iyi gunler arkadaslar su an bilgisayarimda asus eax1300 pro ekran karti var fakat onun teknolojisi geçtiği için yeni bir ekran karti almaya karar verdim.. bütçem yüksek fiyatlı ekran kartlarını karşılamak için yeterli değil, aşağıdaki kartı beğendim bu kartla yeni çıkan oyunları(gta4-cod5 vs..) oynayabilir miyim?
http://www.mavibilgisayar.com/ud/9180 (asus 512MB ATI Radeon HD3650 Silent Magic (PCI-E) Ekran Kartı ) bir de fansız istiyorum kartı şu an çok fazla ses çıkarıyor ekran kartı ve kasanın soğutması yeterli olur diye düşünüyorum.
sistemin diğer özellikleri: asus p5nd2-sli board pentium 4 3.0ghz(tek çekirdek) yeni ram aldım kingston 4gb ddr2 667mhz 250gb sata harddisk
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim donanım uzmanları :)
Hiç sanmıyorum. Öncelik işlemcide zaten. İşlemci tek çekirdek baştan kaybediyor. En az kaliteli bir çift çekirdek şart. HD3650 ile o sistemle oyundan görüntü alabilirsen ne ala. Fazla zahmete girmemeni öneririm. İşlemcinin nefesi yetmeyecektir zira en başta dediğim gibi. nVidia GeForce 9800GT ya da ATI Radeon HD4830 gibi bir kart alman şart zaten işlemcin yetse dahi.
bütçeyi düşük tutmak istiyorsun anladıgım kadarı ile ama en azından HD 3850 512mb yada 9600GT alman gerekir bunun yanında GTA 4 çift çekirdek işlemcilerde bile takılan bir oyun pentium 3 yerine anakart destekliyorsa e5xxx yada e7xxx , q6600 2. elden bularak geçiş olacaktır..
Gta4 türü bir oyun için ekran kartı alınıyorsa tercih nvidiadan yana olmalı diye düşünüyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme