Şimdi Ara

Bu Hasarda Bagajın Değişmesi Normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay kadar önce İst. turumuzda e-5 (yanlış hatırlamıyorsam) dur kalklı trafikde arkadan kamyonetin biri arabaya dokunuyor babam inip tampona bakıyor ve birşey yok diye devam ediyor. bagaj kapağının ezildiğini görmüyor. Herneyse buralar önemli değil. Cana gelmesin.

Arabayı geçen gün servise götürdüğümde değişir diye hiçbir söz söylemediler daha sonra o kısmın düzeltilmediğini bagajın üst kısmınında yukarı doğru kalktığını v.s söyleyip değiştireceğiz dediler.

Bu bizim çok bi sorun değil fakat gerçekdende değişmeden onarılmazmıydı o hasar ?

Resimleri Ekliyorum..

• Bu bizim 2. belamız. Her 2 seferde dikkatsiz dengesizlerin gazabına uğradık.
  • onarımda, macun kullanılacak ve şalama ile düzeltme yapılacaktır. ısıtılan sac neticede tat vermez ve üzerine macun vurulacağı için bir süre sonra kavlama v.s. gibi durumlar olabilir. tabi ustanında profesyonelliğine bağlı biraz.
    değişmesi daha temiz olur.
    satmayı düşünüyorsanızda servis kayıtları ve fotoğrafları alıcılara gösterirsiniz..
  • Değişmesi en temizi oldu diyebiliriz yani.
    Satmayı düşünmüyorum çok isteyen olmasına rağmen.
    İlk hasarı da, bu hasarında resimleri elimde mevcut, satacak olursak alıcıya ilk onları gösteririm zaten.
  • üstad sanayide çok az bir işi varmış değişme olmasaydı iyi olurdu ama sağlık olsun temiz olmuştur al tak sonuçta :) Allah bidaha göstermesin.
  • o bölge taşlanıp çekiçlenip macunlanacakmış. çok ta zor birşey değil. max. 1 gün sürer bagajı adam etmek..
  • Degısmesı daha saglıklı olacaktır. Kıvrımlı bolgede ıscılık zor oluyor ve her ne kadar usta ıyıde olsa sonradan sırıtabılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende öyle düşünmüştüm arkadaşlar. Tek sorun arabanın bi bagaj değişimi ve tampon boyaıs için 1 haftadır servisde yatması.

Neyseki yarın alıyorum.

Aynı zamanda arabanın yağ/yağ filtresi/hava filtlesi/polen filtresi değişti.
    Fiyat 180 lira. Sizce nasıl ?
  • İyi bir usta ve uğraş sonucu düzeltilebilir.Ama değişim kadar randuman vermez tabii o ayrı mesele.
  • Çok benzeri başımıza geldi.09' honda civic sedan dı bizdeki araçta.Acaba Honda'nın özellikle yaptığı birşeymi bu ufak hasarlarda bile değiştirme diye düşündüm mesajınızı görünce.
    Ama bana sorarsanız değişmesi daha makbul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Bende öyle düşünmüştüm arkadaşlar. Tek sorun arabanın bi bagaj değişimi ve tampon boyaıs için 1 haftadır servisde yatması.

Neyseki yarın alıyorum.

fiyat hondaya göre normal :)

benim gider:
    0-30w castrol yağ 100 tl (piyasadaki en pahalısı ve en iyisi, ucuzuda mevcut, ben koymam ancak.. )
    yağ ve hava filtresi ikisi birlikte : 16 TL
    polen filtresi 5 TL
    ustalık: ben :D

araç grande punto 1.3 dizel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 25 Ağustos 2010; 3:42:03 >
  • samsunda o işin altından kalkacak usta bulunur.olmadı engizde bizim usta vardı bir uşak elide düzgündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Bende öyle düşünmüştüm arkadaşlar. Tek sorun arabanın bi bagaj değişimi ve tampon boyaıs için 1 haftadır servisde yatması.

