Bildirim
bu fan bu kasaya sığar mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
beyler yardım edin yahu resim atacağım şimdi kasa içi görüntü -
resim yükleyemiyorum:D -
202mm genişliğinde kasanız, kapak genişliği ve anakartın kapaktan uzaklığı vs çıkarılınca geri kalan alan D14e yetmez bence.
Ayrıca D14 alacaksanız tam verimle kullanmak için biraz daha havadar bir kasaya geçmenizi tavsiye ederim. -
Noctua NH-D14 Ölçüleri.
Soğutucu ölçüleri: 160 x 140 x 158 mm
Soğutucu Yüzey Alanı: 12.020 cm²
Ağırlık: 1240 gr
Fan Ölçüleri: 120 x 25 mm ve 140 x 25 mm
Gigabyte kasanın ölçüleri
202 x 425.2 x 502.5 mm (W x H x D)
------------------------------------------------------
Buda benim elimde bulunan donanımlar 1 - 2 parmak mesafe var kasanın kapağıyla soğutucu arasın da
Termaltake Jing
Soğutucu ölçüleri: 131 x 123 x 162 mm
Soğutucu Yüzey Alanı: Belirtilmiyor
Ağırlık: 920 gr
Fan Ölçüleri: 2 adet 120 x 25 mm
Cooler master cm 690
(W) 213 x (H) 482 x (D) 525 mm
(W) 8.38 x (H) 18.98 x (D) 20.67 inch
Senin kasa ve o soğutucunun ölçüleri biraz sıkıntı yaratır ama belki kıl payı kurtarabilir dicemde düşününce kurtarmaz gibi geliyor 202 mm eni varsa kasanın kasa kapakları 1mm olsa birde kasa ve kapak arasında ki boşluk bord vs 150-160 arası sıkıntı yaratır.
Tabi bu benim görmeden sadece ölçülerine göre kafamda kurduğum birşey.
-
resim nasıl atacağım
atabilsem kasayı göstereceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: zerosn
Noctua NH-D14 Ölçüleri.
Soğutucu ölçüleri: 160 x 140 x 158 mm
Soğutucu Yüzey Alanı: 12.020 cm²
Ağırlık: 1240 gr
Fan Ölçüleri: 120 x 25 mm ve 140 x 25 mm
Gigabyte kasanın ölçüleri
202 x 425.2 x 502.5 mm (W x H x D)
------------------------------------------------------
Buda benim elimde bulunan donanımlar 1 - 2 parmak mesafe var kasanın kapağıyla soğutucu arasın da
Termaltake Jing
Soğutucu ölçüleri: 131 x 123 x 162 mm
Soğutucu Yüzey Alanı: Belirtilmiyor
Ağırlık: 920 gr
Fan Ölçüleri: 2 adet 120 x 25 mm
Cooler master cm 690
(W) 213 x (H) 482 x (D) 525 mm
(W) 8.38 x (H) 18.98 x (D) 20.67 inch
Senin kasa ve o soğutucunun ölçüleri biraz sıkıntı yaratır ama belki kıl payı kurtarabilir dicemde düşününce kurtarmaz gibi geliyor 202 mm eni varsa kasanın kasa kapakları 1mm olsa birde kasa ve kapak arasında ki boşluk bord vs 150-160 arası sıkıntı yaratır.
Tabi bu benim görmeden sadece ölçülerine göre kafamda kurduğum birşey.
sizin soğutucu kaç derecede tutuyor?
ben oc ile 4.ghz çıkaracağım
-
3624 mhzlik O/C ile Prime95 ile 15 dk'lık test sonucu 61 decereye çıkıp iniyor 1 defa 62 oldu daha üstü olmadı hiç.
Resim atmak içindehttp://www.hizliresim.com/ bu siteyi kullanabilirsin dosya seç kısmından yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçip yükleyi tıklayın. Fotoğrafın yüklemesi bitince altta linkler çıkacak en altta resim adresi yazan kısımdaki linki kopyalayıp buraya buraya atabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerosn -- 27 Ağustos 2011; 23:45:20 > -
quote:
3624 mhzlik O/C ile Prime95 ile 15 dk'lık test sonucu 61 decereye çıkıp iniyor 1 defa 62 oldu daha üstü olmadı hiç.
peki sişlver arrow nasıl o daha mı ince -
Silver arrow Türkiye de yokmuş forumda duymuştum.
quote:
Resim atmak içindehttp://www.hizliresim.com/ bu siteyi kullanabilirsin dosya seç kısmından yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçip yükleyi tıklayın. Fotoğrafın yüklemesi bitince altta linkler çıkacak en altta resim adresi yazan kısımdaki linki kopyalayıp buraya buraya atabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerosn -- 27 Ağustos 2011; 23:47:57 > -
quote:
Silver arrow Türkiye de yokmuş forumda duymuştum.
quote:
peki eğer sığmazsa kasanın üstü açık kullanımı olur mu yan taraftan açayım zarar görür mü pc
-
Görmez geçmişte çok kullandım bu şekilde bilgisayarlarımı ama diğer fanların işlevini düşürür soğutma olarak. -
quote:
Görmez geçmişte çok kullandım bu şekilde bilgisayarlarımı ama diğer fanların işlevini düşürür soğutma olarak.
şimdi Gİgabyte Superb 720 psu var peak watta 720 normali 610 yazıyor benimde işlemcim seninle aynı ben 6950 cf yapmak istiyorum belki modlayıp ta 6970 cf yaparım işlemci + fan + ekran kartı psu kaldırır mı -
fan çok yer mi yani psudan psu yeter mi bana -
yani şimdi benim psu 720 mi 610 mu -
quote:
Orijinalden alıntı: baruttttt
yani şimdi benim psu 720 mi 610 mu
Anlık 720w a çıkabilir ama devamlı kullanımda 610w. 6950cf ye yetmeyebilir.
Bu kadar komplike bir sistem kurmayı düşünüyorsanız daha geniş bir kasa almanızı tavsiye ederim.
Uygun fiyatlı geniş bir kasa olarak Xpredator bakabilirsiniz. -
malesef kasayı değiştiremem sadece psu ya ne yapacağım psuya ek bir ikici psu falan yada kalsın mı ? -
yani mesela 2 psuyu birbirine bağlasam? -
evet yapılabiliyormuş ikinci ucuz bir psu alacağım kasayı açıp kalıplardan çıkacağım serbest sistem olsun çok teşekkürler yardımlarınız için sığmama derdi de olmaz :):):)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X