Şimdi Ara

Bu hayat zorluğuna rağmen evlenecek insanların halen sömürülmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
7.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayat zor ve pahalı bunu hepimiz biliyoruz ben bekarım kirada değilim inanın çok pahalı geliyor evlenecek bi kaç arkadaşım var ve inanın bunalımdalar.

Bildiğim kadarı ile eşyasından tutun nikahı kınası düğünde ki özel çalgıcılara kadar istekler bitmiyor çoğu borca girdi tamam kızların hakkı güzel düğün şarafT ortamlar herseyim güzel olması ama bari bu dönemlerde esnek olun ya biraz zamanla hersey olur diyin ölürmüsünüz

Vallahi evlillkten korkar hale geldik en önemli kurum olan aile kurmaktan herkes korkar oldu ams sorsan hepsi peygamberimizin ümmetinden gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ManyetikRenozans M kullanıcısına yanıt
    Dugun mu kaldı artık. Dugun yapmayip dunyayi gezsinler. Nikah yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan yine bastım kahkahayı çalgıcı kına nedir ya birde senin cebinden çıkıyor o salak ortamı oluşturmak için masraflar

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Abuk sabuk konusmayin.

• daha beteri var
    başkası istedi diye en az üç çocuk yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

daha beteri var
    başkası istedi diye en az üç çocuk yapmak.
    Nasıl yaşıyor onlar

• Periah kullanıcısına yanıt
    bunun abuklugu sabuklugu yok.

size dunyanin bir gercegini soyledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dunya zaten yeterince igrenc bir yer daha da igrenc olmasi icin cabalamamiza gerek yok diye dusunuyorum...

sevismenin nesi igrenc?
    Senin gibi dusunenler yuzunden Ingiltere de 12 13 yasindaki cocuklar cinsel iliskiye girip uyusturucu kullaniyor.

Sirf bedava evde oturmak icin cocuk doguran uyusturucu bagimlilari var.

Her kavramin icini bosaltmak yerine. Saglikli evlilik ve saglikli kadin erkek iliskilerine odaklanilmali.

• asıl enayilik kız tarafının isteklerini gerçekleştirmektir.

bilezikler altınlar zurnacı çalgıcı gelinin kardeşinin arkadaşının kız kardeşine bilmem neler

yahu bırakın şu türk düğünlerini hiç anlamıyorum bi ton borca giriliyor ona vereceğin para ile git ülke gez daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 21 Ekim 2018; 21:4:2 >
    Sade nikah yapsınlar kardeş olmadı kafaya sıksınlar illa düğün yapmak zorundalar mı ? Adam haklı

ingiltere'de mi yaşıyorsunuz?
  • Dolar 6 olmuş bu devirde evlenilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    o dediklerin aptalliklari sayesinde oluyor.

biz buna dogal secilim diyoruz
  • Ares kullanıcısına yanıt
    Ilgiltere'de yasamiyorum. Cocuk Hakları adinda bir ingiliz yaxar tarafindan yazılmış kitapta. Sosyal hizmetler basligi altinda cocuklarin ve cocuk yasta hamile kalan insanlarin durumunu anlatan bir bolumde okumustum bu yaziyi.

Bu hayat zorluğuna rağmen evlenecek insanların halen sömürülmesi.

Çocuklar, baskı gören bir azınlık mı oluşturuyor? Ayrımcılığa maruz kalıyorlar mı? Hakları nelerdir? Hatta hakları var mıdır? 

Bu kitap, çocukların mutluluğunu her şeyin üstünde tutan bir retorik geliştiren modern toplumların uygulamada, çocuklara karşı kötü muameleye nasıl göz yumduğunu, ayrımcılık yaptığını ve onların en temel yurttaşlık haklarını inkâr ettiğini ortaya koyuyor. Çocuk Hakları, okuldaki ve bakım kurumlarındaki çocukların hakları, çocuk mahkemeleri, çocuklar ve çalışma hakkı, azınlık gruplarına mensup çocukların hakları, kız çocuklarının hakları ve çocukların cinsel hakları gibi çeşitli başlıklar altında çocukların ihtiyaçlarını ve yaşadıkları güçlükleri açıklamakta; yetişkinlerin tutumlarının ve kurumlardaki işleyişin çoğu zaman bu ihtiyaçları görmekten ya da karşılamaktan uzak olduğunu göstermektedir. Çağdaş toplumları serüvenci ve radikal bir yaklaşımla sorgulayan Çocuk Hakları, mevcut politikalarda ve uygulamalarda acil reformlar yapılmasını savunuyor. Geniş bir yelpaze oluşturan çok çeşitli konulardaki tartışmaları bir araya getiren bu kitap, çocuk bakımı, eğitim, sosyoloji, felsefe ve siyaset konularına her düzeyde ilgi duyanlar için olduğu kadar, çocuk ve özgürlük sorunlarıyla ilgilenen herkes için de önemli bir kaynaktır.

“Konuya geniş bir yelpazeden, çeşitli tartışmaları bir araya getirerek yaklaşan elimizdeki kitap, çocuk bakımı, eğitim, sosyoloji, felsefe ve siyaset konularına her düzeyde ilgi duyanlar için olduğu kadar, çocukluğundan nefret etmeyen herkes için gizemli bir kaynak oluşturuyor.”

Tunca Arslan / İkibine Doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Bu mesaj silindi.
    Evlenmek deyince aklı şeyine gidenlerin cümlesi...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.