Ulan hiçbir sorunum yok mal gibi atlayip illa şifreni değiştir dio Yeni şifre girişim yok büyük yok sembol olsun bisuru zirvalik Eski şifremi de hatirlamiom Google sağolsun hatirlio Sora yeni girdiğim şifreyi Google güncelle dedi tamam dedim Maloglumal sistem girdiğim yeni şifreyi kafasına göre sudan sebepten olmadı dedi Google'da eski doğru şifremi silerek yeni girdiğim ama sistemin tamamen saçmalık eseri zirvasi sonucu kabul etmediği şifremi eski şifremi üstüne kaydetti Şuan zirvalik maloglu mal şifremi zorla yenileme çalışan yeni yazdığım şifreyi kafasına göre kabul etmeyen bu maloglumal site yüzünden e-devlet giremiyorum Allah bu siteyi yonetenleri carpsin |
Bu e-devlet sitesini kim yonetiosa Allah belasını versin

-
-
amin, haklısın benimde başıma geldi buna benzer bişi
-
Hayır maloglu mal sistem şifre beğenmiyor küfür etmemek için zor tutuyorum
-
yıl 2025 sağlık ocaklarının adresleri yazmıyo e-devlet te. yani yazıyo sözde ama hepsinde adres kısmı boş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın PTT gidip para verip şifre Alicam mecbur
Bu yaptıkları dolandırıcılık degilmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Ağustos 2025; 2:21:32 > -
hocam mesela Üsküdar'a taşındın diyelim, e-devlet üzerinden sağlık ocağını transfer etme hakkın var. bu hakkı kullanırsan yandın. çünkü seni mesela Üsküdar 47 nolu aile sağlığı merkezine atadım diyo, oranın adresi ne? yazmıyo.
buyüzden Google haritalarda sağlık ocaklarının yorumlarına bak herkes yorumlarda yazmış burası kaç nolu ocak diye. vatandaş kendi sağlık ocağını bulamıyor.
eve yakın Bi ocağa gidip sistemden benim nerde olduğuma bakın dersen bakmıyolar. sistem göstermiyor diyolar ki haklılar. Beni buraya transfer edin dersen tamam diyo sonra sisteme giriyo sistem reddediyor çünkü 6 ayda 1 kere transfer yapabilirsin diyo.
inanılmaz rezil kepaze bi sistem.
"Maloglumal sistem girdiğim yeni şifreyi kafasına göre sudan sebepten olmadı dedi"
Yazmışsınız ya sorun orada. Size göre "sudan sebep" aslında çok önemli olan sebep. Eğer sudan sebebi normal şekle sokup rakam ekleyip işaret karakteri vb ekleseydiniz bunlar olmayacaktı. Ama siz bunları yapmayınca google'da sizin yazdığınız şifreyi kabul edilen şifre sanınca onu kaydetmiş. Oysa site sizin yeni şifrenizi zaten başında kabul etmemiş.
Bunu çözmenin yolları
google'da şifrelerin saklandığı yerde en yeni şifre vardır. oradan çözemezsin.
Bu durumda Şifremi unuttum adımlarını takip edip sorularda kimlik bilgileriniz dahil herşeye doğru cevap verip, sisteme uygun yeni şifre oluşturmak.
Muhtemelen acil bir ihtiyaç karşısında böyle bir şey yaşayınca aşırı bir tepki verdiniz. Bu hepimizde oluyor. Önemli olan enerjimizin tükendi sandığımız anda rahat bir nefes alıp diğer çözümlere yönelmek.
Çünkü sistemde bu çözümler de var. Özellikle cep telefonunuz kayıtlı ve değiştirmediyseniz kesinlikle istediğiniz gibi şifre değiştirip girebilirsiniz.
Dediğim gibi rahatlayın ve sorunu sadece bürökrasi gibi algılayıp diğer çözümlere gidin.
-
İcat çıkardılar. 6 ayda bir değişecek.
-
Ben konuyu merak ettim. Google'da aradım http://uskudar24noluasm.com/ buldum. 47 de var mı yoksa örnek olarak mı yazdınız? Sizin yaşadığınız sorundaki kaç no'lu?
