski dönemlere göre daha az safalara indirmiş

25-ölüm bunu daha görmedim gördüğümde editliyicem

Resimleri paylaşmak isterdim fakat ben bile buna hazır değilim bunları nerdenmi biliyorum ah bu dünya yaşlandım

• Başkalarından farklı olmaya çalışan insanlar topluluğu tavuz kuşunun tüğlerini göstermesiyle bunların saçını dikmesi gözünü boyaması aynı şey.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Genç Düşünür

quote:

quote:

quote:

7-12 populer kültür neşeli popcular
    12-16 anti pop metalci anarşist olay nerede ordayım tripleri şaclarını kestirmeme tripleri aileye atar tripleri
    16-20 her türlü müziği dinler giyiniş olarak düzelmeler başlar pahalı gömlekler bakımlı bir şaç konuşmada düzelmeler class mekanlar
    20-25 giyiniş 16 20ile aynı değişiklik yok para 16-20ye göre cok daha az artık kişilik oturmuş sosyal hayattan elini ayağını eski dönemlere göre daha az safalara indirmiş

25-ölüm bunu daha görmedim gördüğümde editliyicem

Resimleri paylaşmak isterdim fakat ben bile buna hazır değilim bunları nerdenmi biliyorum ah bu dünya yaşlandım

On numara tespit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 25 30 arasını ben örnek vereyim..

örnek ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.