Şimdi Ara

Bu da Geçer Ya Hû: Kelimelerin Hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En çaresiz olduğumuz anlarda bize ümit olan bir söz "Bu da geçer ya hu" belki basit gelebilir size o çaresiz anlarınızda ama anlamı ve hikayesi de bir o kadar da derin. Gelin o zaman etkileyici hikayeyi hep birlikte okuyalım.

    İnsana “neler neler geçmedi ki?” diye şöyle dönüp bir geçmişte yaşadığı güçlükleri hatırlatan söz. Mutsuzluk da mutluluk gibi sonlu ve bitimli bir kelime. Aslında bizlere düşen kendi payını yaşamak biraz, biraz da terslikleri didinip düzeltmeye çalışmaktır. Neler geçmedi ki başımızdan hakikaten başımızdan değil mi? “Bu da geçer ya hu!” ürpertici bir cümle düşündüğünüzde ürpertici olmasa bile, ağır, bunu kabullenmek lazım. Bu da geçer… Hep geçer.. Her şey geçer…
    Peki insan bunu bile bile nasıl yaşar? Mutluluk geçiyor, hüzün geçiyor, aşk geçiyor, acı geçiyor… Ee ne kaldı elimizde? Her şeyin geçeceğini bilerek nefes almak kolay mı? kalan acı da olsa, bişeyler kalsa olmaz mı?ömrüm boyu acıya razı olsam, ama işte geçmese, her şey geçip de insanın acizliğini gözüne sokmasa değil mi?

    Bu da Geçer Ya Hû: Kelimelerin Hikayesi


    Yazının Devamı ve Kar Amacı Gütmeyen Sitemizi Desteklemek İçin TIKLAYINZ..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.