Şimdi Ara

bu fanın cfm si ıyımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu fandan almak ıstıyorum cfm sı ıyı demı yanı ııı uflemesını ıstıyorumhttp://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=16831307063

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1.1 -- 13 Haziran 2009; 14:53:39 >

• gayet iyi bir fan. İyi hava üfler. 78cfm iyidir. cfm değeri üflediği hava gibi bir şey. ne kadar yüksekse o kadar iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dj gamer

gayet iyi bir fan. İyi hava üfler. 78cfm iyidir. cfm değeri üflediği hava gibi bir şey. ne kadar yüksekse o kadar iyi.

+ olarak ne kadar hava akımı (cfm), o kadar ses (desibel)... Ancak verdiğiniz sitede ki bilgiler doğruysa bu sorun yaratmaz. 21dB yazıyor, yani gayet düşük bir değer..
  • valla bildigim tek sey tt lerin guzel fan yapamadıkları.hepsi cok sesli oluyor ama sen bilirsin kafanı karıstırmak istemem.
  • o fandan bende var eğer eksoz veya ön kasa fanı olarak kullanacaksan sakın alma evet çok iyi üflüyor ama kulaklarına tıkaç takman lazım ben vatandan aldım şuan bu fanı işlemciye taktım kasanın içinde kalsın sesi az çıksın diye akasa silenti işlemciden söküp ön fana kasaya taktım eğer ses sorun değil ise al gerçekten kuvvetli üflüyor....
  • Thermaltake fanlar için çok ses yapıyor diyen çok insan var.
  • İyi bir fan bunun yeşili var bende ama dedikleri gibi sesli diye biliriz ama benim için proplem degil önemli olan performans...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu fan ters duz fark edermi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • performansın ıyı olması benım ıcın cok onmelı ben bunu zaten kasaya takmıycam notebook sogutucusuna takacam onun ıcın ucok ııı uflemsı lazım yada sızın onerdıklerınız var mı yarın gıdıp alcam cunku
  • kasamdaki bütün fanlar ttnin ve hepsini 5v la calıstırıyorum yoksa gürültüden durumuyoki notebook sogutucusu olarak kullanacagınızı söylüyorunuz dibinizde olcak bişey için daha sessiz bi ürün düsünün yoksa kafanız şişer
  • walla haklıymıssınız cok seslı ama 2000 rpm li bı fan sonucta performans tek kelıme ıle super
  • ARKADASLAR BENDE İSLEMCİNİN ÜSTÜNE FAN ALICAM ŞU AN PC DE FAN YOK 8 CM Mİ YOKSA 12 CM Mİ ALMALIYIM İŞLEMCİNİN ÜSTÜNDEKİ BÖLÜM İÇİN BİRDE ÖNERİLERİNİZ VARSA ALABİLİRİM FAN
  • Nasıl yani işlemcinin fanımı yok suanda??
  • quote:

Orjinalden alıntı: quarizma06

Nasıl yani işlemcinin fanımı yok suanda??

işlemci fanı var ama onun üstünde onu desteklemesi gereken fan yok sıcak havaya dısarıdan gelen havayı üfleyecek olan fandan bahsediyorum?
  • kasanın yan kapagındaki fandan bahsediyorsanız eger ordaki fan takılcak yerin boyutuna göre 8 yada 12 cmlik fan almalısınız yani onu sizin bilmeniz gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 16 Haziran 2009; 22:38:13 >
  • quote:

kasanın yan kapagındaki fandan bahsediyorsanız eger ordaki fan takılcak yerin boyutuna göre 8 yada 12 cmlik fan almalısınız yani onu sizin bilmeniz gerek

güç kaynağının altındaki bölümü kastediyorum oraya fan takıcam
  • egsozu kastediosun ozaman yine dedigim gibi ebatları verirsen 8 yada 12lik kaclıksa ona göre fan önerisinde bulunabilriz
  • kardes pc yi 4 yıldır egsoz fanı olmadan kullandım yani nasıl bu aşamaya kadar gelmiş anlayamadım bende egsoz fanı alacam 8 cm lik ısıda düşme olur mu
  • kesinlikle olur demekki cayır cayır kullandın pcyi farketmeden arabada egsoz olmazsa ne olur adı üstünde içerdeki sıcak hawayı dısarı atmaya yarayan en öenmli fan yanda önde olmasada olur fakat egsoz fan cok önemli oyuzden biranönce tak derim..
  • quote:

kesinlikle olur demekki cayır cayır kullandın pcyi farketmeden arabada egsoz olmazsa ne olur adı üstünde içerdeki sıcak hawayı dısarı atmaya yarayan en öenmli fan yanda önde olmasada olur fakat egsoz fan cok önemli oyuzden biranönce tak derim..

yanlız egsoz fan dısarıdan aldıgı havayı anakarta mı üflüyor yoksa pc deki sıcak havayı dısarıya mı atıyor bu konuyu merak ediyorum ?
  • Pcdeki sıcak havayı dısarı atıyo dostum ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.