Şimdi Ara

Bu entegreyi nereden bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    üzerinde 63p53 yazan entegre 6 bacaklı bi para sayma makinesi besleme devresinde. bunu nereden nasıl hangi isimle temin edebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi origo35 -- 25 Nisan 2013; 21:52:09 >

• hocam tam olarak emin değilim ama biraz araştırdım "Static ram" olarak buldum bahsettiğiniz entegreyi ama bence buradaki ram birşeyin açılımı gibime geliyor.
    3 bacaklı demiştiniz bende 3 bacaklı bir lojik devre buldum 63P53 ün kullanıldığı. Vermiş olduğum doneler doğrumu onuda bilmiyorum kusura bakma

http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/motorola/MCM63P531TQ4.5R.pdf umarım yardımcı olabilmişimdir
  • bence sorun entegrede değil. direnclerin bacakları yanık görünüyor. sanırım biraz oynanmış. her nekadar lehim yapılsada o yuzeyde iletimi sağlamak çok zor. direncleri yenisi ile değiştirin sorun çözülecektir.
    Lesitin bütün vücut tarafından ihtiyaç duyulan bir maddedir, hücre zarını oluşturan yapıtaşlarındandır. Hücre zarına esneklik verir. Ayrıca beynin etrafındaki koruyucu zarlar da yüksek düzeyde lesitin içerir. Yeterli beslenen bireylerde lesitin karaciğer tarafından üretilmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sosu nerden bulabilirim
    10 yıl önce açıldı
    Ucuz Film Nerden Bulabilirim ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.