Şimdi Ara

Bu dünyada en acınası insanlar şişmanlardır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir insan nasıl olur da zayıf olup kendine kaliteli bir hayatı layık görmez? Hastalık vs böyle durumları kenara koyuyorum, şişman insanların çoğu spor yapmak ve boğazını tutmak zor geldiği için şişmandırlar. Bir de ‘benim bedenim yaa kimseyi ilgilendirmez’ derler ama her gün yağ aldırma, liposuction gibi haberleri araştırırlar. Ben şahsen her şişman insan gördüğümde onunla alay ediyorum. Diyet yaparak formumu koruyorum ve bu hakka sahip olduğumu düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benim bedenim yaa kimseyi ilgilendirmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük IQ Koruma Kalkanı v1.361 devrede.
  • Yağ aldıran adam tembelin tekidir.

• Domuz gibi yağlıyım soruları alayım.

• Kilo problemim yok ama sana bi kötü haberim var sadece diyetle koruyamayabilirsin kilonu.Olur da bi hastaligin çıkar ilaclar kilo aldırır o zaman görürüm seni

• Çekilişe katılmak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam haklı kesinlikle şişman insanlar aciz iradesi dusuk insanlardir her lafı hak ediyorlar

• Zayıf olman senin onu aciz görmen , dalga geçmen gerektiğini mi gösteriyor ? Bence bu şekilde düşünen insanlarında beyinleri zayıf . Umarım kast etmek istediğimi anlamışsınızdır .
  • Sağlık sorunları olabilir, 3 sene önce ameliyat olduğumda 1 sene spor yapamayıp 20 kilo almıştım.

• kilo vermek hakkaten zor, tamamen azim irade ve sabır işi, bunlarda maalesef herkeste yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neduun

Kilo problemim yok ama sana bi kötü haberim var sadece diyetle koruyamayabilirsin kilonu.Olur da bi hastaligin çıkar ilaclar kilo aldırır o zaman görürüm seni

Dikkatlice okumanızı tavsiye ederim, hastalık vs böyle durumları kenara koyuyorum dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 188cm 82 kiloyum fakat anlamıyorum şu konuları yok " kısalar kendine adma demesin " veya " kilolular acizdir " falan sana ne la kendi işine baksana ister kilo alır ister verir bize ne . Ne boş adamlarsınız.
  • Bazı insanların elinde olmayabiliyor zayıflamak. Asıl acınası olanlar kibirli insanlardır bence.

• Trafik kazasi sonrasi dizimde olusan bir sorundan dolayi domuz gibiyim ama dedigin gibi acinasi bir halim yok Asil senin gibi insanlara on yargiyla yaklasanlar acinasi durumda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Trafik kazasi sonrasi dizimde olusan bir sorundan dolayi domuz gibiyim ama dedigin gibi acinasi bir halim yok Asil senin gibi insanlara on yargiyla yaklasanlar acinasi durumda.

Bende yağlı erkek yaban domuzuyum eğer siz dişiyseniz tanışabiliriz.Kendi türümden dişi yokta çevremde.

• Yaşam kalitesini düşürecek kadar şişman değilse ve kişi kendisiyle barışıksa bence bir sorun yok.

• milletle alay etmeye ne hakkın var.. denk gelmemiş sana dilini ağzının içinde çevirip boğazına sokacak birisi..
  • Okumayin yesil cay icip zayifladim sanan sisko

• hastalığı vs olmadığı halde göbekliyse dalga geçilebilir bence. Benimde göbeğim var az çok. (5 kilo fazlam var) ama benim gibi değilse yani dalga geçilmeyi kaldıramıyorsa bence dalga geçmeyin ileride intihar bile edebilir bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-25FF972DA -- 16 Ocak 2018; 22:37:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.