Şimdi Ara

BU İLLUMİNATE NEDİR?? AMACI NE??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR İLLUMİNATİ HAKKINDA COK SEY OKUDUM AMA BEN ESAS AMACALARINI COZEMEDM BUNLARIN 3 HARFLILERLE ILISKISI VARMI VARSA NE NDN İNSALARI DNSİZLİGE İTMEK İSTYORLAR BU HAÇ İSARETİ İLLUMUNATİNİN BİR OYUNUMU AKLIMDA COK SORU VAR ACIKLAYABLRSNZ SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkeryusuf -- 7 Ekim 2012; 22:54:28 >

• Asıl amaçları dünyadaki insan nüfusunu yaklaşık 500milyon civarına getirmek, dini ortadan kaldırma, tek dil ve tek bir devlet kurmaktır. fakat bu tek hükümet son derece faşisttir. Bu kişiler cinlerle iletişime geçebilirler. Şeytan ile anlaşma yaparlar. Göz piramit gbi semboller çok önemlidir. Çeşitli kötülükler yaparak şeytana bağlılıklarını gösterirler. Bizim bilmediğim pek çok şeyi biliyorlar. Allah'ın var olduğunu biliyolar, fakat bunlar şeytan tarafındalar. İblis ne vaadediyor da Allah'a karşı geliyorlar orasını kimse bilemez.

kısaca böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krampon kelebeği

Asıl amaçları dünyadaki insan nüfusunu yaklaşık 500milyon civarına getirmek, dini ortadan kaldırma, tek dil ve tek bir devlet kurmaktır. fakat bu tek hükümet son derece faşisttir. Bu kişiler cinlerle iletişime geçebilirler. Şeytan ile anlaşma yaparlar. Göz piramit gbi semboller çok önemlidir. Çeşitli kötülükler yaparak şeytana bağlılıklarını gösterirler. Bizim bilmediğim pek çok şeyi biliyorlar. Allah'ın var olduğunu biliyolar, fakat bunlar şeytan tarafındalar. İblis ne vaadediyor da Allah'a karşı geliyorlar orasını kimse bilemez.

kısaca böyle.
    Abi allah hepimizi bu sapmısların yolundan korusun bu kadar buyuk bi gücü görmezlikten gelmek ne buyuk bi sacmalıktır ya ama gerekirse islam icin bu vatan ıcın canımızı verecegiz allah bizi bu sapmısların yoklundan korusun bu kadar muazzam bı gücü yok saymak bilmemek ne büyük bi aptallık allah bunların akıllarını baslarına getirsn

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkeryusuf

Abi allah hepimizi bu sapmısların yolundan korusun bu kadar buyuk bi gücü görmezlikten gelmek ne buyuk bi sacmalıktır ya ama gerekirse islam icin bu vatan ıcın canımızı verecegiz allah bizi bu sapmısların yoklundan korusun bu kadar muazzam bı gücü yok saymak bilmemek ne büyük bi aptallık allah bunların akıllarını baslarına getirsn

Alıntıları Göster
    Kardeş o imza ne öyle şikayet ediyorum.

Ayrıca illüminati falan hepsi boş işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

Alıntıları Göster
    sizin gibilerin hep gözleri kapalı ne varmıs imzamda ??
  • quote:

Alıntıları Göster
    imzanda ne yok ki boyuta bak daha büyüğü yok muydu
  • quote:

Alıntıları Göster
    sen dalga geçmeden düzgünce sordun diye cevap verdim. yoksa vermezdim.
    İlluminati'nin bir diğer taktiği de illuminatiyle dalga geçilmesini sağlayıp sanki uydurma bir şeymiş gibi göstermek istemeleridir.
    İlluminatinin en güçlü silahı medyadır. Onun için mümkün olduğunca televizyondan uzak durulmalı, gazete ise kesinlikle alınmamalı, para kazandırlmamalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu yazının anlamı nedir
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krampon kelebeği

sen dalga geçmeden düzgünce sordun diye cevap verdim. yoksa vermezdim.
    İlluminati'nin bir diğer taktiği de illuminatiyle dalga geçilmesini sağlayıp sanki uydurma bir şeymiş gibi göstermek istemeleridir.
    İlluminatinin en güçlü silahı medyadır. Onun için mümkün olduğunca televizyondan uzak durulmalı, gazete ise kesinlikle alınmamalı, para kazandırlmamalı.

Alıntıları Göster
    haklısın kardesm bende inanıyrm bu olaylara propagandalara gelmeyelim !!! ha okey kuculturz sıkıntı yok

• quote:

Alıntıları Göster
    Sauron aslında ölmedi. Yüzük yokolunca Sauron'un yokolduğunu sandı herkes ancak Sauron o kadar safmı Tabiki ikinci yedek yüzüğü üretmişti. Sonrasında binlerce yıl varlığını sürdürdü ve günümüze kadar gelip illuminati denilen şey kurdu. Sembolü ise kendi sembolü olan tek gözdü. Şimdi yavaştan yavaştan kendisi için ordu topluyor tekrar dünyaya hakim olmayı deneyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

işte bu kafa yüzünden dünya s...meye mahkumdur. Neyi araştırdın da boş işler diyorsun? köle olmuşsunuz bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Sauron aslında ölmedi. Yüzük yokolunca Sauron'un yokolduğunu sandı herkes ancak Sauron o kadar safmı Tabiki ikinci yedek yüzüğü üretmişti. Sonrasında binlerce yıl varlığını sürdürdü ve günümüze kadar gelip illuminati denilen şey kurdu. Sembolü ise kendi sembolü olan tek gözdü. Şimdi yavaştan yavaştan kendisi için ordu topluyor tekrar dünyaya hakim olmayı deneyecek.

Alıntıları Göster
    İmzan da pek küçükmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

İmzan da pek küçükmüş

Alıntıları Göster
    Senin gibi illuminate yazanları kesmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: C♯

Alıntıları Göster
    illimunati insanın kendisine yakışanı giymesidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: C♯

Alıntıları Göster
    ben artık okumak istemiyorum illumunati felan her yeni bilgi okuduğumda acayip koyuyor
  • Hepsi boş işler.Allah'a olan inancını kaybetmezsen sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmadmurat

ben artık okumak istemiyorum illumunati felan her yeni bilgi okuduğumda acayip koyuyor

Alıntıları Göster
    arkadalr ama ben bu acunun falan illuminatiye isteyerek girdiklerini dusunmuyorum
  • quote:

arkadalr ama ben bu acunun falan illuminatiye isteyerek girdiklerini dusunmuyorum

Alıntıları Göster
    Kardeş imzayı küçült boyutları çok büyük.Kurallara aykırı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egul

illimunati insanın kendisine yakışanı giymesidir

illuminati halkın kendi kendini yönetmesidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarafsız Bakış

Hepsi boş işler.Allah'a olan inancını kaybetmezsen sorun yok.

öyle değil işte. Allah'a güvenip boşboş bekleyemeyiz. düşülen hata bu. uğraşmalıyız,çabalamalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

Kardeş imzayı küçült boyutları çok büyük.Kurallara aykırı.

Alıntıları Göster
    tm kardesm kucultcm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.