Şimdi Ara

BU EV 950.000 TÜRK LİRASI EDER Mİ SİZCE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-atakentte-bahceli-triplex-satilik-mustakil-ev-232186934/detay

?

BİZİM ALT SOKAĞIMIZDAKİ EV BUNLAR BÖYLE YAZDIYSA
    BİZ 1.500.000 YAZMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

• Bilemedim ama 950.000 etmez bence en fazla 500-600 bin eder 3 katlı müstakil olduğu için.
  • Ankarada 200 anca bu evler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 milyon liraya beylikdüzü yakupludan deniz manzaralı sıfır villa alırım daha mantıklı bence. atakenti iyi bilirim finans merkezi diye diye iyi iteliyolar millete evleri.ne işime yarıcaksa finans merkezi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

1 milyon liraya beylikdüzü yakupludan deniz manzaralı sıfır villa alırım daha mantıklı bence. atakenti iyi bilirim finans merkezi diye diye iyi iteliyolar millete evleri.ne işime yarıcaksa finans merkezi.

Aşağıdan yukarıda doğru müteahhitler geliyor
    ayrıca atakent için başka projeler var hep müstakil kalsın diye
    birde metro açılırsa çok yakın bu gibi avantajlar var
  • Müstakil ev mis gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V17 BORSA GRUBU

quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

1 milyon liraya beylikdüzü yakupludan deniz manzaralı sıfır villa alırım daha mantıklı bence. atakenti iyi bilirim finans merkezi diye diye iyi iteliyolar millete evleri.ne işime yarıcaksa finans merkezi.

Aşağıdan yukarıda doğru müteahhitler geliyor
    ayrıca atakent için başka projeler var hep müstakil kalsın diye
    birde metro açılırsa çok yakın bu gibi avantajlar var

tabii ki bunlar hep + katar gayrimenkule fakat benim mantığıma göre 1 trilyonluk evde -kira olsun kendinin olsun farketmez- oturan adamın metro hattına falan ihtiyacı yok hatta o kadar parası olanlarr bile şehir hayatını tercih etmeyip anadolu ve avrupa yakasının en dış semtlerine taşınıyor. zenginin malı hesabı alanada satanada hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan aklım almıyor böyle fiyatları. Bir insan neden bir eve 950.000 lira verir? Hayır Büyük bahçeli havuzlu denize sıfır 3 katlı villa olsa ben de veririm lakin hayal olmuş yemin ederim. Balon oldu ev fiyatları. Umarım yakında bu balon patlar da fiyat düşer. 1.5 milyon ne lan?
  • V17 BORSA GRUBU kullanıcısına yanıt
    Sen ayak fetişci eleman deilmisin

• En fazla 300 oda 3 katlı ve bahçeli olduğundan. Hoş bahçeside yok gibi bir şey.
  • 900'e filan satılabilir bence, yeni ev aldık az çok öğrendim piyasayı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.