Fiyatı 95 ytl civarında nerdeyse bir ds3 kol fiyatı, 2. bir kol alacaktım ama onun yerine bu direksiyonu mu alsam acaba diye düşünmeye başladım,daha önce kullanan arkadaşlar var mı acaba? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
GOLDMASTER RC-419
PC/PlayStation3/PlayStation2 Uyumlu WinX/ME/2000/XP/Vista32/Vista64 uyumlu Otomatik algılamalı oyun konsolu F1 tarzı ve standart manual iletim geçiş seçenekleri Oyundaki direksiyon hassasiyetine göre ayarı için hassasiyet ayarı GTA tarzı oyunlarda kullanabilmeniz için direksiyon üzerine sabitlenmiş analog kontrol çubuğu Otomatik ortalama fonksiyonu PS2 için dijital ve anolog mod PS3 menüsüne hızlı erişim için PS tuşu Herbir çarpma, dönme ve darbe etkisini hissetmeniz içim gerçekçi ve güçlü titreşim geri bildirimi Hızlı hareketler için direksiyona yerleştirilmiş kullanımı kolay tuş tasarımı Tamamen kauçuk kaplama olan ergononik direksiyon tasarımı
aynı tipin snopy shiftmaster modeli var bende. tipatıp aynısı. bence paranı sokağa atmış olursun hiç mi hiç memnun kalmadım.. en az 200 tllik modellerden belki birşeyler bekle bunlardan birşey bekleme..
Konunun üstünden bayağı zaman geçmiş ama ben yinede bunu düşünenler için yazayım..
Ben bunu NT'den almıştım 70 tl'ye.. Çok çok memnunum.. Gaz ve fren pedalları gayet iyi ve büyük.. Ayağınla rahat kontrol edebiliyosun gazı ve freni.. direksiyonundan da memnunum.. direksiyonun kornası ve arkasındaki iki sinyal vari tuşunun işlev görmesi çok güzel bir ayrıntı.. bu ürünün ps3 girişlisi çıkınca fiyatı da arttı.. bence ucuza bulanlar alsın...
thrustmaster al en güzellerinden :D
bende alıcam. 2-3 ay idare etmelik sonra DFGT alıcam. Kaç derece dönme açısı var acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Caputare
bende alıcam. 2-3 ay idare etmelik sonra DFGT alıcam. Kaç derece dönme açısı var acaba ?
2-3 ay idare etmek için boşuna para vermeni önermem. 2-3 ay bekle, direk DFGT al.