Şimdi Ara

Bu Futbol ile GS Maçı ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nihayet kendilerinin ne durumda olduğunu anlamak güzel bir şey.
  • Fenerbahçe orta sahası acayip sırıtıyor ama sow gibi ayağına gelen her topu gol yapan,krasic gibi defanstan top alıp gol atacak adamlarımız yok ayrıca bitirici forvetimiz hala yok bizim pres yapan oyunumuza karşı fbnin aşırı defansif orta sahası karşılaşınca oyun fbnin sahasına yığılcak ve burak elmander gibi kapanan takımlara gol atamayan 2 forvetimiz olduğu için işimiz zor.kontraataktan defans arkasına meşhur selçuk-burak ortaklığıyla goller bulabiliriz kısacası bu maç herşey olabilir

Orijinalden alıntı: Stocker

Fenerbahçe orta sahası acayip sırıtıyor ama sow gibi ayağına gelen her topu gol yapan,krasic gibi defanstan top alıp gol atacak adamlarımız yok ayrıca bitirici forvetimiz hala yok bizim pres yapan oyunumuza karşı fbnin aşırı defansif orta sahası karşılaşınca oyun fbnin sahasına yığılcak ve burak elmander gibi kapanan takımlara gol atamayan 2 forvetimiz olduğu için işimiz zor.kontraataktan defans arkasına meşhur selçuk-burak ortaklığıyla goller bulabiliriz kısacası bu maç herşey olabilir

Burak cezalı, maçta yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Nihayet kendilerinin ne durumda olduğunu anlamak güzel bir şey.

Ne var durumumuzda 1 sene geriden gelip hala sizle aşık atabiliyoruz.

Orijinalden alıntı: kaptansy

quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon

quote:

Orijinalden alıntı: kaptansy

hala derbi mantığını anlayamamışınız.derbiler de önceden hiç birşey kestirilemez önceden.istersen takımın son 150 maçı kaybetmemiş olsun.isterse 100 gol atıp 0 gol yesin.derbinin heyecanı burda işte.

Derbi çok farklı atmosferde oynanıyor ne olacağını kestirmek zor ona sözümüz yok. Ama bizim takım ayağında top tutamıyor. Etkili oynayamıyoruz.

fark eder mi ? Ne maçlar gördük biz 33 tane şutun kale direğinin arasından girmediği maçlar...

33 şutun girmediği ama oyun bakımından rezil olduğumuz maçlar. Sonuç fark etmese de oyun bayağı farkediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

quote:

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.SH

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: B.A.R.I.SH

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

galatasarayı yenersek sevinirim,yenilirsek de üzülmem akılları başlarına gelir gider ortasaha oyuncusu alırlar (yada gyenildik diye gidip bi forvet daha alabilirler )

Nereye üzülmüyon ya

hatırlarsan galatasarayı müthiş bi oyunla 4-0 yenmiştik ama 2 hafta sonra denizlisporu yenemedik şampiyon galatasaray oldu. bu takım galatasarayı zar zor yense bu yüzden ortasahaya transfer yapılmazsa bu sezon da şampiyon galatasaray olabilir.... galatasaray maçı ztn çok önemli değil biz onları yensek de yenilsek de onlardan büyüğüz onlar bizimle si..k yarıştırıyo, o yüzden biz galatasarayın bizi önemsediği kadar onları önemsemiyoruz

Öncelikle ben Galatasaraylıyım Ama ona rağmen senin şu yaptığın gibi Fenerden büyük takımız diye bişey demedim henüz hiç, çünkü ezeli rekabet var bu takımlar arasında senin benim şu daha büyük dememe bakmaz. Bir konuda daha yanlışın var ki o da sizin değil bizim daha çok fener maçını salladığımızdır, GS nin her zaman öncelikli hedefi iyi oyun oynamak şampiyonluğa oynamaktır, FB nin ise ilk hedefi GS yi yenmektir, ki iki tarafta bu hedeflerine ulaşıyor genelde. Herhangi bi fenerbahçelinin Galatasaray a yenildiğinde üzülmemesi gibi birşey söz konusu değildir

Fenerbahceye karşı galibiyet aldığınız zaman dünya kupasını almış gibi seviniyorsunuz be bumudur sallamamak kendinizi kandırmaya devam edin...

