< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bu gidişle tır soforu kalmayacak

-
-
bu tür meslekler küçük yaştan itibaren başlayan türlerden. mesela berberlik çocuk 14-15 yaşında lise çağındayken başlıyor. yine tırcılığında küçük yaşlarda baba yanında pazar hallerinden mal taşıya taşıya gelişen bişeydir diye düşünüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: agmerhamtobu tür meslekler küçük yaştan itibaren başlayan türlerden. mesela berberlik çocuk 14-15 yaşında lise çağındayken başlıyor. yine tırcılığında küçük yaşlarda baba yanında pazar hallerinden mal taşıya taşıya gelişen bişeydir diye düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kanka tır şoförleri ilk ölecek mesleklerden. otonom tırlar bangır bangır geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Algorithmuskanka tır şoförleri ilk ölecek mesleklerden. otonom tırlar bangır bangır geliyor.
insanların mallarını otonoma emanet edeceğini sanmıyorum, aynı şekilde %100 güvenli ve %100 otonom bir uçak üretilse insanlar yine tercih etmez
-
quote:
Orijinalden alıntı: agmerhamtoinsanların mallarını otonoma emanet edeceğini sanmıyorum, aynı şekilde %100 güvenli ve %100 otonom bir uçak üretilse insanlar yine tercih etmez
Alıntıları Göster%100 ne demek onu öğrenin önce.
-
Ets2 oynamış her Türk gencinin aklından "ulan şimdi tırcı olmak vardı be.." geçmiştir. İnsan gaza geliyor ets2 oynayınca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Booker DeWitt%100 ne demek onu öğrenin önce.
Alıntıları Gösterya sen ne anlatıyosun 3 kere okudum ne demek istiyor diye, kaza riski 0 olsa bile insanların insan olmalarından dolayı güvensizlik yaşayıp tercih etmeyeceğini düşündüğümü söyledim ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X