Şimdi Ara

Bu hayat nasıl geçecek böyle?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sırf olur da bir gün Mars'a filan gidilir diye bekliyorum, hayattan başka beklentim yok. Ailemden başka kimsem yok, olacağını da sanmıyorum. Kız arkadaş için üni bitir kızlar peşinden koşar diyorlar. Ben değerli olduğumda peşimden koşacak kızı ne yapayım? Ayrıca 22 yaşına gelmişim, bu yaşıma kadar olmamışsa bundan sonra olsa ne olacak? Kızsızlıktan kafayı yemişim, hangi kız bana baksın? Kızlardan da nefret ediyorum zaten, çok çıkarcı ve içten pazarlıklılar, ve merhametsizler. Keşke robot teknolojisi çok gelişmiş olsaydı da kızlara muhtaç olmasaydık. Zengin olsaydım hiç düşünmezdim böyle bir şey yaptırırdım kendime.

Niyetim öyle sevmek falan da değil. Seks çoğunlukla. Sevmek boş iş. İnsan bir kere sever ama o şansı da kaybettik. Zaten insan kendini sever sadece.

• Benim iki kişi oldu seninle bir beş ay sonra yaşıtım, ilki şehri değiştirdiği için yapamadığını söyledi, sonra ben istanbula geldim evine gidersin kapıyı başka bir erkek açar falan :) iki ay sonrasında biri gelir omzuna yumruk atar bu sefer sevdiğin o olur hayaller kurarsın boş sebeplerden gider iki ay sonra nişanlanmıştır, çok umrundaymış gibi derslerin nasıl neden şu dersi geçemedin, ailen nasıl der neden böyle bir karar aldığını sorunca hakettin der :) sevgili olayı gerçekten boş hem de çok...

Ben inanıyorum ki her beş insanın üçünde psikolojik bir rahatsızlık var siz bir şeyi olması şekilde yürüttüğünüzde yadırganıyorsunuz, yalan yok yani ben sevdim de o bunu söyleyemeyecek kadar karaktersiz ve neden nişanlandığını sorunca da hakettin diye cevap verebilecek kadar çirkef atmasın kimse geri atmasın... Sen de atma sevgi, aşk yalan boş işler bunlar inan ki birini sevseydin o da seni satıp gidecekti ya da sen onu aldatacaktın bu ülkedeki ilişkiler hep sorunlu oldu, dostluk ilişkileri olsun sevgilin olsun aynı hep hepsi çıkar... Bu sebepten de önümüzdeki yıl stajımı kendi şehrimde yapıp noktayı koymaya karar verdim nitekim tüm dostlarım, çocukluk arkadaşlarım burda hatta şu anda da tatil yapıyorum kısa zamanda dönecek olsam da izmire döndüğümde de tabi keyfimin kaçması için savcılığa vereceğim mesajları başladı bana ulaşmadı, ulaşamayacak diye ağlıyor bence bunun özeti bu ben kendi paramı kazanmaya başladığımda istediğim haltı yiyebilirim çünkü duygularına inanabileceğim biri yok üstündeki testesteronu dengelemek de her erkeğin hakkı ben ahlaki olarak bakmıyorum artık hayatın getirdiği nokta bu sen kendi paranı kazanıp istediğini yapabilme özgürlüğüne kavuşunca onlar ağlayacak sen parasını verip yapabilirsin ama onlar yapamaz, bence mutlaka senden de mutlaka hoşlanan biri vardı ama seni hakedecek cesarete sahip değildi ben böyle bakıyorum artık sen de hayat düzenini buna endeksleyeceksin diye korkma ağlaması kudurması gerekenler onlar erkek ol biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece seks istiyorsan parayla yapsana
  • ozaman faturalı kızlara git amacın sexse
  • Sex için kız aramak nedir ya

• Adam gençliğini çürüttü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.