Şimdi Ara

(BU HAFTASONU 21/22/23 YENİDEN) Altivi.com Haftasonu Fırsatları Tek Çekim %25, 12 Taksit %20 İndirim (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
0
Favori
20.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öncelikle altivi.com'un sahibine ve yöneticilerine saygı(!) ve sevgi(!)lerimi iletiyorum...

14 martta verdiğim sipariş için sağolsunlar(!) bugün 1630'da aradılar ve siparişlerim: 2x2gb adata vitesta ve benq 19 wide hdmi'ı tedarik edemediklerini ve siteden başka bir ürün seçebileceğimi bildirdiler...

ben böyle rezil bir online mağaza görmedim. yaptıkları resmen dolandırıcılık. akıl sağlığını düşünenler uzak dursun. "fiyatlar çok uygun beklemeye değer" diyorsanız; siz bilirsiniz. ama unutmayın beklediğinizle de kalabilirsiniz. çekeceğiniz sıkıntılarda cabası olur...

________

ilave: siparişi iptal ettim. bakalım ne zaman parayı geri yatıracaklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 14 Nisan 2008; 17:32:26 >
    1:1.000.000

(Türkiye'de konuştuğu konuyla ilgili bir şey bilenlerin, konuştuğu konuyla ilgili bir şey bilmeyenlere oranı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

öncelikle altivi.com'un sahibine ve yöneticilerine saygı(!) ve sevgi(!)lerimi iletiyorum...

14 martta verdiğim sipariş için sağolsunlar(!) bugün 1630'da aradılar ve siparişlerim: 2x2gb adata vitesta ve benq 19 wide hdmi'ı tedarik edemediklerini ve siteden başka bir ürün seçebileceğimi bildirdiler...

ben böyle rezil bir online mağaza görmedim. yaptıkları resmen dolandırıcılık. akıl sağlığını düşünenler uzak dursun. "fiyatlar çok uygun beklemeye değer" diyorsanız; siz bilirsiniz. ama unutmayın beklediğinizle de kalabilirsiniz. çekeceğiniz sıkıntılarda cabası olur...

________

SAYGI(!) VE SEVGİ(!) ÇERÇEVESİNDE SİTE SAHİBİ VE YÖNETİCİLERİNE VE YAKIN AKRABALARINA HİSLERİMİ(!) SUNMAYI ÇOK İSTİYORUM.. HATTA GELSELERDE FORUMCA SUNSAK BU DUYGULARI BİR SİNERJİ YAPSAK BERABERCE..

• quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Altivi'den 16 Mart'ta verdigim Palit 8800GT siparisimi, 10 Nisan tarihinde hala tedarik edilememis olmasi sebebiyle iptal ettirdim, parami iade ettiler.

hemen para iade edildimi. hayret yani. bi 2-3 haftada onun için beklenir sanıyodum.

Paradigm Monitor 11 + Onkyo TX-NR3007 + Pioneer 5080XA
    Canon 550d + Canon EF 70-200mm f/4L USM + Canon 50mm 1.8 II + Tamron 17-50mm f/2.8
  • quote:

Orjinalden alıntı: uncua

bu siteden bişey almaayın size sürekli yalan söyleyip oyalıcaklar

inanmıyorum. bence sen yalan söylüyosun. kim sipariş vermişte ürünü gelmemiş. konuyu okursan herkesin memnun olduğunu görürsün.

hey Allah ım yaa. bu altivi insanın akıl sağlığını bozuyo resmen. sahibi kimse dh nin serveri kadar taş düşşün başına.

Canon 550d + Canon EF 70-200mm f/4L USM + Canon 50mm 1.8 II + Tamron 17-50mm f/2.8
  • saat 16 lardan beri arıyorum açan yok telefonu, ara sıra meşgul, geneldede çalıyor ama açan yok, bu ne saçmalıktır, bu haftada ürün gelmezse çok ağır konuşacağım.

Orjinalden alıntı: adigehalil

öncelikle altivi.com'un sahibine ve yöneticilerine saygı(!) ve sevgi(!)lerimi iletiyorum...

________

işin ilginci her iki ürünü hala satmaktalar
    madem yok hala niye satıyorsunuz.
    bide sizden buranın net adresini istesem yazarmısınız. sitelerinde sadece beşiktaş olarak geçmekte. net adres lazım yani hangi sokak ta gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeofizikci -- 14 Nisan 2008; 18:35:38 >

• Arkadaşlar 14 martta siparişini verdiğm 500 GB Philps EX HDD ayın 10 Nisan İtibari ile elime geçti.
    Aynı Sipariş numarası ile aldığım 2 GB M.SD kart ise hala çok uzaklarda...
    Bilginiz olsun...

Orjinalden alıntı: Gündoğdu

Arkadaşlar 14 martta siparişini verdiğm 500 GB Philps EX HDD ayın 10 Nisan İtibari ile elime geçti.
    Aynı Sipariş numarası ile aldığım 2 GB M.SD kart ise hala çok uzaklarda...
    Bilginiz olsun...

yemin olsun sizin kadar sevindim. demek hala ülkeyi terk etmediler.

1 ayı geçen siparişler olduğunu internette forumlarda var dedim, öyle bir şey sözkonusu olamaz diyor bana, sanki yalan söylüyoruz

istanbuldan arkadaş aramıştı konuşamamıştık.akşam ararım demişti. sonra akşam telefon çaldı bi baktım 0212 li numara. hah dedim bizimki. mustafa beylemi görüşüyorum dedi.(genelde işletmek için bu tarz başlar konuşmaya.) bende yemediğimi belirtmek için gevrek ağızla oooo yeeeessssssss dedim. karşıdan kısa bi gülme sesinden sonra efendim ben altivishoptan arıyorum demezmi. anam nasıl toparlıcamı şaşırdım. bozuntuya vermeden evet buyrun dedim ama .ıçtık bikere.

neyse adam tedarik edilemeyen ürün için aramış.burdada şaşkınım çünkü 1 kez mail attım sadece. next d-smart stoklarda kalmamış yerine sunny d-smart istermisiniz dedi. tamam farketmez yollayında hangi smart olursa olsun dedim. bu hafta içinde yolluyorum dedi. inanayımmı dedim. çünkü 3 haftadır bekliyorum ve bi çok kişide bekliyo dedim. kesin yolluyorum dedi. pek inanmıyorum ama bakalım nolacak.

• Sony 40p3000 lcd tv icin mail atmıştım baltivi'ye, piyasada peşine en ucuz 2000-2100 civariyken bunlar dvd player hediyeli 1760'a satiyorlardi bunun sebebini ve garanti/iade/değişim olaylarını sormuştum. mail geldi: "sony eurasia garantisinde, değişim iade sony servislerin onayı ile yapılıyor ve fiyatlar da tanıtım amaçlı" şeklinde... ama sayfaya girip tv'yi tekrar kontrol ettim fiyatını 1946'ya yükseltmişler. demek ki kafalarına göre fiyat belirleyip sonra düzeltiyorlar. çaktırmamak gerekiyor :)
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.