Şimdi Ara

Bu forumda chp ye laf yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En ufak kotu soz kullanmadan actigim konu,hemde linkleri ile,tartisma amacli actigim konu nedense siliniyor.
    Actigim konu da chp liler bile olumlu yazmisti.Cunku insanlarin oy verdigi partileri birde gercekci gozle gormesini istedim.
    Zaten forumun % 90 i chp li olup diger tum partilere saydirildigini biliyoruz.

Fakat sizlere su kadarini soyluyorum.Gun gelecek bu konulari silenler gercekleri gordugunde kendileri bu sefer bu konulari acmaya baslayacak.

• Forumun Hitler'i. Gün gelince konuşuruz karşim, selametle.

Hatta dur çağırayım senin yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirylo Sidorovich Razumov -- 11 Eylül 2015; 16:41:10 >
  • Yapılanları göre göre diğer partilere oy verenler mi koyun yoksa gerçekleri saklanan, yaptıkları yayın organları tarafından ört bas edilen bir partinin seçmeni mi koyun karar sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Yapılanları göre göre diğer partilere oy verenler mi koyun yoksa gerçekleri saklanan, yaptıkları yayın organları tarafından ört bas edilen bir partinin seçmeni mi koyun karar sizin.

Havuz medyası zaten 24 saat chp aleyhine yayın yapıyor. Bu arada akp ile ilgili kötü şeyleri yayınlamıyor. Diğer medya kurumlarında akp den korktuğu için aleyhine zar zor yazıyor.

Akp nin yaptığı kötü şeyleri sayenizde kimse göremeyor. Yani kimin koyun olduğu ortada.

• Chp zaten bugünlerde yaptığı kepazeliklerle kendi kendine laf getiriyor . Bizim bişe yapmamıza gerek var mı ?
  • Hdp nın yeni sözcüsü chp

• quote:

Orijinalden alıntı: Gray Fullbuster

Forumun Hitler'i. Gün gelince konuşuruz karşim, selametle.

Hatta dur çağırayım senin yerine

ergenleri kaale almiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Chp'ye denecek birşey yok zaten kendileri içli dışlı terör örgütü hdpkk'lıların yanında vatan haini bir partidir.

Chp Atatürk'ün Kurduğu Gibi Kalsaydı Ben Mhp 'yi Kurmazdım.
    BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ
  • Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Fox ve Kanaltürk utunmasalar Akp'ye ana-bacı sövecekler neyin kafasındasın sen?

• Artık şikayetlerle chp genel merkezinin ilgilendiğini düşünmeye başlıyorum.
  • Chp = hdp 'nin koltuk değneği

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.