Bu çizikler boyasız geçer mi

-
-
Expertizde sıkıntı çıkarmayacak şekilde derken? Sattığım adam anlamasın mı demek istiyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen gün ara sokakta ilerlerken park etmiş bir aracın kapısını açan ehliyetsiz sürücü yüzünden benim araçta da bu şekilde çizikler oluştu. baya uğraştım pasta cila ile geçmedi. boyatmak da istemiyorun. görüntüye alışmaya çalışıcaz artık.
-
hayır expertizde boyalı gözükmicek şekilde onarabiliyor muyuz diyorum çizikleri
çünkü araç hatasız boyasız bi çizik için boya istemiyorum
hemen bi artniyet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 30 Ağustos 2021; 16:20:16 > -
hafif bir rötüş boyası üstünden polisaj cila ile geçilirse gider gibi sanki
-
Chris fix diye youtube kanalı var. Bu tarz çizikleri hatta daha kötüsünü yok etmişti. Kalemle tutuş yaptı sadece. Turkiye de o ustalık zor bulunur. Kendim yapabilirim diyorsanız deneyin.
Beyaz boya ise çok kolay rötuş olur. Üstünde vernik katmanı olmadığı için.
Eğer metalik renkli ise üstünde garanti vernik vardır. O zaman youtube da çelik rötuş diye google da aratın bir fikir edinirsiniz.
rötüş boyası derken bu expertizde aracı satarken boyalı diye gösterir mi ? araç hatasız boyasız çünkü şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 30 Ağustos 2021; 17:20:1 > -
Rötüş göstermez. Boya zımparalanıp boya macun yapılırsa gösterir.
Ya bu neymiş yaaa.. Tamam benimde sıfır aracım var. Tekerine taş değse benim de içim yanıyor ama yok boyasız yok hatasız yok boyasız yok hatasız... Abi olan olmuş işte ne yapacaksın ekspertizde çıkmasını istemiyorsan başta dikkatli olmak lazımdı öyle değil mi? Ayrıca şu boya değişen kafasından kurtulmak istiyoruz ama herkes yapılan işlem expertizde çıkmasın diye bir tarafını yırtıyor. Rötüş yaptırırsın baktın göze batıyor gidip lokal yaptırırsın. 2 karış boya için fiyat kıran yada kırmaya çalışan adama da sana satılık araba yok deyip çeker gidersiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çelik rutuş diye işlem var ama bu işlem sonucu sadece siyah çizik yerine beyaz çizik olcak yani göze fazla batmamış olur.
Çelik rutuş diye araştır.
Normal rutuş iyi görüntü vermez.
Profesyonel ustaya denk gelsen, orjinalmiş gibi işlem yapar ama parasıda orjinaldir.
Boyat geç ne kadar takıntılısınız. Önceden bir kaç açıdan fotoğrafını da çek, alan adam ciddi bir kaza olmadığını anlasın eğer hala laga luga yapıyorsa kapıyı göster kov. Bu işin raconu budur.
Araba dediğin boyanır, tamir edilir, tabiatı gereği böyle ufak şeyler olur. Üç karış boyası olan arabaya sanki tavan kesilip eklenmiş muamelesi yapan adamlara araba satmam, gitsin hatasız boyasız eşek alsın ona binsin. Motor, şase ve yürüyene bakmayıp aracın kaportasındaki bilmem kaç mikron boyaya takan adama araba teknolojisi gerçekten çok, eşek kafi.
-
bence kalsın daha orjinal vede gerçek..
-
Pasta cila azaltır ama çizikler kaybolmaz. Bence yaptırma boya vursan laf anlatamazsın memleketin insanına satarken. Bırak nazarlık kalsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 30 Ağustos 2021; 23:29:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben pek cok arac sattim. Araclarda pek cogunda istemeden cizikten kaynakli veya birinin carpmasi kaynakli cizik gozuk vs oldu. Yeri geldi kapi saCi bile degisti. Ancak hepsini kaskodan yetkili serviste yaptirdim. Resimlerini cektim. Aliciya da gosterdim. Yetkili serviste yapildiginadan solayi satarken deger kaybi vs yasamadim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 30 Ağustos 2021; 23:48:8 >
tırnak takılıyorsa pasta cila ile geçmez
-
Çizikle bineceğime yaptırır binerim, yok boya olmasın yok hata olmasın, kendim biniyorum sonuçta gözüme ne hoş geliyorsa o. Yatırım için aldıysanız arabayı binmeyin garaja çekin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AtesHırsızıBoyat geç ne kadar takıntılısınız. Önceden bir kaç açıdan fotoğrafını da çek, alan adam ciddi bir kaza olmadığını anlasın eğer hala laga luga yapıyorsa kapıyı göster kov. Bu işin raconu budur.
Araba dediğin boyanır, tamir edilir, tabiatı gereği böyle ufak şeyler olur. Üç karış boyası olan arabaya sanki tavan kesilip eklenmiş muamelesi yapan adamlara araba satmam, gitsin hatasız boyasız eşek alsın ona binsin. Motor, şase ve yürüyene bakmayıp aracın kaportasındaki bilmem kaç mikron boyaya takan adama araba teknolojisi gerçekten çok, eşek kafi.
3-4 ay önce sadece ön tampon boyalı araç sattım, araç hani, boyasızdı diye arayan mı dersin, tampon neden boyandı diye 10 kere dert yanan mı dersin, İstanbul içinde sadece ön tamponu boyalı 10 yaşında kaç araç vardır bilmem ama dediğiniz gibi, ufak tefek şeyleri bahane edenin yanından hemen ayrılıyorum. Bir de anladım ki böyle bir araç satarken diğerlerinden 15-20 bin fazla fiyat çekeceksin, piyasa fiyatı yazınca daha da kıllanıyor millet.
-
Tırnak giriyorsa çelik rötüş tarzı bir uygulama var sadece boya makinasıni o noktanin üstüne tutarsa anlaşılıyor satarkende önceki resmini gösterip rötüslü olduğunu belirtince sıkıntı olmaz dh üyesi kahramanlarında sesi kesilmiş olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

hayır expertizde boyalı gözükmicek şekilde onarabiliyor muyuz diyorum çizikleri çünkü araç hatasız boyasız bi çizik için boya istemiyorum hemen bi artniyet |
Ya bu neymiş yaaa.. Tamam benimde sıfır aracım var. Tekerine taş değse benim de içim yanıyor ama yok boyasız yok hatasız yok boyasız yok hatasız... Abi olan olmuş işte ne yapacaksın ekspertizde çıkmasını istemiyorsan başta dikkatli olmak lazımdı öyle değil mi? Ayrıca şu boya değişen kafasından kurtulmak istiyoruz ama herkes yapılan işlem expertizde çıkmasın diye bir tarafını yırtıyor. Rötüş yaptırırsın baktın göze batıyor gidip lokal yaptırırsın. 2 karış boya için fiyat kıran yada kırmaya çalışan adama da sana satılık araba yok deyip çeker gidersiniz.
|
Benzer içerikler
- zift lekesi nasıl çıkar
- plakalık nerede satılır
- dsg şanzıman vites göstergesi yanıp sönüyor
- ankara fiat yetkili servis tavsiye
- en iyi radar uygulaması
- uçan araba fiyatları
- nissan xfk townstar 1.3 dig-t
- radar gösteren navigasyon
- citroen ami özellikleri
- volkswagen fiyat listesi 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X