Bildirim
Bu ilaca dikkat
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Igrenc otesi bi antobiyotik. Mor bi kutusu var. Annem zorla icirirdi. Ulan anne. Ulan bunun tadi hala damagimda. Boooyk adini duyunca bile midem kalkiyo. Siringayla falan hazirlaniyodu. Toz halindeydi. Iykk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlaç yan etkileri herkeste görülecek diye bir kural yok. Üst solunum yolu enfeksiyonlarında kullanılan en popüler ilaçlardan biridir. İnsanları sakın içme kusarsın şeklinde yönlendirmeyiniz. -
çok güzel bi ilaç hastasıyım aşkım gibi boğazım ağrıdığımda sarılırım direk hata yaptığım ama çok severim kişiden kişiye etkisi değişir
amoksisilin geniş spektrumlu olduğu için kafaya göre almayın bakterilere karşı bağışıklık kazanılırsa vay halinize iyileştiremez -
bu linki de yeni buldum.
http://blogcuanne.com/2010/10/30/dikkat-augmentin-bid-piyasadan-toplatiliyor/ -
Daha yeni 14 lu paketti bitirdim 1gr gunde 2 defa. Gayette iyi bir ilac. 2 gunde kendime getirdi. Kusmanin nedeni ilaci almani gerektiren hastaliktan dolayidir. Gecen meyvesuyu ictikten sonra kustum bende idrar yollari enfeksiyonu nedeniyle kusmusum. Bende bir konu acip bu meyvelere dikkat yiyen kusuyor. Genelde manavlarda oluyor deseydim dogru olur muydu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Küçükken şurubunu içerdim. Öff o ne iğrenç bi tatdı, kokuydu. Burnumu tıkayarak tek seferde içer hemen suya saldırırdım. -
aklıma family guy ın bir bölümü geldi.ilacı içince direk kusuyordu herkes -
şurubunun tadı berbat ama hapı bende öyle bir etki yaratmadı.ama dayımada aynısı olmuştu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ictim ne kustum nede baska birsey oldu ve agrilarimida kesti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X