Şimdi Ara

Bu iki toz arasında kaldım sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda bitmiş olan Muscletech Nitro-Tech

2. Seçenek bi kaç kişinin bana önerdiği Optimum Nutrition
     Bu iki toz arasında kaldım sizce hangisi ?

Sizce hangisi veya başka önerdiğiniz marka varmı 1. den kullandım bitti pek bi yararını göremedim

• Ne gibi bir yarar bekliyordun da göremedin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Ne gibi bir yarar bekliyordun da göremedin ?

Niye bi laf sokma cabasindasiniz anlamiyorum her konuda bi laf sokma kendini ispatlama cabasi lafin gelisi olarak kabul et bi cevap ver önerdigin bisey varsa yoksa yazma bise okuyanda 40 yildir body yapiyor sanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4s0sy4ll

quote:

Niye bi laf sokma cabasindasiniz anlamiyorum her konuda bi laf sokma kendini ispatlama cabasi lafin gelisi olarak kabul et bi cevap ver önerdigin bisey varsa yoksa yazma bise okuyanda 40 yildir body yapiyor sanacak

o şekilde anlasılmasın diye smiley falan da koymustum bilerek, neyse iyi günler
  • quote:

+1
  • Hem konuyu uplayayım hem cevap gelirse bende yararlanırım protein tozu alacağım 1 hafta içinde
  • optimum, muscletech, dymatize, ultimate nutrition, musclemeds vs bunlar kaliteli markalar,
    protein proteindir, et,süt,yumurta veya pirinçten üretilen takviyelerdir ve farklı bir markadan önceki kullandığına göre çok büyük bir etki beklememek gerek, tozun avantajı ant sonrası acil protein ihtiyacını karşılamak, asıl etkiyi geri kalan beslenme şekliniz ve antrenman şekliniz sağlar.
    ancak birbirlerine göre avantajları olabilir, daha iyi karışım,tat,fiyat gibi......
    bir de bir porsiyondaki protein oranı yüksek, karbo ve yağ oranı düşük ise tercih nedenimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • optimum banada çok tavsiye ettiler ve yeni aldım. 3 saat önce ilk defa hayatımda protein tozu kullandım. Bence tadı vs güzel. optimumu çok tavsiye eden var 157 tl GNC den alablirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezing

optimum banada çok tavsiye ettiler ve yeni aldım. 3 saat önce ilk defa hayatımda protein tozu kullandım. Bence tadı vs güzel. optimumu çok tavsiye eden var 157 tl GNC den alablirsin.

Nereden aldın 157Tl ye bir de kaç kilo
  • quote:

quote:

quote:

o şekilde anlasılmasın diye smiley falan da koymustum bilerek, neyse iyi günler

Kusura bakma aşırı tepki verdim galiba ankaradasın sanırım ? ankaradaysan nereye gidiyosun salon olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

optimum, muscletech, dymatize, ultimate nutrition, musclemeds vs bunlar kaliteli markalar,
    protein proteindir, et,süt,yumurta veya pirinçten üretilen takviyelerdir ve farklı bir markadan önceki kullandığına göre çok büyük bir etki beklememek gerek, tozun avantajı ant sonrası acil protein ihtiyacını karşılamak, asıl etkiyi geri kalan beslenme şekliniz ve antrenman şekliniz sağlar.
    ancak birbirlerine göre avantajları olabilir, daha iyi karışım,tat,fiyat gibi......
    bir de bir porsiyondaki protein oranı yüksek, karbo ve yağ oranı düşük ise tercih nedenimdir.

Hepsi aynı ama bazılarında sadece protein var bazılarındada vitaminler vb. var mesela 1. resimdeki nitrotechin arkasında bir sürü vitamin ve başka şeyler yazıyor optimumda öyle bişey yok gördügüm kadarıyla

• quote:

quote:

optimum, muscletech, dymatize, ultimate nutrition, musclemeds vs bunlar kaliteli markalar,

Hepsi aynı ama bazılarında sadece protein var bazılarındada vitaminler vb. var mesela 1. resimdeki nitrotechin arkasında bir sürü vitamin ve başka şeyler yazıyor optimumda öyle bişey yok gördügüm kadarıyla

o değerler çok ta yüksek değil harici multivitamin almanda fayda var zaten

• http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=19&ProductId=363

http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=19&ProductId=347

Bu ikisi arasında ne fark peki ben ilk kez alıcam anlayamadım markaları aynı sanırım biri prostar biri ultra da farkları ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=19&ProductId=363

http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=19&ProductId=347

Bu ikisi arasında ne fark peki ben ilk kez alıcam anlayamadım markaları aynı sanırım biri prostar biri ultra da farkları ne

biri ultimate diğeri universal,
    ultimatein besin değerleri daha iyi

• quote:

quote:

optimum banada çok tavsiye ettiler ve yeni aldım. 3 saat önce ilk defa hayatımda protein tozu kullandım. Bence tadı vs güzel. optimumu çok tavsiye eden var 157 tl GNC den alablirsin.

http://www.vucutcu.com/forum3/viewtopic.php?p=230406#230406

ürün bu burdan aldım. Çoğu yerde mağzası var.

• quote:

quote:

quote:

linkleri karıştırdın galiba

• quote:

Kusura bakma aşırı tepki verdim galiba ankaradasın sanırım ? ankaradaysan nereye gidiyosun salon olarak

Önemli değil, sen kusura bakma asıl ankarada değilim, 5-6 sene kalmışlığım var sadece.
  • TArtışmaya çok gerek yok bence , Musletech
  • quote:

quote:

quote:

quote:

linkleri karıştırdın galiba

aynen kusura bakma.

http://www.gnc.com.tr/optimum-nutrition/on-gold-standard-100--whey-double-rich-choc-5lbs/4712.html

• Optimumun kendi distrubitoru zaten 150 tlye satıyor üstüne shaker hediye ediyor, gnc piyasa fiyatından daha pahallı satıyor almayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.