Şimdi Ara

bu hafta asosyallikten kurtuldum(anlatıyorum)pazar gununu yazdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cumartes4 kuzenin brosur dagitmak icin icin 1 kisiye ihtiyaci vardi 2 gun 80tl tamam dedim cumartesi sabahi kalktik 7de brosurleri aldik kahvalti yaptik biyede sonra okullara dagildik is bitince chp binasinda oturduk cay ictik(siyasetle alakam yok) sonra aksam konsere gittik ictik konserde cumartesi boyle bitti pazar gununu aksam yazicam ders basladi
    edit:pazar gunu 8de kalktım kuzenı uyandırdım hastayım sen git dedi herneyse tamam dedim . Nasıl parayı ıstıcen ben ıs bıttıkten sonra dıye dusunmeye basladım 2 kısıyı tanımıyodum 1 kısiylede yenı tanısmıstım neyse dagıttık brosurleru oyle arasında brosur dagıtanlarla bulustuk okey oynadık cay içtik sonra işe donduk ıs sonu para almaya gıdıcem bıraz tedırgin oldum yanlıs bıse derım dıye sonra girdık içeri adam benden rapor ıstedı anlattım bıseler parayı aldım eve gıttım 2 gun boyunca bılgısayarı açmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingilizanahtari -- 6 Mayıs 2013; 13:07:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• guncel

• quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

cumartes4 kuzenin brosur dagitmak icin icin 1 kisiye ihtiyaci vardi 2 gun 80tl tamam dedim cumartesi sabahi kalktik 7de brosurleri aldik kahvalti yaptik biyede sonra okullara dagildik is bitince chp binasinda oturduk cay ictik(siyasetle alakam yok) sonra aksam konsere gittik ictik konserde cumartesi boyle bitti pazar gununu aksam yazicam ders basladi
    edit:pazar gunu 8de kalktım kuzenı uyandırdım hastayım sen git dedi herneyse tamam dedim . Nasıl parayı ıstıcen ben ıs bıttıkten sonra dıye dusunmeye basladım 2 kısıyı tanımıyodum 1 kısiylede yenı tanısmıstım neyse dagıttık brosurleru oyle arasında brosur dagıtanlarla bulustuk okey oynadık cay içtik sonra işe donduk ıs sonu para almaya gıdıcem bıraz tedırgin oldum yanlıs bıse derım dıye sonra girdık içeri adam benden rapor ıstedı anlattım bıseler parayı aldım eve gıttım 2 gun boyunca bılgısayarı açmadım

ehliyet kursu,ingilizce kursu,dershane,okul,staj,spor salonu. ben istesemde asosyal olamıyorum. haftasonları geberiyorum yorgunluktan,sen 2 gün broşür dağıtmışsın asosyallikten kurtuldum diyorsun. geç bu işleri hala asosyalsin sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

ehliyet kursu,ingilizce kursu,dershane,okul,staj,spor salonu. ben istesemde asosyal olamıyorum. haftasonları geberiyorum yorgunluktan,sen 2 gün broşür dağıtmışsın asosyallikten kurtuldum diyorsun. geç bu işleri hala asosyalsin sen

Şu yazdığınla sosyal olmaya çalışan köylü kızı gibi görünüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarı Çiyan

quote:

yok hocam ya keşke asosyal olsam da pc başında otursam yayıla yayıla çerezimi yesem, lol oynasam

• quote:

quote:

+1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

cumartes4 kuzenin brosur dagitmak icin icin 1 kisiye ihtiyaci vardi 2 gun 80tl tamam dedim cumartesi sabahi kalktik 7de brosurleri aldik kahvalti yaptik biyede sonra okullara dagildik is bitince chp binasinda oturduk cay ictik(siyasetle alakam yok) sonra aksam konsere gittik ictik konserde cumartesi boyle bitti pazar gununu aksam yazicam ders basladi

Lise son'un dramı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyle arasından sonrasını okumadım.
  • Kendini çaylamanı beklerdim.
  • İnsanlar sosyalliği hala dışarı çıkıp sinemaya gitmek kursa gitmek zannnediyor sosyallik sevdiğin şeyi sevdiğin kişilerle yapmaktır bana göre...

Sosyalim ezik asosyaller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The@Thing -- 6 Mayıs 2013; 13:35:07 >
  • 2 gün sosyal oldun diye kendini kandirma bence. madem asosyallikten kurtulmak istiyorsun neden kendine hobiler edinmiyorsun ki ,arkadaşlarınla zaman geçir. kaç yaşındasın bilmiyorum ama eskiden vurduğunu kıran yaşlarda eve girilmezdi.
  • Otur soluklan bu kadar sosyallik ağır gelmesin.
  • quote:

quote:

Belki devamı gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

2 gün sosyal oldun diye kendini kandirma bence. madem asosyallikten kurtulmak istiyorsun neden kendine hobiler edinmiyorsun ki ,arkadaşlarınla zaman geçir. kaç yaşındasın bilmiyorum ama eskiden vurduğunu kıran yaşlarda eve girilmezdi.

yaş 17 hareket pateni kayıyodum hobi olarak cok fazla dışarı cıktıgım için sattırdılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.