quote:Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy dafont.com dan bulabilirsin biraz ararsan iyi de ne olarak arayacağım onlarca farklı başlık var. what the font sitesinde de arama yaptırdım oda bulamadı.
quote:Orijinalden alıntı: Gedo Mazo quote:Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy dafont.com dan bulabilirsin biraz ararsan iyi de ne olarak arayacağım onlarca farklı başlık var. what the font sitesinde de arama yaptırdım oda bulamadı. birebir aynısı olmak zorundamı?
quote:Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy quote:Orijinalden alıntı: Gedo Mazo quote:Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy dafont.com dan bulabilirsin biraz ararsan iyi de ne olarak arayacağım onlarca farklı başlık var. what the font sitesinde de arama yaptırdım oda bulamadı. birebir aynısı olmak zorundamı? buldum fontu, binckly script what the fontta sadece V harfini arattım ve buldu.
quote:Orijinalden alıntı: Gedo Mazo quote:Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy quote:Orijinalden alıntı: Gedo Mazo quote:Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy dafont.com dan bulabilirsin biraz ararsan iyi de ne olarak arayacağım onlarca farklı başlık var. what the font sitesinde de arama yaptırdım oda bulamadı. birebir aynısı olmak zorundamı? buldum fontu, binckly script what the fontta sadece V harfini arattım ve buldu. Bickley script olmasın?