Bildirim
BU HATUNA BİTİYORUM ATEŞ SAÇIYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Rusya'da sıradan bir kadın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kadını boşver de TV acayipmiş ya kadından daha canlı gözüküyor.
_____________________________ CPU: AMD Ryzen 5 1600 MOBO: Gigabyte AB350-Gaming 3 RAM: GSKILL TridentZ RGB DDR4 3200MHz CL16 2x8GB GPU: Palit GTX 1060 JetStream 6GB 192Bit HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: Samsung 860 EVO 250GB PSU: FSP Hydro 600W 80 Bronze CASE: Phanteks Eclipse P400S Monitor: Asus MG248QR 24' 1ms 144Hz Mice: Corsair M65 PRO Keyboard: Corsair K70 LUX Red LED
-
tepecikli sandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
TV daha iyi
_____________________________ -
Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. -
herkes katya katya demiş kimse soyadını kullanmamış. nasıl amme hizmeti bu arkadaş ? _____________________________ 
Charles Spencer Chaplin
(1889-1977) -
Açmayın kafasından büyük memesi olan kadın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kustum sayende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ♦ Kimsenin bardağına kaşık olmayın şeker eridiğinde sizin de işiniz biter.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler