Şimdi Ara

Bu Hayvana Yapılırmı ya Ama Komedi xDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=657924059&ref=profile#/video/video.php?v=1013330869590&ref=mf

Youtube link olmadıgı için koyamıyorum Face olmayan Arkadaşlar Kusura Bakmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CrAzY_ -- 27 Mayıs 2009; 0:09:35 >

Kullanılmamış sinema bileti, birkaç yıllık, birkaç kuruş, tanımadığım anahtarlar. Hangi evin kapısına uyacak yoksa kapıyı kim açacak? Çantamın içinde kırık sigaralar. Sanki paramparça bir aşk hikayesi içinde ben faili meçhul. Bir kadın var, biliyorum. 220 gibi bir numara var aklımda ama biri eksik, aşk sözlerinin heceleri kayık. Flaşlar... Eğer kayıpsam şuanda, kayıp, kaybolmuş gerçekten, götür beni şoför şehrin merkezinde büyük medya binasına!!! İşte ben, yeni ben, bu yeni disko kralı. Bu gece yepyeni kimliğimle, size bir hikaye anlatacağım. Bundan yıllar yıllar önce, kendini yitirmiş bir adam, bir gece büyük televizyon binasında mikrofona konuşmaya başlar. Hikaye o kadar basma kalıp, sıradan, anlamsızdır ki... Kimse bir anlam bulmaya çalışmaz. Sonunda bu anlamsız dünyada adam kral olur. Sonraa.. Kral bir gün bakar.. Ve görür ki: Herkes kraldır! Herkesin bir krallığı vardır! Bunun üzerine kral.. Ölür!
    Money for nothing!

• Allah cezasını versin...

Hayvanlara yapılan hiçbir işkenceyi kabullenemiyorum.

Orjinalden alıntı: Prince*

Allah cezasını versin...

Aynen adam birde Yorumunda Vicdan azabı Çekiyorum yazmış kedi ölmüş galiba.

Ama Bana az komik geldi azda acıdım e sonuçta yavru kedi ya yetişkin olsa neyse

Orjinalden alıntı: _CrAzY_

quote:

Allah cezasını versin...

o zmn bütün yetişkin kedileri keselim??
    Kullanılmamış sinema bileti, birkaç yıllık, birkaç kuruş, tanımadığım anahtarlar. Hangi evin kapısına uyacak yoksa kapıyı kim açacak? Çantamın içinde kırık sigaralar. Sanki paramparça bir aşk hikayesi içinde ben faili meçhul. Bir kadın var, biliyorum. 220 gibi bir numara var aklımda ama biri eksik, aşk sözlerinin heceleri kayık. Flaşlar... Eğer kayıpsam şuanda, kayıp, kaybolmuş gerçekten, götür beni şoför şehrin merkezinde büyük medya binasına!!! İşte ben, yeni ben, bu yeni disko kralı. Bu gece yepyeni kimliğimle, size bir hikaye anlatacağım. Bundan yıllar yıllar önce, kendini yitirmiş bir adam, bir gece büyük televizyon binasında mikrofona konuşmaya başlar. Hikaye o kadar basma kalıp, sıradan, anlamsızdır ki... Kimse bir anlam bulmaya çalışmaz. Sonunda bu anlamsız dünyada adam kral olur. Sonraa.. Kral bir gün bakar.. Ve görür ki: Herkes kraldır! Herkesin bir krallığı vardır! Bunun üzerine kral.. Ölür!
    Money for nothing!

• Eğlenmek amacıyla ya da değil, hayvanlara eziyet yapan insanları öldüresim geliyor.
    hachiko'ya ne oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: exist34

quote:

Orjinalden alıntı: _CrAzY_

quote:

Allah cezasını versin...

o zmn bütün yetişkin kedileri keselim??

ne alaka arkadaşım konuyu saptırma

• Kediye birşey içirmiyor ki.Ağzına dokunduruyor şişeyi.
    Ama daha önceden içirmiş olabilir

Orjinalden alıntı: _drmxmyt

yaa bende adamlar işkence yapıyorlar hayvamlara sandım yorumlardan.. eğlenelim demişler büyütüyorsunuz

Aynen
    Fakat Yorum yapan arkadaşlardan birisi Felçli Kediyi Öldürdün diyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.