Şimdi Ara

Bu güç kaynağı bu sistemi kaldırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞLEMCİ: AMD ATHLON 64 X2 Dual-Core 5200+ AM2 940 2.6 Ghz
    ANAKART: MSI K9N NeO V3 NForce 560 Katı Kapasitör AM2
    RAM: TWINMOS 1 GB PC 6400 800MHZ DDR2 2 ADET
    EKRAN KARTI: MSI NX8600GT-T2D256EZ DX10
    HARD DISK: Western Digital 320 GB 7200 RPM 16 MB CACHE SATAII
    DVD YAZICI: ASUS DRW-1814BL 18X+- Double Layer Lightscribe SATA
    KASA: COOLERMASTER Centurion Cac-T05 380W PFC ATX Gümüş-Siyah

Ekran kartının kutusunda min 400watt istediği yazıyor ama vatan'dakilere sordum, kaldırır dediler...?

• Sistemin için yeterli, umarım çabuk ses yapmaya başlamaz
  • quote:

Ekran kartının kutusunda min 400watt istediği yazıyor

İlginç. 8800 GTS'nin kutusunda da 400w istediği yazıyordu.

Bu gereksinimleri nasıl sistemlere ve neye göre yazdıklarını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Eylül 2007; 17:03:03 >
  • o zaman ben sistemi yüklemeye başlıyayım. sanırım bir sorun olmayacak başta..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvarlik -- 28 Eylül 2007; 17:29:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvarlik

o zaman ben sistemi yüklemeye başlıyayım. sanırım bir sorun olmayacak başta..??

yalnız sana bir uyarı , aynı kasayı kullanıyorum ve orjinal psu su gürültülü bir psu , dikkat et alınca baya bir gürültü ile karşılaşabilirsin , her modeli aynı mı bilmiyorum ama benim ki çok gürültülüydü
  • evet çok gürültülü malesef. vatan bilgisayarı arayıp sorucam farklı bir kasa alabilir miyim diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvarlik

evet çok gürültülü malesef. vatan bilgisayarı arayıp sorucam farklı bir kasa alabilir miyim diye...

büyük ihtimalle değiştirmezler ama yinede bir şansını dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu psu sistemi besler mi *
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartının kutusunda 400watt güce gereksinim duyduğunun belirtilmesi bence tamamen şişirilmiş bir pazarlama stratejisi. Eğer o/c yapmak istiyorsan çok fazla yapabileceğini zannetmiyorum ama cooler master'in psu'ları iyidir. Standart bir kullanımda psu'dan yana bir problem yaşayacağını zannetmiyorum.
    Gürültü konusuna gelince, bence kaliteli bir fan alıp psu'ya takarsan bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum. İçi açıldığında garantisi gidecekse de gitsin zaten bozulursa yenisini alırsın, çok da değerli bir psu değil. Eğer psu fanını değiştirirsen fanın kablosunu psu'dan dışarıya çekip anakart konnektörüne veya fan kontrolcüsüne bağlarsan hızını da ayarlayıp gürültü seviyesini minimuma çekebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 29 Eylül 2007; 12:43:05 >
  • bjorn3d core2 duo e6300+8600GT+4GB RAM'li bir sistemin toplam 225W çektiğini yazmış, 400W lafını herhalde üstünde 400W yazıp max 250W verebilen piyasadaki uyduruk PSU'lara göre yazmışlardır.
    http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1086&pageID=3336
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.