Şimdi Ara

Bu darbe girşimine gore ekonomik durgunluk hiçbirşey... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilader darbe demek sadece iktidarin degismesimi demek bugun sevmedigim m.fevzioglu bile 15 temmuz icin rte ye tesekkur ediyosa gerisini sen dusun darbe goren vatandaslarla bi muhabbet etmenizi tavsiye ederim saygilar.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferfecir66 -- 3 Kasım 2016; 23:08:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Ekonomik durgunluğu darbe girişimine ne zaman bağlayacaklar diye düşünüyordum ben de. He canım he darbeye teşebbüs ettiler de ekonomi o yüzden daraldı he.

Darbelerin amaci,mevcut yönetimi,hem siyasi,hem ekonomik hemde diger zayif noktalar talan edilerek yok etme amaci güder.

Siyaseten ve ekonomik olarak güclü olan yönetimlerin darbe karsisinda elleri güclüdür.

Daha önceki darbeleri inceledigimizde,Akp hükümetinin basarili bir iktidar oldugunu söyleyebiliriz.

Tabii Reis faktörünüde unutmamak lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Bilader darbe demek sadece iktidarin degismesimi demek bugun sevmedigim m.fevzioglu bile 15 temmuz icin rte ye tesekkur ediyosa gerisini sen dusun darbe goren vatandaslarla bi muhabbet etmenizi temenni ederim saygilar.

anlamııyolarki darbe olsaydı muhaleftiyle hükümetiyle hepimiz nanayı yiyecektik akp takıntılarından ülkenin batıp 20-30 yıl geriye gitmesine razılar..o derece balatalar aşınmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Kasım 2016; 23:0:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferfecir66

Bilader darbe demek sadece iktidarin degismesimi demek bugun sevmedigim m.fevzioglu bile 15 temmuz icin rte ye tesekkur ediyosa gerisini sen dusun darbe goren vatandaslarla bi muhabbet etmenizi tavsiye ederim saygilar.

Edit:imla
    1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F97E00D06 -- 4 Ağustos 2018; 11:25:25 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 19 Şubat 2017; 13:51:29 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Ülkeler demişsin? Başka ülkelerden örnekler istiyorum. Türkiye'de zaten ekonomi berbat bir durumda. Bunun bahanesi darbe değil. Bunu sayfalarca anlatırım ama sizin okuduğunuzu anlamamak gibi bir özelliğiniz var.

Ayrıca bak ne diyor orda? "DARBE" Kalın yazayım da kafana girsin DARBE GİRİŞİMİ değil.

Evet örnek bekliyorum darbe girişimi ile ekonomisi batan bir ülke. Bak ne diyorum DARBE değil tekrar kalın yazayım "DARBE GİRİŞİMİ"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 4 Kasım 2016; 0:0:21 >
  • başbakan görevden alınması lazım adam türkiye bölünür dedi kendisi başbakanken nasıl bölünecek acaba seyrediyor recep tayyiğ erdoğandan sonrası yalan arkadaşlar kendi ailesine dahi güvenmiyorum ben.
  • vayy saray soytarıları detected.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elk.De

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Ekonomik durgunluğu darbe girişimine ne zaman bağlayacaklar diye düşünüyordum ben de. He canım he darbeye teşebbüs ettiler de ekonomi o yüzden daraldı he.

Darbelerin amaci,mevcut yönetimi,hem siyasi,hem ekonomik hemde diger zayif noktalar talan edilerek yok etme amaci güder.

Siyaseten ve ekonomik olarak güclü olan yönetimlerin darbe karsisinda elleri güclüdür.

Daha önceki darbeleri inceledigimizde,Akp hükümetinin basarili bir iktidar oldugunu söyleyebiliriz.

Tabii Reis faktörünüde unutmamak lazim.

Şunu kafanıza sokun. Çok şükür bu ülkede darbe olmadı. Algı yönetimini bırakın. Darbe marbe yok. Devletin tepesindekilerin general yaptığı bir kaç vatan haini kendilerine baş kaldırdı. Tamamen iki gurubun menfaat çatışması.

Ekonominin batmak üzere olmasını bu darbe girişimine bağlayamazsınız. Bunu yemezler. Senelerdir bu ülke beton yiyor farkına varın. Artık betona doyunca malum olan oluyor. Üretici kan ağlıyor, çiftçi kan ağlıyor, hayvancılık yapanlar kan ağlıyor diye bağırıyoruz.

• Terbiyeni takin yoksa ben seni ottururum!
    Burda ben sana hakaret etmedim duygusalliklada alakasi yok yazdiklarimin asil duygusal olan sizsiniz sizin mantik şu : oleyyy darbe oldu oleyy hokumet degisti ve hepsi idam oldu

• YoK kullanıcısına yanıt
    başarısız darbe girşimlerine bakmak lazım.....tüm yabancı yatırımcaıların bir kısmı halen korkarken bir çoğu yatırımlarını geri çekmişken, ist bile gelen turist sayısında devasal düşüş varken girişimden birşey olmaz demek kusurabakma körlük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Kasım 2016; 1:0:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

başarısız darbe girşimlerine bakmak lazım.....tüm yabancı yatırımcaıların bir kısmı halen korkarken bir çoğu yatırımlarını geri çekmişken, ist bile gelen turist sayısında devasal düşüş varken girişimden birşey olmaz demek kusurabakma körlük...

