Şimdi Ara

Bu hakem ne rezil bi hakem ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu zamana kadar hakemlerden bahane bulan rakiplerin galibiyetini hakeme bağlayan biri olmadım.ki GS hala galip durumda değil.

Ama bi hakem tarafından bu kadar ezilen bir anadolu takımı daha görmedim.

Akhisar zaten berbat oynuyo GSye resmen gel golu at diyo o derece kötü takım ilk 11lerinin iqsünün toplamı 3 filan GS beceriksizliği yüzünden 2-3ü atamadı.

Hüseyin göçek denen adam her gs atağından faul çalmaya hazır vaziyette.

Gsli arkadaşlar kusura bakmayın yanlış anlamayın hakem galibiyetinizi tabi ki gölgeleyemiyecek çünkü iki takım arasında IQ farkı var ama siz ne düşünüyonuz hakem hakkında.

• Tmm

Beyler benden sonra mesaj atmayin iplenmeyince gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herif pas yollarımızda duruyor sürekli be. Kartını da evde unutmuş.

Bu arada asıl hesabınla gel BJKli. Fake hesaplarla ağlama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rakip ilk önce top oynasın. Bir ara %15 di oynama.Top oynamayinca bize giriyorlar.Brumayı tutamıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

Rakip ilk önce top oynasın. Bir ara %15 di oynama.Top oynamayinca bize giriyorlar.Brumayı tutamıyorlar

onu belirttim zaten Akhisar rezil .saha rezil her anlamda rezil bu ligi zaten haketmiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

Rakip ilk önce top oynasın. Bir ara %15 di oynama.Top oynamayinca bize giriyorlar.Brumayı tutamıyorlar

onu belirttim zaten Akhisar rezil .saha rezil her anlamda rezil bu ligi zaten haketmiyolar

İkinci yarı boyna faul yapacaklar izle.Leş gibiler

• quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Herif pas yollarımızda duruyor sürekli be. Kartını da evde unutmuş.

Bu arada asıl hesabınla gel BJKli. Fake hesaplarla ağlama.

tek hesabım. fake olduğum kanısına nerden vardın.

ayrıca GSlilere sataşma gibi bi durumum yok msjımda tahrik yok senin gibi kanı kaynayan minik kardeşlerimizin hemen alevlenmesini anlayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menemenci Kenpachi -- 27 Ağustos 2016; 22:51:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    6 ay önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene sizin maçlarda Akhisar doğrana doğrana zar zor 1 puan alıyodu, hakemle zor kurtarmıştınız o puanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivri Biber

Geçen sene sizin maçlarda Akhisar doğrana doğrana zar zor 1 puan alıyodu, hakemle zor kurtarmıştınız o puanları.

Dostum anlatamıyorum yada siz anlamıyosunuz sidik yarıştırmak için açmadım konuyu geçmişteki maçlarla ilgili cevap atman yersiz. GS hakem sayesinde kazanıyoda demiyorum.

Dünde bizim maçta necip ilk yarı atılmalıydı geç atıldı bak ben fanatiklik yapmıyorum fanatikçe cevaplarla saldırmanıza gerek yok.düşüncelerinizi sordum sadece düşünebilen arkadaşlara
  • Menemenci Kenpachi kullanıcısına yanıt
    1 yılda 4 tane mesaj atmışsın. Mesaj atmak zorunda değilsin zaten ama şu an Konya'nın hakkı yenip beraberliği anca kurtardığınız maçın arkasına ezici oynadığımız Akhisar'a karşı oyunu hakem sayesinde gibi gösterme amaçlı mesajın gayette sataşmadır. Hakem yardım etti moduna giriyorsun. Hakem yardım falan etmedi. Sanırım maçtaki tek sarı bize çıktı. Eğer o sarıysa Bruma'ya ceza sahası yayında 2 kişi daldıkları pozisyonda neden kırmızı çıkmadı?

Sen daha fazla dolanma madem fake değilsin kendi bölümünde takıl.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1-2 faul olmayan pozisyonda faul çaldı.Onun dışında gayet iyiydi bence hakemin yönetimi.
  • Ben konuyu açan arkadaşın art niyetli olduğunu düşünmüyorum, kendisi bir şeyler konuşabileceğin 3-5 Beşiktaşlıdan biri forumdaki.

Ama dün akşam ben de hakemin büyük bir falsosunu görmedim, hatırlamıyorum ya da. Var mı sizin hatırladığınız bir pozisyon?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihat arslan gd yi zorlar mi hic

Akhisar bu ligde oldugu surece gs nin 6 puani garanti

• quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

Cihat arslan gd yi zorlar mi hic

Siz olduğunuz sürece de Başakşehir'in 3 puanı.

Bu arada Akhisar nasıl zorluk çıkarmadı? Eren çıktıktan sonra baskı kurdular Rodellega'nın direkte patlayan topu, Nando'nun altından geçen top bir kaç pozisyon daha var o süreçte 4 pozisyon yakaladılar Nando olmasa yemiştik onları. Zırvalamayın artık. Mis gibi 3 gol attık. Akhisar gibi bi takıma abuk subuk puan kaybınız bizi ilgilendirmez. Bu ligde FB'li TD'ler de var. Carlos falan size nasıl yattı unutmuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

Cihat arslan gd yi zorlar mi hic

Siz olduğunuz sürece de Başakşehir'in 3 puanı.

Bu arada Akhisar nasıl zorluk çıkarmadı? Eren çıktıktan sonra baskı kurdular Rodellega'nın direkte patlayan topu, Nando'nun altından geçen top bir kaç pozisyon daha var o süreçte 4 pozisyon yakaladılar Nando olmasa yemiştik onları. Zırvalamayın artık. Mis gibi 3 gol attık. Akhisar gibi bi takıma abuk subuk puan kaybınız bizi ilgilendirmez. Bu ligde FB'li TD'ler de var. Carlos falan size nasıl yattı unutmuyoruz.

Şu Jersey Devil'i ciddiye alıp cevap yazıyorsunuz ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.