-
Online banka kullanmamışsınız galiba, 3 ayda bir değiştiriyorlardı, onlar da acıdı en sonunda 6 ayda bir değiştiriyorlar. Fakat benim e-devlet şifrem son 3 senedir aynı idi, defalarca değiştirmem için teklif geldi değiştirmedim. Değiştirmeyince e-devlet devam ediyor aslında. Muhtemelen bu yeni güvenlik son 1 senedir var.
-
hocam benim yaşadığım bi sorun değil herkesin yaşadığı bi sorun. rakamı uydurdum.
e-devlet'te sağlık ocaklarının sayfaları var, adres kısmı var orda, hepsi boş. sadece Üsküdar değil.
ben bu sorunu 2 farklı ilçede yaşadım ama aradan 1-2 sene geçti yani şuanda güncellenmişler midir bakmadım.
o zaman ben googling yapıp gene bulamamıştım adresi, zaten Google haritalar yorumlarında da herkes yazmıştı bulamıyoruz diye.
bankaların e-devlet kapıları var ama çoğu işlem yapılamıyor. genelde e-devlet şifresi ile oturum açma istiyor.
Sembol büyük harf ve rakam girmiştim şifreye begenmedi şifreyi
-
iyi de biz yapıyorken sen neden yapamıyorsun bir de bunu düşün. Mesela doğum tarihini shift tuşu basılı iken yaz. Sonra adını ve soyadı yaz ama ilk harflerini büyük harfle yaz, soyadını yazmadan önce adından sonra araya virgül yada nokta koy. Mutlaka kabul edecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilmişik -- 21 Ağustos 2025; 3:34:17 > -
Bende yaptım bikackez sorun olmadı bu son seferde oldu
Şifremi asla değiştirmek istemiyorum diye seçenek gelmeli
-
Hocam o seçenek gelmez işte. Son sistem korumalarında en fazla 6 ayda bir şifre değiştirme zorunluluğu var. Bu aslında normalde ayda bir. Fakat bazı yerlerde 1 ay, 3 ay yada 6 ay gibi seçenekler var. Yani en fazla 6 ayda bir değiştirme zorunluluğu çıktı.
-
bazı sistemler sorunsuz olan şifreleri bile kabul etmiyorlar. ertesi gün deneyince kabul ediyo mesela.
yazılım o kadar basit bişey değil. A kişisinde şifreyi kabul etti o zaman B kişisinde de kabul etmeli diye bişey yok. dediğim gibi bazen sen geçerli şifre girsen bile geçersiz diyebilir.
kendim yazılımcı olarak şunu söyleyebilirim ki yazılımda hiç akla gelmedik birsürü sorun çıkabiliyor.
özellikle e-devlet gibi derme çatma yazılımlarda herşey olabilir.
ayy yapmayın böyle şeyler yahu.
Sorunsuz şifre diye birşey yok. Bize göre sorunsuz gözüken şifre 1 ila 10 gün arasında tahmin edilip kırılabiliyor. Fakat yeni karakter eklemeli bu şifre zorunluluğu sonrası bir kişi için aylarca yıllarca deneme sonrası kırılabilir şifre sahibi oluyoruz.
Yani sorunsuz değil güvenilir, zor tahmin edilir şifre oluşturmamız için uğraşıyor siteler bizim için.
-
hocam ben o konuda bişey yazmadım. sizin yazdığınız ile benim yazdığım alakasız şeyler.
ben şunu diyorum: sitenin policy'sine uyan şifreyi de site reddedebilir. neden mi reddeder? çünkü o sitede o şifreyi kontrol eden kodu da insan yazdı. o kodun çalıştığı sunucuyu da insan üretti.
ben direk bu işin içindeyim yıllardır neler neler gördüm.
sizin söylediğiniz konu ayrı.
Bir de o derme çatma dediğin sistem varya deden gelse nimet deyip öpüp alnına değdirip omzundan yüksek yere koyar. O kadar ciddi hayati sahiplikleri barındırıyor ki, saat başı guguk sesi çıkaran program gibi boş beleş değer değil.
Benzer içerikler
- gazoz ve aspirin ishali keser mi
- ruhsatsız eczane devri ne demek
- ankesörlü telefon kartı
- technopat forum
- taksimden esenler otogara nasıl gidilir
- havadan su üreten cihaz
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
- moonwalkers ayakkabı
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X