Şimdi Ara

Bu parçanın adı yada kodu nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Buzdolabım fan arizasindan ötürü soğutmamaya başladı. Fani test edip çalışmadığına kanaat getirdikten sonra değiştirdik ancak hala calismiyordu. Sonra kartı kontrol ettiğimizde bu devrenin yanmış olduğunu gördük. Kart tamircisine sordum bu parça için 1000 lira fiyat verdi. Benimde alet edevatim var kendim değiştirmek istiyorum ancak bu parça hakkında bilgim yok bu nedir ve kodu nedir bilen yazabilir mi Bu parçanın adı yada kodu nedir Bu parçanın adı yada kodu nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu parçanın adı yada kodu nedir

1000tlye gelen ustaya taktır geç, sıkıntı çıkarırsa en azından dersin ki yapacağın işi..

Gpu : Gigabyte Vision 3080ti OC
    Ssd : Kingston nmve 4 1tb + samsung 970 plus 1tb
    Psu : MSI A1000G Pcie 5.0 1000W Kasa : Lian Li Lancool 216
  • Mrt.amf.159 M kullanıcısına yanıt
    Hocam basit bir karta benziyor elektronik tamircisine götürüp kartı tamor ettirebilirsiniz veya elektronik bilginiz biraz varsa siz deneyebilirsiniz bir multimetre bir havya biraz bilgi. Zaten muhafazada bir kararma var resimlerde kart tam belli olmuyor ama diyot fln patlamıştır gerine aynısını koysanız kart çalışır veya elektronik tamirci kolaylıkla yapar eğer dürüst bir esnafsa sizden fazla ücret talep etmez.

• Evet hocam kendim yapabilirim ama üzerindeki ismi zarar görmüş bulamıyorum buna benzer bir sürü devre var. Aslında yapılan işe göre para alsalar eyvallah ama şu malzeme en fazla 50 TL. Sordum 1000 lira istiyorlar işleme birkaç yere sordum. Açıkçası kendim yapabileceğim bir iş. Ama ne olduğunu bulamıyorum Bu parçanın adı yada kodu nedir

Tabiki en azından garantili iş olur ama. Malzeme en fazla 50 lira üstelik yapacağı iş en fazla 5 dk surecek.aciyorum dogrurusu. Üstelik kartçılar normal vatandaşa tamir yapmak istemiyor sırf tamirci getirsin hem biz kazanalım hem tamirci kazansın diye. en çok sinir bozan mevzu dükkandan içeri girip selam veriyorsun adam selamı almadan hangi firma diyor. Firma yok deyince burun kıvırıyorlar. Kendim yapabileceğim bir iş

Yeni kart veriri sana, bunu tamir edip vermez 1000tlye.

Bizim bulaşık makinesi anakartı yanmıştı, 1000tl istedi servis, 350ye netten buldum yeni kart taktım kendim bu okey de. Seninkinde atla deve fark yok. Yukarda cevap geldiği gibi bi elektrikçiye götür, belki tipinden falan bilir o devre elemanını çözülür işin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elinwelin -- 5 Nisan 2025; 23:25:23 >
    Gpu : Gigabyte Vision 3080ti OC
    Ssd : Kingston nmve 4 1tb + samsung 970 plus 1tb
    Psu : MSI A1000G Pcie 5.0 1000W Kasa : Lian Li Lancool 216
  • elinwelin kullanıcısına yanıt
    Bunların yenisi yok abi hepsi çıkma

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.