Şimdi Ara

Bu Gidişle Türkiye Diye Birşey Kalmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlar 10'ar 10'ar çocuk yapıyor eğer böyle giderse sonumuz kötü düşünsenize 2 kişiden biri malum ırk(Terörist)

ya hepsini zorla Suriye'ye süreceksin yada en fazla 2 çocuk yapmalarına izin vereceksin .

• yav he he+CSB

oturup konuşmayı çok biliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 10 Ağustos 2015; 14:50:14 >
  • Reis haklisinda su hale bakar misin ? Yurtdisinda yasiyorum.Ama inan su durumlar o kadar canimi SIKIYORKI (buyuk harfle yaziyim ergenler kufur sanar).

Herkes bana diyor ki sen turklere benzemiyorsun sen turklere benzemiyorsun.Tamam babam rus aslen ama annem turk ve yani turkum iste ve benziyorum.Fotolarimi attim zaten siteye.Babam sari sacli yesil gozlu ben siyah sac siyah kasim.Diyorlar sen turk degilsin cunku turkler esmer tenli olur.Senin tipin yerinde falan gibisnden muhabettler canimi SIKIYOR.

Benim tum arkadaslarim acik tenliydi turkiyede sokakta esmer zor gorurdukki.Esmer olanlarda cingene olurdu.Ayrimcilik irkcilik yapmiyorum ama turklerin neredeyse hepsi acik tenlidir.Bunlari anlatmaktan heriflere tuyumde dil bitti.Saniyorlar biz araplar gibiyiz.Sonra actim baktim forumda paylasimlanan fotolara forumda.

Sokak fotoraflari atmislar.Heryer suriyeli esmer anlasilan herif kayniyor izmirde bile.Hayir tipten adamlar yamuk.Cidden tartissan bisi olsa bicak sokacak tipte hepsi.Turkiye yaziyorum kurt olaylari ve Kurt fotoraflari cikiyor.Anlamadim yani.Yunanistani isgal edip ulkeyi birakip oraya mi yerlessek.

HAYIR ANLAMIYORUM HANGI ZEKA KUPU ULKESI ACKEN 3-4 MILYON MULTECI ALIR BUNLARI SOKAKLARA SALAR BU MULTECILER 300 BINDEN FAZLA COCUK YAPAR 1 YILDA.YA SEN SAVASTAN KACTIN EYVALLAH TA HAYIRDIR NE BU 300 BIN COCUK AZGIN TAVSAN MISIN SEN ??? HAYIR ALIYORSUN 3-4 MILYON NIYE SOKAKLARA SALIYON DUSUNMUYON MU BUNLARIN ISI GUCU YOK.ALMANYA BILE TURKLERI ALIRKEN EV VE FABRIKADA IS VERDI ONCE.AVUSTRALYA TURKLERI ALIRKEN 1960 LARDA CIFTLIK VERDI.HIC KAFA YOK KI.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.