Şimdi Ara

Bu da kadın mı ss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forumun çoğunda böyle kaslı kol yoktur. Serena Williams şampiyon oldu.

Bu da kadın mı ss

• Evet kadın. Benim favorimdi, emeklerinin karşılığını da almış.
  • meme ucu kası bile yapmış
  • Bide kardeşi vardı demi la bunun?
  • eski alman bayan milli gülle atıcısı bi kadın vardı. eski video ları var, kadın olimpiyatlara falan katılmış onların video ları var, kadın normal kadın ama kaslı baya.

neyse kadın daha güçlensin diye güçlendirici doping almış ama bu aslında kas hormonu yani erkeklik hormonuymuş. kadın kas yapmayı bi yana bırakın, vücut olarak da erkeğe dönüşmeye başlamış. bunu farkettiğinde çok geçmiş ve kadın bi noktadan sonra kadın olarak yaşayamayacağını anlamış. cinsiyet değiştirme ameliyatı olup resmi olarak cinsiyet değiştirmiş. daha fazla hormon alarak iyice erkeğe dönüşmüş.

şu anda yaşlanmış ve görseniz tam bir erkek, 50 li yaşlarda bi adam düşünün, sakallı, hafif kel, saçları ağarmış biri. hatta başka bi kadınla evli, çocukları var.

gördüğümde şok olmuştum, resmen sarışın bi alman kadınını hormon vererek erkeğe dönüştürmüşler.

kadın (yada şuanki haliyle adam) gülle atma ile ilgilendiği zamanlarda kendisine kas geliştirici hormon veren dönemin ulusal spor mecrasını mahkemeye vermişti, belgeselde izlemiştim ntv de.

ekleme:

buldum, bu eski kadın hali:

Bu da kadın mı ss

burda adı: Heidi Krieger

buda şuanki hali:

Bu da kadın mı ss

cinsiyet değiştirdikten sonraki ismi: Andreas Krieger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 7 Temmuz 2012; 19:58:06 >

• off o victoria azarenka var ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

eski alman bayan milli gülle atıcısı bi kadın vardı. eski video ları var, kadın olimpiyatlara falan katılmış onların video ları var, kadın normal kadın ama kaslı baya.

neyse kadın daha güçlensin diye güçlendirici doping almış ama bu aslında kas hormonu yani erkeklik hormonuymuş. kadın kas yapmayı bi yana bırakın, vücut olarak da erkeğe dönüşmeye başlamış. bunu farkettiğinde çok geçmiş ve kadın bi noktadan sonra kadın olarak yaşayamayacağını anlamış. cinsiyet değiştirme ameliyatı olup resmi olarak cinsiyet değiştirmiş. daha fazla hormon alarak iyice erkeğe dönüşmüş.

şu anda yaşlanmış ve görseniz tam bir erkek, 50 li yaşlarda bi adam düşünün, sakallı, hafif kel, saçları ağarmış biri. hatta başka bi kadınla evli, çocukları var.

gördüğümde şok olmuştum, resmen sarışın bi alman kadınını hormon vererek erkeğe dönüştürmüşler.

kadın (yada şuanki haliyle adam) gülle atma ile ilgilendiği zamanlarda kendisine kas geliştirici hormon veren dönemin ulusal spor mecrasını mahkemeye vermişti, belgeselde izlemiştim ntv de.

ekleme:

buldum, bu eski kadın hali:

Bu da kadın mı ss

burda adı: Heidi Krieger

buda şuanki hali:

Bu da kadın mı ss

cinsiyet değiştirdikten sonraki ismi: Andreas Krieger

evet bende hatırlıyorum onu. Genelde halter gibi ağır spor yapan kadınların çoğu testosteron hormonu yani erkeklik hormonu vururlar birsüre sonrada erkekleşirler. Klitorisleri adeta küçük bir pipiye dönüşür. Tam tersi olarak travesti olanların çoğu da östrojen, yani kadınlık hormonu vururlar kadınlaşmak için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

meme ucu kası bile yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyu72

off o victoria azarenka var ya

avatarını bir an bülent ersoy sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: illiminatucu

quote:

avatarını bir an bülent ersoy sandım

ne bülent ersoyu Paris Jackson o aşığım ona

•  Bu da kadın mı ss
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

Bu da kadın mı ss

goddamn
  • quote:

Bu da kadın mı ss

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceplebi

quote:

Bu da kadın mı ss

Ohhhyyşşşş ! Yüz iyi değil de baya iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.