Şimdi Ara

Bu Hareketleri Nasıl Yapıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizmirde hatay noktada her zamanki gibi eylem vardı baya izledim araçlar korna sesleriyle vs destek verdi.

bazıları ise hareket yaparak destek verdi fakat bazıları aklıma takıldı.Hareketler basit ama teknik olayı var

mesela araç olduğu yerde arka tekerlek patinaj çekiyor ön fren sıkıyor ama arka tekerlek serbestçe dönüyor.

şimdi bu araçlarda istenildiğinde sadece önü kilitlemeye yarayan bir aksam mı var yoksa arka frenleri komple iptal mi ediyorlar.

birde egzos patlatma mevzusu var motosiklette yüksek devirde kontak kapatıp gazı bırakmazdık kontağı açınca egzostan alev atardı

fakat dün 131 yaptı aynı hareketi kontak kapatmıyordu belli bir devirden sonra gazı bırakınca ard arda egzostan alev attı sanırım ek aksam ekleniyor

Ha birde manisa yolunda bir kamyon görmüştüm arkası full yüklü 5 km hızla çıkıyordu yokuşu egzostan ejderha gibi alev püskürtüyordu oksijen kaynağı gibi

• Aracın oldugu yerde patinaj cekmesi olayı icin [arkadan itisli araclar icin söylüyorum ] Gaza ve frene aynı anda basarak yapabılırsınız frenler ön lastikleri tutacak ve arka lastikler dönmeye baslayacak. Varsa esp ve cekıs kontrol sistemi gibi elektronik sistemler devre dısı olmalı . Ancak pek tavsiye etmem, sanzımana asırı yuk bınıyor ve balatalara cok zarar verıyor .Alev olayına gelıcek olursak onun icin alev kiti gerekiyor . Saygılarımla .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''hepsini yapabiliyorum da gözlerimden alev çıkaramıyorum'' :)) Kemal Sunal
  • quote:

Orijinalden alıntı: akt02

Aracın oldugu yerde patinaj cekmesi olayı icin [arkadan itisli araclar icin söylüyorum ] Gaza ve frene aynı anda basarak yapabılırsınız frenler ön lastikleri tutacak ve arka lastikler dönmeye baslayacak. Varsa esp ve cekıs kontrol sistemi gibi elektronik sistemler devre dısı olmalı . Ancak pek tavsiye etmem, sanzımana asırı yuk bınıyor ve balatalara cok zarar verıyor .Alev olayına gelıcek olursak onun icin alev kiti gerekiyor . Saygılarımla .

ha bu benim spring ile yaptığım sol ayak frenine benziyor fazla yapmıyorum baskı balata şanzıman fren balatası yanıyor

açıkçası böyle yapacaklarını düşünmemiştim adam sanki bedava gibi uzun süre yapıyor dedim herhalde sadece ön kilitleniyor arka serbest dönüyor yanan lastik oluyor

peki bu alev olayı nasıl devir ayarlayarak pek olacak gibi değil acaba diyorum egzosta buji ve pompa tesisatı var benzini biryerden çekip egzosa damlatıyor sıcakla buharlaşan benzini mi ateşliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

Dizmirde hatay noktada her zamanki gibi eylem vardı baya izledim araçlar korna sesleriyle vs destek verdi.

bazıları ise hareket yaparak destek verdi fakat bazıları aklıma takıldı.Hareketler basit ama teknik olayı var

mesela araç olduğu yerde arka tekerlek patinaj çekiyor ön fren sıkıyor ama arka tekerlek serbestçe dönüyor.

şimdi bu araçlarda istenildiğinde sadece önü kilitlemeye yarayan bir aksam mı var yoksa arka frenleri komple iptal mi ediyorlar.

birde egzos patlatma mevzusu var motosiklette yüksek devirde kontak kapatıp gazı bırakmazdık kontağı açınca egzostan alev atardı

fakat dün 131 yaptı aynı hareketi kontak kapatmıyordu belli bir devirden sonra gazı bırakınca ard arda egzostan alev attı sanırım ek aksam ekleniyor

Ha birde manisa yolunda bir kamyon görmüştüm arkası full yüklü 5 km hızla çıkıyordu yokuşu egzostan ejderha gibi alev püskürtüyordu oksijen kaynağı gibi

Dün bende ordaydım gördünüz mü bilmiyorum hani bu yıllardır kapalı olan bir benzinlik vardı shell di aytemiz oldu sanırım onun karşısında bir yokuş var bir seat ibiza üçkuyular yönünden oraya gelirken 3 kez kendi etrafında döndü tam o yokuşun önünde sonrada düz bir şekilde çıktı adam feci iyiydi hareket halinde olsam durdurup harcanıyosun derdim

• quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

Dizmirde hatay noktada her zamanki gibi eylem vardı baya izledim araçlar korna sesleriyle vs destek verdi.

Dün bende ordaydım gördünüz mü bilmiyorum hani bu yıllardır kapalı olan bir benzinlik vardı shell di aytemiz oldu sanırım onun karşısında bir yokuş var bir seat ibiza üçkuyular yönünden oraya gelirken 3 kez kendi etrafında döndü tam o yokuşun önünde sonrada düz bir şekilde çıktı adam feci iyiydi hareket halinde olsam durdurup harcanıyosun derdim

Gördüm adam gerçekten sağlam sürücüydü şov yaptı kenar mahallede yanlayanlara hiç benzemiyordu içindeki adamı aşağıda karakolun çaprazında çiğköfteci işleten gence benzettim bu işlerle uğraşıyordu

Bugün gitmedim olay oldu herhalde millet bağıra çağıra koşturuyordu yan komşu istiklal marşı okunurken aracın biri bilerek aralarına dalmış dedi ama doğru olabilir cumartesi günü siyah bir bmw bilerek direksiyonu kırdı eylemci sandığı 3 sivil polise çarptı yere düştü silahları saçıldı arkasından koştuk ama yol boştu en son arabanın arkasına 2 yunus takılmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

Gördüm adam gerçekten sağlam sürücüydü şov yaptı kenar mahallede yanlayanlara hiç benzemiyordu içindeki adamı aşağıda karakolun çaprazında çiğköfteci işleten gence benzettim bu işlerle uğraşıyordu

Bugün gitmedim olay oldu herhalde millet bağıra çağıra koşturuyordu yan komşu istiklal marşı okunurken aracın biri bilerek aralarına dalmış dedi ama doğru olabilir cumartesi günü siyah bir bmw bilerek direksiyonu kırdı eylemci sandığı 3 sivil polise çarptı yere düştü silahları saçıldı arkasından koştuk ama yol boştu en son arabanın arkasına 2 yunus takılmıştı

hocam arabalara merakınız varsa karakoldan aşağı inince köşede bir emlakçı var bimin orada emlakçıya ait 1957 model opel kapitan var çok iyi durumda sahibi hergün bakım yapıyor araca incelemenizi tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha geçen gün konuştuk ampulleri değiştirmişti biraz sohbet ettik araç siyah renk baba yadigarıymış :)

bu arada düzeltiyorum araç gri renk bir önceki kasa leon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laax -- 5 Haziran 2013; 1:21:47 >
  • Hocam alev çıkarmak için flame kitler var ama tehlikeli. Tampon yanar falan

http://www.youtube.com/watch?v=G-CPfxHkplc
  • alev degilde o ön lastigin dururken arkanın nasıl patinaj cektigini bende hep merak etmişimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.