Şimdi Ara

Bu hasarın maliyeti ne kadar olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, fotoğraflarda görmüş olduğunuz araç. 2016 model Renault Clio ve Garenta’nın kiralık bir aracı. Bu hasarın tamiri için parça değişimi mi yapılır yoksa lokal boya vs ile halledilebilir mi.

https://i.hizliresim.com/bVOALn.jpg

https://i.hizliresim.com/dv6z7Q.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çektirme artı boya. Servis biraz öper ama dışarıda 500-600 civarı hallolur tahminen.

• Bir benzerini 350 liraya yaptırdım. Tanıdıktı 400 liraydı normalde. Benim çamurluk daha beterdi kapıda bir şey yoktu.

• Boya tonu tutmazsa cacık ederler

• Sigortasız mı kiraladınız?

Bir yere çarptıysa tutanak mı istiyorlar veya trafik polisi mi görecek illa? Kasko karşılamıyor mu yoksa?

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında biraz şansızlık ben bu aracı almadan önce bu hasar mevcuttu fakat görmeden kiralamayı başlattığım için (Moov By Garenta) büyük ihtimal sorumlu olarak beni tutacaklar. Benim merak ettiğim şey aracın kapısının değişime ihtiyacı olup olmadığı. Yani değişimsiz bu iş halledilir mi yoksa inadına kapı mı değişirler.

• RONNIE kullanıcısına yanıt
    Peki servis kapı değişimi der mi sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diyebilir

• dısarda 500e duzletme+boya yaparlar, servise gidersenız 1500 cıkar. Kapı degısımı derse yaptırmayın o zmn 5-10 allah ne verdıyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelikanliCekirge

Peki servis kapı değişimi der mi sizce?
    Büyük ihtimalle ve der. Çünkü düzeltme onarma ile pek uğraşmak istemezler.

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımda böyleydi de geç o zaman hocam. Sorun etmezler bence. Adanada ben kiralama yaptığım zaman garenta elemanları çok anlayışlı oluyordu, millet başka şehirde temizlik parası veriyormuş ben otobanda bastım beyaz aracın önü kelebek cesedi doldu boya dökülmüş gibiydi resmen, hiç sormadılar bile bakıp teslim aldılar.

Siz de alırken bir iki fotoğraf çekseydiniz keşke sağından solundan, ilk bakışta fark etmeseniz bile sonra dikkatli bakınca fotoğrafta görünürdü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.