Şimdi Ara

Bu Forumda Bayan Üye Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Konular hep Beyler..... diye açılıyor.
    -Bazı mesajlar kıraathane muhabbeti gibi.
    -Bazı arkadaşlar neredeyse tuvalette ne yaptığını anlatacak.
    -Bir hevesle üye olmuştum ama isyan!
    Lütfen tartışma çıkmasın sadece siz bu durumdan hoşnut musunuz diye merak ettim ve yine çok rica ediyorum sanki cevap yazmak mecburiymiş gibi dalga geçilmesin.Çünkü asla biriyle laf kavgası edecek değilim Not:Yazdıklarım konunun başlığıyla alakasız oldu belki ama kasıtlı yapılmış değil.Teşekkürler

• Yok.
  • Yok
  • dhden sevgili yapanlar bile var ohooo. çok gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok
  • Hg Harun abi

İnternet dışında herkes kasıntı olarak yaşıyor , her dediğini dikkat ediyor vs vs

Burada serbestsin 22 Kasıma kadar keyfinize bakın , takılmayın onu demiş bunu demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 24 Ağustos 2011; 0:39:56 >
  • Abovvvv gız la bu,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Gamer Kız Var mı?
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Azınlık da olsa varız ama bahsettiğin durumlar benim de canımı sıkıyor... Yine de takılıyorum.
  • ben hiç hoşnut değilim bu durumdan özelliklede şu beyyyleer diye başlayanlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Azınlık da olsa varız ama bahsettiğin durumlar benim de canımı sıkıyor... Yine de takılıyorum.

Ya çok memnun oldum :D tanışmasak dahi bayan oldugunuzu bilmekten memnun oldum :D
  • Baymayan Bile Var Ama Bayan Yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgana'

quote:

Azınlık da olsa varız ama bahsettiğin durumlar benim de canımı sıkıyor... Yine de takılıyorum.

Ya çok memnun oldum :D tanışmasak dahi bayan oldugunuzu bilmekten memnun oldum :D

beyler anlamadık ayağına yatın.
  • quote:

quote:

• -yüzde 99.9'u erkek olan bir platform
    -erkeklerin olduğu ortamda zaten nasıl muhabbetler yapılabilir ki ?
    -konu dışı insanı heveslidir meraklıdır o gün evde olağan dışı ne yaşamışsa bunu anlatmaya anlatırkende sallamaya bayılırlar
    -üye olup olmamakta senin elinde sarmıyorsa zaten üye olmayabilirdin burası donanimhaber adı üzerinde olduğu gibi burada insanlar genelde teknik konulardan takılırlar 1-2 bölüm hariç amacıda budur zaten kalıpta facebookta ki muhabbetler olmaz
  • hata ettin
  • Bizim Türk erkeklerinin %90'ı ortamda kız bulunmasından kesinlikle hoşnuttur.Yeter ki kız güzel olsun
  • bişylerden rahatsızsınız hanımlar galiba hepinizin profiller kapalı
  • .hatunlar facede bi naneler begenip kendini begendirme çabasında.özellikle konu dışı %90 erkeklerden oluşuyordur.geçen forumdan 50 kişiyle istanbulda iftar yaptık hiç hatun yoktu bu da bi kanıt
  • quote:

quote:

Ne yapalım hacı abla biz böyleyiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzfatımaxyz

ben hiç hoşnut değilim bu durumdan özelliklede şu beyyyleer diye başlayanlardan

birgün kızlarrr diye açılacak inşallah
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.