Şimdi Ara

Bu ilacı kullanmış olan var mı lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Risperdal adlı ilacı kullanıyorum 1 aydır. Bugün bitti almayı unuttum doktor normalde yarına gelmemi söylemişti ama yarın boş gün yok 8 gün sonrasına alabildim. Bildiğiniz yoksunluk çekiyorum beyler titreme var ve karnımda çok kötü bir his var tam midemin üzerinde. Ne yapmamı önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-882A17036 -- 30 Kasım 2014; 3:25:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıntılı durum. İlacı almaktan başka çaren yok. Çekilme semptomları sen ilacı almadan bitmiş olacaktır gerçi. Bir dahakine erkenden gidip yazdır, ders olsun. Geçmiş olsun.

Not: başka bir anti-psikotik varsa elinde - seroquel gibi, uyutan cinsinden- bu semptomları atlatana kadar ikame edebilirsin.

• agir psikotik kullanıcısına yanıt
    Usta çok sağol yardımcı olduğun için. Hala kendimi kötü hissediyorum gerçekten lanet bir şeymiş bu ilaçlar

• Rica ederim. Bilmez miyim kardeşim. Ama iyileşmek, daha iyi olmak için kullanıyorsun. Ben hiç sevmememe rağmen haftaya tekrar başlıcam. Başka çarem yok çünkü. Dediğim gibi dikkat et bitme zamanına gerisi mühim değil. Geçmiş olsun tekrar :)

• Lamictal nasil bisey onu biliyo musunuz yan etkileri nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.