Şimdi Ara

Bu devirde kız çocuğu istemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haksızsın+block+umarım kızın olmazda onu hayattan soğutmazsın.
  • Fazla kafanı takma hocam. Kızları erkeklerden farklı varlıklar olarak düşündüğünüz için böyle oluyor. Sen kızınla adam gibi konuşursun o da arkandan iş çevirmek yerine olan biteni sana anlatır, mutlu son.

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

önemli olan ahiret bu dünyaya bel bağlama

Alıntıları Göster

allahtan vahiy mi aldın hayırdır?

• Gençlikte heyecanla hızla oluyor böyle şeyler, yaşadıklarımı düşünüyorum da neler neler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar evhamlı olmayın hocam, hayat çekilmez.

• Ben batılılaştığımızı düşünmüyorum, aksine doğululaşmaya başladık ve bilin bakalım ne oldu? Fakiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious II

allahtan vahiy mi aldın hayırdır?

Alıntıları Göster

Bütün bunlar Kur'an'da bildiriliyor

• Galiba milenyum çağına hızlı giriş yaptık
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapaşığı

Aynen kanka, en iyisi Yemen gibi olmak. Adamlar açlıktan ölüyor ama namus on numara

Vatan nasıl bizim namusuz ise bunu iki lokma ekmeğe satmayacağımız gibi kızlarımız/oğlanlarımız da bizim namusuzdur. Benzetmen çok alakasız olmuş.

Konuya gelecek olursak sadece kız çocukları değil erkek çocuklarını da aynı kefeye koyup değerlendirmek lazım. Bir kız için elli takla atan erkekler olduktan sonra kızların hali çok normal gelmeye başlar.

En iyi çözüm gençler için erken evliliktir. Günümüz koşulları ise tam tersi istikamette ilerlemektedir. Evlilik yaşı ilerliyor maalesef. Bunu savunan arkadaşlar olabilir tabi kendi düşünceleri.

Malum durumlardan kız çocuğu istemiyorum deyip aynı malum durumların erkekler için olduğunu da unutmayın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.