Bakmak lazım. Acaba bunlar başarısız darbe girişimi sonucu mu?
    Yoksa ;
    Mesela turizme bakalım. Turistler neden gelmiyor ülkemize? Terör. Peki terör neyin sonucu? Başarısız iç ve dış politikalar. Ülkede düzenli olarak canlı bomba patlatıyor kendini. Sınırlarını koruyamıyorsun daha. Akın akın adamlar ülkene giriyor mülteci diye. Sen turistlerin Türkiye'yi tercih etmeme sebebini bu ülkede darbeye teşebbüs edildi diye mi sanıyorsun? Ya da benim buna inanacak kadar salak olduğumu mu?

Yatırımcı neden gelmiyor? Çünkü malının bir değeri yok. Ürettiğin değerli bir ürün yok. Ayrıca imalat maliyetin çok yüksek. Senin 5 liraya ürettiğin ürünün aynısını Çin 50 cente üretiyor. Senin kredi notun her gün düşerken Reisiniz kredi notunu millet belirler diyor. He millet belirler yabancı yatırımcı da milletin belirlediği kredi notuna göre yatırım yapmayı düşünüyor zaten. Bunu sizin seçmeniniz yiyor ama yabancı yatırımcı yemiyor.

Evet halen dünyadan örnek bekliyorum. Öyle afaki konuşmayla olmaz. Başarısız darbe girişimi sonucunda batan ekonomiler lütfen. Hangi ülkenin ekonomisi çok iyiyken başarısız bir darbe girişimi sonucunda ekonomi batmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferfecir66

Terbiyeni takin yoksa ben seni ottururum!
    Burda ben sana hakaret etmedim duygusalliklada alakasi yok yazdiklarimin asil duygusal olan sizsiniz sizin mantik şu : oleyyy darbe oldu oleyy hokumet degisti ve hepsi idam oldu
    2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F97E00D06 -- 4 Ağustos 2018; 11:25:40 >
  • Boş zamanlarında çakmak gazı çekersen böyle saçmalarsın
  • Bu elemanda çok yanar döner biri. Herhalde parasız kalınca sövüyor birisi cebine para koyunca gelip ağız değiştiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Bu elemanda çok yanar döner biri. Herhalde parasız kalınca sövüyor birisi cebine para koyunca gelip ağız değiştiriyor.

akp kadar kafanıza taş düşsün ya bunun burda akp yalayıp yutmakla ne alakası var? sokaklarında tank geçen dolaşan ülkenin,f16 larla meclisi vurulan ülkenin, 240 kişi çatışmada şehit olmuş, ülken dünyaya darbe diye kapak olmuş ekonomisi darbeden hiç etkilenmez demek nasıl bir saçmalamadır nasıl bir hayal ürünüdür çözemedim gitti....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Kasım 2016; 2:2:58 >
  • bu adam bildim bileli hep akrabalarını öne sürüyor.kişilikle ilgili problemleri var galiba.

• Ayran diye kımız içtin galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITürkologI -- 4 Kasım 2016; 2:17:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Bu elemanda çok yanar döner biri. Herhalde parasız kalınca sövüyor birisi cebine para koyunca gelip ağız değiştiriyor.

akp kadar kafanıza taş düşsün ya bunun burda akp yalayıp yutmakla ne alakası var? sokaklarında tank geçen dolaşan ülkenin,f16 larla meclisi vurulan ülkenin, 240 kişi çatışmada şehit olmuş, ülken dünyaya darbe diye kapak olmuş ekonomisi darbeden hiç etkilenmez demek nasıl bir saçmalamadır nasıl bir hayal ürünüdür çözemedim gitti....

Senin kaç kuruşluk ekonomin var ki konuşuyorsun. Abd faizleri azcık arttırsa borsan çöküp gidiyor. Sen ve senin gibiler ne sanıyorsunuz bu ülkeyi merak ediyorum. Çapın ne hacmin ne senin ya? Kuru kuru milliyetçilikle bu işler yürümüyor.
    Yabancılar az bir sıkıntı görse neyi varsa satıyor herşey tepetaklak oluyor. 70'li yıllar türkiyesi gibi. 3-5 proje yapıldı diye birşey mi oldu sanırsın sen.

• Indigo I kullanıcısına yanıt
    dünyanın en iyi 20 ekonomisinden biri.....ülkeni aşağlık aciz gorme yani.....ordu olarakta ilk 10 da....dünyadada 200 e yakın ülke var....sen kişisel olarak başarısızsın ülken değil....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Kasım 2016; 2:29:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.