|
Bu devirde kız çocuğu istemiyorum

-
-
Aynen kanka, en iyisi Yemen gibi olmak. Adamlar açlıktan ölüyor ama namus on numara
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arapaşığı
Aynen kanka, en iyisi Yemen gibi olmak. Adamlar açlıktan ölüyor ama namus on numaraönemli olan ahiret bu dünyaya bel bağlama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman kızınla arkadaş gibi ol her şeyini sana açıklasın. Erkek çocuğun olunca da aynı şeyleri yapacak, ben bir erkek olarak defalarca aileme yalan söyledim. Kız arkadaşımla şehir dışına falan çıkardık otelde kalırdık gelirdik, okul gezisi falan derdim. Kızın evi boş olunca çağırır giderim aileme erkek arkadaşımda kalacağım derim. Aile bu ilişkiyi kuramazsa yalana mahkum çocuğun cinsiyeti fark etmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 12 Aralık 2020; 19:8:27 > -
Erkek çocuklar öyle mi dürüst,ahlaklı.Allah erkek çocuk nasıl etsin ne diyeyim. -
Otelde nasıl kalıyordun sevgiliye oda vermiyorlar bildiğim kadarıyla -
Öyle bişey de yok be Kanki. Keşke olsa, sonsuza kadar her istediğin anında olacak. Bu dünyada gün yüzü görmedik orda görürdük ama maalesef yokquote:
Orijinalden alıntı: izayoiönemli olan ahiret bu dünyaya bel bağlama
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana düşen kızıma oğluma ahlakı terbiyeyi dini öğretmek. Ergen olduktan sonra ahlaksızlık yapma ihtimaline karşı kısıtlamanın hiç faydası olmaz.
Yapacak olan GPS ile takip etsen de yapacağını yapar.
Sen yapıyorsan muhtemelen kızın da yapar.
Kadınlar da bir insan, onların da cinsel ihtiyaçları var. Reşit olduktan sonra kız çocuğun sana sormadan istediğini yapabilir, isterse erkek arkadaşıyla sevişir, isterse sokakta beğendiği biriyle. Namus dediğin şey iki bacak arasındaki bir şey değil, kişinin davranışlarındaki tutarlılık ve güvenilirliğidir.
-
Niyekine -
İşte bahsettigim şey tam da bu -
Vanda Muşta vermezler Batı sahil kesiminde olmaz öyle bir şey
Bir kişide haklısın kanka fln desin aw -
Sen büyütürken neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatırsın gerisi ona kalmış, o da insan sonuçta bir şekilde hayata ayak uyduracak. Doğu kültüründeki kadınlar genelde bastırılmış,eğitimsiz, ekonomik olarak babasına ya da kocasına bağlı kadınlar topluluğu geliyor aklıma bunların böyle hareketler yapmaması normal. En basitinden iranlı kadınları göz önüne al, iranda çarşafla gezerken kendilerini batıya atanlar hemen tesettürden çıkıyor özgürce yaşıyor.
-
Kız çocuğu olmayanlar ahkam kesmeye başlamış.
Bencede siz istemeyin
umarım ileride kızın olmaz hatta çocuğun olmaz
aynen,inşallah cocugun olmaz
-
Olsa nolur olmasa nolur aw -
Bu devirde çocuk yapmak bile saçma ama benim kızım olsa onun bakireliği onun kararı olur batılılaşma olur tabi çünkü dışa bağımlı ve ne eğitimi ile vatandaşını koruyan bir yapısı da yok bu ülkenin. Vatan aşkı diye diye vergi manyağı olduk haberimiz yok. Eğer çocuk yapıp onu korumak istiyorsan ve ona birey olarak değil evcil hayvan olarak bakacaksan yapma daha iyi.
Aynen kanka, en iyisi Yemen gibi olmak. Adamlar açlıktan ölüyor ama namus on numara
|
Bana düşen kızıma oğluma ahlakı terbiyeyi dini öğretmek. Ergen olduktan sonra ahlaksızlık yapma ihtimaline karşı kısıtlamanın hiç faydası olmaz.
Yapacak olan GPS ile takip etsen de yapacağını yapar. Sen yapıyorsan muhtemelen kızın da yapar. |
Kadınlar da bir insan, onların da cinsel ihtiyaçları var. Reşit olduktan sonra kız çocuğun sana sormadan istediğini yapabilir, isterse erkek arkadaşıyla sevişir, isterse sokakta beğendiği biriyle. Namus dediğin şey iki bacak arasındaki bir şey değil, kişinin davranışlarındaki tutarlılık ve güvenilirliğidir. |
Sen büyütürken neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatırsın gerisi ona kalmış, o da insan sonuçta bir şekilde hayata ayak uyduracak. Doğu kültüründeki kadınlar genelde bastırılmış,eğitimsiz, ekonomik olarak babasına ya da kocasına bağlı kadınlar topluluğu geliyor aklıma bunların böyle hareketler yapmaması normal. En basitinden iranlı kadınları göz önüne al, iranda çarşafla gezerken kendilerini batıya atanlar hemen tesettürden çıkıyor özgürce yaşıyor. |
umarım ileride kızın olmaz hatta çocuğun olmaz
|
aynen,inşallah cocugun olmaz |
Benzer içerikler
- arby"s en iyi menü
- sahte e okul
- word sayfa kopyalama
- nebido kullanan erkekler
- idam ipi nasıl yapılır
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- huawei boykot mu
- moonwalker ayakkabı
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X