Şimdi Ara

bu gidişle tır soforu kalmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar kafama takilan bir şey oldu kisa zamandir burdayim her günde takibdeyim o kadar şöförlük işi arayan varki burda ben dahil diyecegim şu her veren tecrübeli şöför ariyor özellikle tır da tecrübe isdiyorlar bende kedim kirk ayak şöförüyüm ama biride cıkıp da yetişdirilmek üzere tir şöförü aramakdayız diye görmedim arkadaslar bu böyle giderse yakinda tır şöförü kalmayacak yanlis veya kirici birsey söylemissem kusuruma bakmayin hayirli isleriz olsun allaha emanet olun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu tür meslekler küçük yaştan itibaren başlayan türlerden. mesela berberlik çocuk 14-15 yaşında lise çağındayken başlıyor. yine tırcılığında küçük yaşlarda baba yanında pazar hallerinden mal taşıya taşıya gelişen bişeydir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: agmerhamto

bu tür meslekler küçük yaştan itibaren başlayan türlerden. mesela berberlik çocuk 14-15 yaşında lise çağındayken başlıyor. yine tırcılığında küçük yaşlarda baba yanında pazar hallerinden mal taşıya taşıya gelişen bişeydir diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka tır şoförleri ilk ölecek mesleklerden. otonom tırlar bangır bangır geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Algorithmus

kanka tır şoförleri ilk ölecek mesleklerden. otonom tırlar bangır bangır geliyor.

insanların mallarını otonoma emanet edeceğini sanmıyorum, aynı şekilde %100 güvenli ve %100 otonom bir uçak üretilse insanlar yine tercih etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: agmerhamto

insanların mallarını otonoma emanet edeceğini sanmıyorum, aynı şekilde %100 güvenli ve %100 otonom bir uçak üretilse insanlar yine tercih etmez

Alıntıları Göster

%100 ne demek onu öğrenin önce.

• Ets2 oynamış her Türk gencinin aklından "ulan şimdi tırcı olmak vardı be.." geçmiştir. İnsan gaza geliyor ets2 oynayınca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARABA MACERA MI OLUR ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

%100 ne demek onu öğrenin önce.

Alıntıları Göster

ya sen ne anlatıyosun 3 kere okudum ne demek istiyor diye, kaza riski 0 olsa bile insanların insan olmalarından dolayı güvensizlik yaşayıp tercih etmeyeceğini düşündüğümü söyledim ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.