Şimdi Ara

Bu ekran kartı bu sisteme uyarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bir şey sorucam şuanki sistemime bu ekran kartı amd radeon hd 7750yi eklesem fazlamı uyumsuzluk yaparmı işlemcimi değiştirmelimiyim ?

Sistem:
    Anakart: Gigabyte ga-g31m-es2l

Ekran kartı: Atı Radeon hd 3650

İşlemci: Pentium Dual Core E5200

Ram: 3 gb

Sizce işelmciyimi değiştireyim ekran kartımı bu işlemciyle ne kadar idare edebilirim yada alacağım ekran kartıyla şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crewice -- 31 Temmuz 2013; 19:07:32 >

edit: yardım edecek biri yokmu

edit2: 28 kere okunmuş ama cevap yok koskoca dh de yardım edebilcek insan yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crewice -- 31 Temmuz 2013; 18:59:08 >

Orijinalden alıntı: RyMaN99

yeni sistemmi yapıyosun yoksa olan sistememi ekran kartı takıcaksın ??..

olan sisteme takacağım hocam ama uyumsuzluk yaparmı işlemciylen işlemcim sizce kötümü ? yani oyunlarda biraz daha idare edebilirmiyim bakıyorum çoğu oyun artık core 2 duo istiyor minimumda

• e5200 ile 7750 sorun olmaz. fakat e5200'e en fazla 7750 takın üstünü kısıtlayacaktır. psu nuz nedir ?
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

e5200 ile 7750 sorun olmaz. fakat e5200'e en fazla 7750 takın üstünü kısıtlayacaktır. psu nuz nedir ?

Hocam onu bilmiyorum hd 7750 çok harcamıyo diyolar. kasayı açıp bakacağımda kasanın neresinde oluyor onu bilmiyorum

Orijinalden alıntı: Crewice

quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

e5200 ile 7750 sorun olmaz. fakat e5200'e en fazla 7750 takın üstünü kısıtlayacaktır. psu nuz nedir ?

Hocam onu bilmiyorum hd 7750 çok harcamıyo diyolar. kasayı açıp bakacağımda kasanın neresinde oluyor onu bilmiyorum

sol üst veya sol alt köşelerde olur psu. onun üstündeki değerleri buraya yaz veya fotoğrafını çek.

şöyle birşey:
     Bu ekran kartı bu sisteme uyarmı

• o zaman o idare eder rahat bu sistemle hatta 2 el bi alalbilirsin seneye full yeniletceksen hiç kasma hadi kolay gelsin hayırlı olsun

o zaman o idare eder rahat bu sistemle hatta 2 el bi alalbilirsin seneye full yeniletceksen hiç kasma hadi kolay gelsin hayırlı olsun

hocam bu ekran kartıylan call of duty black ops ve gta 4 oynadım ekran kartını alsamda yeni pc toplayınca ekran kartı almıycam biraz kar etmiş olucam

hangi ekran kartıyla oynadın ..?

Atı radeon hd 3650

Orijinalden alıntı: Crewice

Peki 2gb ddr3 hd7750 mi yoksa 1gb drr5 olan hd 7750yi alayım

Ddr5.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bunu al oyunları oynarsın sessiz ve hızlı bi ekran kartı

ama digerine göre çok azda olsa pahalı

• hocam gta 5 i oynayamam o ekran karıtyla 4 ü bile lowda oynadım 7750 almalıyım yada önerebileceğinz onunla hemen hemen aynı fiyatta ekonomik bi ekran kartı önerirmisiniz

• İşlemcine biraz overclock yaparsan seni biraz daha götürür. Ekran kartı olarakta psunun kaç watt olduğunu bilmiyorum fakat iyi bir psu n varsa bu fiyata forumun ikinci el bölümünden hd6850 veya hd5850 almak daha mantıklı. 190-200 tl civarında satılıyorlar daha ucuza da bulabilirsin.

Buyur buda hd7750 ile hd5850 nin karşılaştırması. hd5850 ve hd6850 için 500 watt kaliteli bir psu öneririm. hd 7750 içinde 400+ watt psu yeterli olucaktır.

http://www.anandtech.com/bench/product/535?vs=512

Orijinalden alıntı: Pulmicort

İşlemcine biraz overclock yaparsan seni biraz daha götürür. Ekran kartı olarakta psunun kaç watt olduğunu bilmiyorum fakat iyi bir psu n varsa bu fiyata forumun ikinci el bölümünden hd6850 veya hd5850 almak daha mantıklı. 190-200 tl civarında satılıyorlar daha ucuza da bulabilirsin.

Buyur buda hd7750 ile hd5850 nin karşılaştırması. hd5850 ve hd6850 için 500 watt kaliteli bir psu öneririm. hd 7750 içinde 400+ watt psu yeterli olucaktır.

http://www.anandtech.com/bench/product/535?vs=512

işlemcim şuanda 2.50 ghz hocam önerdiğiniz kartların sıfırına baktım pahalılar anca pc toplarsam alabilirim 2.el e güvenmiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.