Şimdi Ara

Bu ekran kartı bu anakarta uyar mı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, abiler bi sorum olacak eski bi masaüstü bilgisayarım var, tamamen yenileyecek durumda değilim. Directx 11 desteklemediği için sadece ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum.

Özetle Gigabyte M61PME-S2P anakartım var. 350W kasa var

Powercolor HD6570 1GB 128 bit GDDR3 ekran kartı alsam bi uyumsuzluk olur mu? Bide direk takıp kullanabilir miyim herhangi bi kurulum vs gerekir mi? Özellikleri resim olarak yükledim. Bilgili arkadaşlardan yardımları bekliyorum. Teşekkürler şimdiden

Daha iyi ekran kartları falan önermeyin çünkü bu bilgisayarı çok fazla kullanmayacam sadece bi kaç işimi görmesi için dx11 lazım ucuz bişey almayı düşünüyorum
     Bu ekran kartı bu anakarta uyar mı yardım Bu ekran kartı bu anakarta uyar mı yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insidioso -- 21 Ağustos 2014; 23:58:33 >

• Uyar dostum. Pci-e x16 çıkışı var sorun yok

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.