Bildirim
Bu grupları toplulukları görünce kıskanıyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sırf bunun için ps4 aldım diyebilirim. Resmen öldü orası iyice :) -
Xbox yok adam gibi turkiyede. Ankara kentpark media marktta xboxin tanitim yerinde 1 televizyondan oynuyorsun ama psnin yerinde birlestirilmis 10dan falza televizyon var ve sinema gibi oynuyorsun. Ankayacagin turkiyede xbox direk uvey evlat ps nin bir ustunlugu de bu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ülkemizde oyun konsol almak isteyenlerin yüzde doksanı playstation alıyor ve bu bir alışkanlık gibi oldu.sen hiç okul çıkışı xbox oynamaya giden liseli gördün mü bu memlekette -
ben zamanın da ps3 ve daha sonra xbox 360 aldım görenler bu ney diyordu
xbox ülkemizde çok fazla bilinmiyor -
Xbox1 Dünya'yı kasıp kavuruyor ama ülkemizde faaliyetleri yok ve ülkemizde tutmuyor. -
Niye yav. O kadar kullanan var Türkiye'de. En az PS kadar. Forumdaki kullanıcıları öyle diyor? -
Sadece ülkemizde tutmadığı görüşüne katılmıyorum. Japonyada hiç satılmıyor. Avrupada da , Birleşik krallık sağolsun geçen nesil tutuldu, bu nesil o da zor gibi. -
MS amerika haricindeki ülkelere yatırım pazarlama ve destek hizmetleri vermeye başladıktan 10 sene sonra PSin şu andaki durumuna gelebilir Xbox.
Playstationda 1 günde popüler olmadı Türkiyede. Geçen nesilin en sonunda dandik bir lansman yapıp,TR marketplacede 30TL lik oyunu 150'den satıp uçuk fiyatlardan 360 satışını Aral denilen ticaret ahlakından yoksun bir firmaya emanet edersen sonuç bu olur çokta normaldir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasıp kavuruyor mu? -
Bu iş pazarlama işi sen hiç konsol için Türkçe oyun çıkarma.Bilmem kaç sene sonra artık bu nesil(ps3,xbox 360) öldü denen dönemde konsolu getir.Zaten ilk xbox kötüydü belki o dönemde sokmayabiliridi ama xbox 360 döneminde konsolu Türkiye'ye getirseydi Microsoft bu fark bu kadar büyük olmayacakdı.Zaten şuan Microsoft Türkiye Xbox bölümünde kimse yok daha adam bulucaklarda Türkçe filan derken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melburg -- 14 Ocak 2014; 15:59:44 > -
Bundan sonraki konsol seçimim kesinlikle PS4 olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Melburg
Kasıp kavuruyor mu?
Evet Ps4 nasıl yok satıyorsa bu cihazda güzel bir satış grafiği ile gidiyor.
Titanfall mu sattırıyor acep bilemedim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Swords Of Fate
Sadece ülkemizde tutmadığı görüşüne katılmıyorum. Japonyada hiç satılmıyor. Avrupada da , Birleşik krallık sağolsun geçen nesil tutuldu, bu nesil o da zor gibi.
Microsoft Amerika ve Avrupa dışındaki kıtaları pek sallamıyor gibi, bizide Orta Doğu ülkesi olarak görüyorlar galiba -
Hocam satıyor ama satışlarda ps4'ün fazla olduğunu biliyoruz.Sonuçta Amerika'da bile xbox'ı umursamayanlar var.Eğer aralarındaki 1.2 milyonluk fark bu şekilde açılmaya devam ederse xbox tası tarağı toplar. -
Avrupa'yı bile çok fazla umursamıyor bunu ilk xbox konferansında gördük iki saat amerikan futbolu ve tv özellikleri anlattılar. -
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
Niye yav. O kadar kullanan var Türkiye'de. En az PS kadar. Forumdaki kullanıcıları öyle diyor?
-
Sorun Türkiye de bilinmemesi değil. Sorun Türkiye de satılmaması. Konsol Türkiye de resmi olarak satılsa elbet ki alanlar olacaktır. Çoğu kişi garantiyi ön planda tuttuğundan yurt dışından almak istemiyor. Çevresinde az kişi bu konsola ilgi gösterdiğinden xbox almak istese bile arkadaşları playstation aldığından oda playstation almak zorunda kalıyor. Yani ben şu şekilde düşünüyorun exc. oyunları bir kenara bırakalım online oynarken sadece yabancılarla oynamak yerine Türklerle de oynamak isterim fakat bu oran hangi konsolda azsa onu tercih etmem. Keşke Türkiyede de resmi olarak satılsada ps ye alternatif bir konsol bulunsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olay Microsoft'un Tr yi göz ardı etmesi,Sony gibi destek verse konsol çıktıktan max 3-4 ay sonra satışa sunsa bence iyi iş yapar.Tamam ps kadar çok satmaz ama satar yine de hem rekabet olur Sony ile bu da en çok bize yansır kampanyalar bundle paketler falan.Şimdi kur yükseldi diyerekten fiyatı arttırıyorlar.Kim bilir ne zaman resmen satılır xbox one Tr de.Biz diyoruz millet playstation biliyor xbox ne diyenler var,resmen satacak ki millette öğrenecek ne olduğunu:)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
xbox türkiyede ps4 kadar olmasa da iyi bir satışı var fakat resmi yollardan değil spotçulardan. xbox türkiye ye pazar gözüyle bakmadığı sürece daha çok abd ye satar. bence biz de ps ne kadar populerse abd de xbox o kadar populerdir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X