Bildirim
Bu Fark Neden Olur Sony Z5 Premium-Nikon d3200 video karşılaştırma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Monitörünüzün kendini yenileme süresi ile videoda kullanılan yenileme süresi veya enstantane arasındaki uyuşmazlık diye tahmin ediyorum. Eğer video'daki enstantane monitörün ekranı yenileme hızından hızlıysa bu sizin fark edemediğiniz, "yenileme" esnasındaki geçişler görülüyor olabilir
Düşünün ki bilgisayarınızın masaüstüne gelip sağ tıklayıp "yenile" diyorsunuz ve bunu çok hızlı bir şekilde yapıyor siz bir şey fark etmiyorsunuz, peki biraz ağır bir çekimde bu işlemi izliyor olsaydınız ne görürdünüz, sanırım videoda şikayetçi olduğunuz dalgalanmaların görünüyor olması bu duruma benzer bir hız farklılığından dolayı. En iyi tahminim bu
Belki mobil cihaz bir tür filtre kullanıyor olabilir ya da hız durumunu otomatik olarak eşitliyor olabilir (tamamen sallıyorum emin değilim) tekrar izlediğimde mobil cihazla kayıt yaparken sonlara doğru geri çekiliyorsunuz ve o esnada yine benzer dalgalanmalar görülebiliyor, galiba bu dediğim gibi enstantane ile alakalı. Geri doğru çekildiğinizde kareye giren toplam ışık miktarı değişiyor buna göre de mobil cihaz exif'de ayarlamalar yapıyor, bu sefer de monitördeki dalgalanmaları yakalıyor vs
Düzenleme, bilgileri internetten buldum bana ait değiller. Birkaç nedenden ötürü ortaya çıkıyor olabileceği yazılmış ama "enstantane" ile ilgili olan kısmıyla ilgilendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 30 Nisan 2016; 16:31:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X