Şimdi Ara

Bu hat değerleri ile hipernete geçebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ttnet ile taahhüdüm bu ay son buluyor. Bende yine taahhüd vererek hipernete geçmek istiyorum. Şu anki faturam 76 tl gelmekte ve bana göre fazla bir miktar. En azından taahhüd vererek 50-60 tl civarı bir tarifeye geçmek istiyorum. Hat değerlerim aşağıdaki gibidir.
     Bu hat değerleri ile hipernete geçebilir miyim?

Zyxel modemimde mevcut. Onda hat zayıflamalarım 0 değerinde. Yorumlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleregrax -- 11 Şubat 2015; 10:05:08 >

• aleregrax kullanıcısına yanıt
    rahatlıkla hıpernete geçebılırsınız vdsl2 modem gerektırır yanlız, elınde olan Zyxel desteklerse müşterı hızmetlerını araman yeterlı
  • Maalesef elimdeki Zyxel adsl modem. Yorumunz için çok teşekkürler.
  • Zayıflamaya bakılırsa santrale çok yakınsınız, tahminim 100 mbps zorlar.

Vdsl2 destekli modem gerekli..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saha dolabına çok yakınım. Ayrıca bu modemde hat değerlerim biraz yükseldi. dediğim gibi zyxel de hat zayıflama 0.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleregrax -- 11 Şubat 2015; 11:19:58 >
  • Öncelikle vdsl verebiliyorlar mı onu öğrenin zira bazı saha dolaplarında sadece adsl2+ desteği var. Yakın olduğunuz için değerlerini sağlıklı ama vdsl alamayabilirsiniz port desteklemediği için. Telekom Müdürlüklerinden öğrenebilirsiniz. Hipernet-fibernet vb. isimler zikretmeyin, doğrudan "vdsl alabiliyor muyum" deyin.
  • Önerinizi dikkate kesin alacağım. Çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hipernet için güzel kampanyalar var taahütlü. 24 mbit 49 TL 24 ay taahüt şeklinde(hızı keşfet kampyansı mı öyle birşeydi) ancak şöyle bir durum var sadece yeni aboneliklere veriyorlar.eşiniz , çocuğunuz , babanız amcanız vs vs evde sizden başka biri varsa kendi tarifenizi iptal ettirin ve kapatın , yakınlarınızdan biri üstüne alsın interneti.siz üzerinizdeki tarifeyi kapattırıp direkt açtıramıyorsunuz 3 ay beklemeniz gerekiyor(-muş) bende yeni öğrendim böyle bir şeyi.
  • ısp firmanı bi ara kardeşim ona göre tarifeni düzgün seçmelisin. Yaşanan sorunlar bu tarife ve taahhüt illemlerinden kaynaklanıyo ona göre seçimini yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.