Şimdi Ara

Bu dönem nasıl geçilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilirsiniz adet dönemi gibi lolde de yenilgi dönemi başlar. Bu dönemin başladığını 1. ve 2. oyunlarda ki oyuncuların oyunlarından,nicklerinden ve konuşmalarından hissedersiniz. 3.yenilgi gelince tamam dönem gelmiş dersiniz ve seri başlar. İyi oynayıp bi yerlere gelirsiniz ama o dönem pat diye "iyi oynayıp" 2 lig düşersiniz. Benim gibi supportlar bu dönemi nasıl atlatır yardımcı olur musunuz? Main jung top falan olsa da iyi oynasam maçı değiştirebilirim belki ama...

• Bence bir destek oyuncusu da en az orman veya üst koridor oyuncusu kadar oyuna etki edebilir.

Yalnızca saldırı gücü taşıyıcınızı korumaya odaklanmayın ve bütün takımı koruyan bir destek oyuncusu olun.

Farkı göreceksiniz.

Ayrıntılı bilgi için @Cruella
  • support ne oynuyorsun
  • Bu oyunda iyi oynamak sadece bulunduğun ligi korumana yetiyor. Çıkmak için çok iyi olman gerekiyor. Çıkamıyorsan bulunduğun elonun oyuncususundur. Herkes challenger olucak ama takım kötü geliyor diye olamıyor değil maalesef. Bazı arkadaşlarımız yetenek seviyesi silvera kadar silvera çıkıyor bazıları golda plata kadar oralara çıkıp bi süre tıkanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nunbolg

support ne oynuyorsun

Lulu Janna
  • BéTo kullanıcısına yanıt
    pickler gayet iyi yanına iyi adc gelirse ve iyi korursan adcyi taşırsın hocam lulu main olarak bi kaç öneri vereyim

1- bitkinlik aldıysan ilk w'yi rakibe at w bitince bitkinlik at karşıda vayne kalsita varsa bitkinlik alıyordum
    2- lanede karşı adcyi sürekli dürt hasarın earlyde çok iyi soraka varsa ona focuslan
    3- 3 level olana kadar e-w-e git ve karşı adc mümkünse potunu kullanana kadar dürt
    4- tover dive çok kolay yapılıyor 3 levelda %60hpli adamı adc ile beraber çok kolay kesebilirsin
    5- karşıda çok cc varsa ardenttan sonra mikail kasıyordum (adcyi oynatamayacak şekilde cc varsa)

birde ben ilk e fulleyip 3 level w yapıp q fullemeye başlıyordum e'den sonra direk q fullemek bilemiyorum 1 level w da 1 tane auto attack engellerken 3 tane w'de 2 tane aa engelliyorsun (rakibin attack speedine göre değişir)

jannayada spellthief almanı öneririm ve janna oynarken earlyde adcyi baya dürt öyle sadece adamına e atıp arkada bekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 21 Şubat 2018; 16:37:15 >

• 3- 3 level olana kadar q-e-e git

Bu dediğin haricindekileri zaten yapıyorum hocam benim derdim lane değil. Bozgun serisi başladı mı her lane den patlak veriyor bu sıkıntım var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    e-w-e olucak hocam pardon aslında o ilk 3 level dağılımı oynanış tarzına göre değişir bazen e-w-q gidiyorum bazen q-e-w şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 21 Şubat 2018; 16:39:17 >
    mesela adc base çekiyor senin canın %65-70 falan mide gank gidiyormusun yada jungle countergank yediğinde yardıma gidiyormusun bunlarda çok önemli
  • Mide gidiyorum. Jungle görürsem gidiyorum Az önce günün 2.afk sı geldi mesela 1lvl de afk kadı mid. Senin koru dediğin adc de 10dk da 30 cs kesebildi. Yani elo bozulunca support oynamak ve kazanmak çok zor. Elo iyiyse 2 takımda iyiyse bu dediklerin fark yaratıyor.
    zyra brand support falan dene düşük eloda adc bulamıyorsan takıma daha çok katkın olur utility supportlar sadece carrylerin oyun taşımasına yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Mide gidiyorum. Jungle görürsem gidiyorum Az önce günün 2.afk sı geldi mesela 1lvl de afk kadı mid. Senin koru dediğin adc de 10dk da 30 cs kesebildi. Yani elo bozulunca support oynamak ve kazanmak çok zor. Elo iyiyse 2 takımda iyiyse bu dediklerin fark yaratıyor.

Bende kendi totemlerimi yazayım.
    Peşpeşe 2 lose alırsam 3. kez girmem
    4 kere peşpeşe win aldıysam 1 el aram veya normal atarım.

Support sadece adcyi korur mantığı yanlış.
    İyi bir support oyunu okuyabilmeli.
    Takımda mutlaka 1 tane diğer oyunculardan iyi oynayan birisi vardır amacın mutlaka onu öldürtmemek olsun.
    Trde zaten herkes adc öldürmeye endeksli olduğu için adc ölüyor diğer 4 kişi ace atıp oyunu bitiriyorsunuz.

Bide support olarak bi gözün sürekli mini mapte olsun takımdakileri pingle gank atıcak birini gördüysen.

Taricte oynayabilirsin takım ne kadar kolsuz olursa olsun ultisi sayesinde tfyi kazandırabiliyor.

En olmadı iyi birini veya smmurf birini görünce ekle beraber girin.

• Kaybetceksin ne yaparsan yap. Sonrada kazanacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmuyorsa zorlama.
  • ne zaman bu döneme girsem oyunu bırakırım aylar sonra tekrar başlarım bana da bi çözüm lazım :(
  • Öyle bir döngüye kapılıyorsan muhtemelen o ligin 2+/- civarnda bir yerdesindir.
    Stabil bir şekilde gelişirsen zaten her döngüde belli bir LP kâr edersin, yavaş yavaş çıkarsın.
  • plat-altın elo aralığındaysan
    ya midle ya da adc ile kolayca taşıyabilirsin neden diyebilirsin şöyle ki bu elolarda sen iyi sup olsan bile insanı kabız edebilecek derecede kötü adc ve mid lanerlar gelebilir sen ne kadar iyi oynarsan oyna bazıları sadece pozisyon almayı doğru düzgün bilmediği için maç kaybettirebilirler .
    sen çok iyi adc oynarsan zaten late gamede bi şekilde ayakta durur maç kazanmaya başlarsın.
    özet: rol değiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntZTü -- 25 Şubat 2018; 4:2:33 >
  • Dari al teq at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.