Ben GS, Fener maçını sallamıyor demedim ama öncelikli hedefi şampiyonluktur dedim nasıl okuyorsunuz merak ediyorum. Bundan önceki şampiyonluğumuzda Fener bizden 6 puan almıştı, unutulmasın

• Yenilmemizi istiyorum. Ki bu oyunla öyle de olur.

Orijinalden alıntı: Ambarad

Yenilmemizi istiyorum. Ki bu oyunla öyle de olur.

Yenilince orta saha aldıracaksınız değil mi az değilsiniz haaa. Klübe mail atıcam yenilin diye.

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Yenilmemizi istiyorum. Ki bu oyunla öyle de olur.

Yenilince orta saha aldıracaksınız değil mi az değilsiniz haaa. Klübe mail atıcam yenilin diye.

Hem orta saha hem Aykut Kocaman ruhsuzunun gitmesi için. Derbi maç yenilgileri özellikle Galatasaray'a olası bir yenilgi etki yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

Yorumları gördükçe Play-off'ta TT Stadyumundaki maçtan önceki yorumlar geldi aklıma. Fark atarız, FB'nin kazanma ihtimali yok. Yüzde yüz eminim GS kazanacak. Hepsini gördük.

Gsli arkadaşlar öyle diyor onu geçtim de renktaşların niye öyle söylüyor? Gizlice ölümcül bir totemine mi başladınız yoksa bizden habersiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Miroslav Stoch
    Fenerbahçe suç örgütü üyesi
  • Bırakın hasret değiliz Süper Kupa'ya ve gs galibiyetine. Orta saha hasretimiz var. Yenilelim de yapsınlar artık yeter.
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: Undress Me Everywhere

Yorumları gördükçe Play-off'ta TT Stadyumundaki maçtan önceki yorumlar geldi aklıma. Fark atarız, FB'nin kazanma ihtimali yok. Yüzde yüz eminim GS kazanacak. Hepsini gördük.

Gsli arkadaşlar öyle diyor onu geçtim de renktaşların niye öyle söylüyor? Gizlice ölümcül bir totemine mi başladınız yoksa bizden habersiz

Totem yapmıyorlar onlar da unutmuş o maçları. Mesela Istanblue arkadaşımız mesajının tıpa tıpını atmıştı maçtan önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mario Balotelli

Sadece yenilmeyelim bence, geçen sene ki 3-1 lik maça dönsün.Emre ile bile adamların orta sahası ile baş edemedik, şimdi onu da kaybettik.

O Emre'nin değil Aykut'un hatası. 4-3-3 çıktı Alex forvet falan kabus gibiydi yemin ederim. Aykut yine bir fanteziye gidecektir bence. Volkan'ı sağ açıkta denemesini bekliyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Orijinalden alıntı: Mario Balotelli

Sadece yenilmeyelim bence, geçen sene ki 3-1 lik maça dönsün.Emre ile bile adamların orta sahası ile baş edemedik, şimdi onu da kaybettik.

O Emre'nin değil Aykut'un hatası. 4-3-3 çıktı Alex forvet falan kabus gibiydi yemin ederim. Aykut yine bir fanteziye gidecektir bence. Volkan'ı sağ açıkta denemesini bekliyorum ben.

Bırak Aykuttan bir cacık olmaz, egoları kendinden KOCAMAN.
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Umarım yeniliriz.Ve şu ortasahaya bi transfer yaparız.Önümüzde eleme maçları var.Şu transfer işine biraz ciddi baksınlar artık.
    Taraftarlar baroninin sahada durduğu yürüdüğü yerleri daire içine alıp göstermeye başladı artık birileride görsün şu ruhsuzu.
    Selçuğa kimse bişey demesin.Adam elinden geleni yapıyor.Suçu yok.Oynuyor elinden geldiği kadar adam napsın.

Şampiyonlar ligi ön elemelerinde kaybedip transfer yapacaklarına gs derbisinde kötü bi sonuç alıp erkenden transfer yapsınlar daha iyi.

Durum çok ciddi.Ancak yarın kötü bir sonuç bunu körükler...

Tek sevincim yoboyu takımda tekrardan görmek, Kuyt.ın performansı ve krasic.i ilk defa fener formasıyla sahada izlemek olacaktır.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.