Neyseki yarın alıyorum.

fiyat hondaya göre normal :)

benim gider:
    0-30w castrol yağ 100 tl (piyasadaki en pahalısı ve en iyisi, ucuzuda mevcut, ben koymam ancak.. )
    yağ ve hava filtresi ikisi birlikte : 16 TL
    polen filtresi 5 TL
    ustalık: ben :D

araç grande punto 1.3 dizel.

Yağ/yağ filtresi 80 lira
    hava/polen 70
    ustalık 25 lira
    Hondaya binmek

Tampon boyandı,bagak kapağı,sağ iç stop,bagaj nikelajı değişti arkadaşlar. Şimdi düşünüyorumda değişmesi daha iyi oldu. Eskiyi at yeniyi boya tak.
    Kaskoya giydirilen fiyat 1450 lira.

• 0rda hiç bişey yok. bende geri geri giderken bi tane kamyonete baya bi tosladım benim arka bagaj ortadan yarılmıştı resmen onu değiştirmişlerdi seninki çok küçük bir işllem. uğraşmamak +daha fazla para almak için kaskodan değiştirirler direkt.
  • değiştir ama sakın elindeki resimleri kaybetme yoksa sonra bagaj değişik deyip satarken duyacaklarınla uykuların kaçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegai17

değiştir ama sakın elindeki resimleri kaybetme yoksa sonra bagaj değişik deyip satarken duyacaklarınla uykuların kaçar

Yok yok resimler sağlamda. Hatta servisden hasar çıktısını bile saklıyorum. Kaç tane vida takılmış kaç tane klips takılımış adet ve fiyat olarak bizzat elimde.

Aracın son 2 hasar toplamı 2650+1450 lira.
    Gözle görülen değişen ise 2 tampon bagaj kapağı. Gerisi işçilikdi boyaydı logolar nikelajlar v.s.
    Sonra demesinler bu araba 4 binliralık hasar görmüş kesin pertden çıkmadır

• Bende de buna benzer bir göçük var servisten çektirmeyle yaptırılabileceğini söylediler. Belki siz de o şekilde yaptırabilirsiniz...
  • özel servis olsaydı aracı tamir ettirdiğiniz yer kesinlikle derdim ki size değişti diyorlar düzeltip boyamış olma ihtimalleri yüksek. ama iş yetkili servislere gelince en iyi yaptıkları şey yenisini tak boya gönder al parayı (:
  • Bence de değişmesi mantıklı olandı...

İinsanlarda şu "değişen var mı" sendromunu anlayamıyorum.
    Bagaj kapağı'nın doğrultulmasındansa sıfırının takılmasını tercih ederim.

Saç ısıtılacak, doğrultulacak, beceremediği yerler macunla düzeltilecek.
    Bunun yerine 4 tane civatayı sök, yenisini tak...

Honda'nın bagaj kapağını çıkarıp yerine broadway bagaj kapağı takılmıyor ki...
    Aynı marka aynı üründen bir tane takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Bence de değişmesi mantıklı olandı...

İinsanlarda şu "değişen var mı" sendromunu anlayamıyorum.
    Bagaj kapağı'nın doğrultulmasındansa sıfırının takılmasını tercih ederim.

Saç ısıtılacak, doğrultulacak, beceremediği yerler macunla düzeltilecek.
    Bunun yerine 4 tane civatayı sök, yenisini tak...

Honda'nın bagaj kapağını çıkarıp yerine broadway bagaj kapağı takılmıyor ki...
    Aynı marka aynı üründen bir tane takılıyor.

Harbiden helal olsun duygularıma tercüman oldun
    Yetkili servislerde zaten vurulan parçalar direk orjinali ile değiştiriliyor.
    İnsanlarımızda şu korku var; eğer parça dğişmişse o parçada düzeltilemeyecek kadar hasar meydana gelmiştir.
    Tabi bunu düşünenler servis mantıklı değil sanayi mantıklı kişiler.
    Yetkili servislerin direk değiştir mantığının olduğunu biliyoruz. Mesela benim de bagaj kapağında göçük var servise sordum değiştirelim dedi. Tabi ben de düzeltilmesi taraftarıyım çünkü boyasında hata yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.