Şimdi Ara

Bu Çizgi Filmi Hatırlayan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1532 yılında barcelonada yaşayan esteban adlı bir yetim vardır. Güneş doğduktan sonra gizemli güçleri ortaya çıktığından dolayı bu çocuğa güneşin çocuğu denilmektedir. Üvey babasi öldükten sonra kendisine gerçeği sölemesiyle esteban bebekken kendisinin batık bir gemiden kurtarıldığını ögrenir. Estebanın boynundaki gizemli madolayanın altın şehrinden geldiği düşünülür. Bunun üzerine Esteban gerçek ebeveynlerini vede kendisinin kim olduğunu bulmak için İspanyadan ayrilir. Yolda zia adinda bir inca kızı ile tanışır. Ziada estebanin madalyonun aynısından vardır ve yıllar önce kaçırılmıştır. Daha sonralari onlarin yanina Tao adinda heva imparatorlugunun son üyesi katılır. Bundan sonra 3 çocuk Altın şehri bulmak vede yeni dünyayı keşfetmek için yola çıkarlar.

Esteban
    Son derece kibar, gerektiğinde cesurca karşı çıkabilen (özellikle Zia için), dışadönük ve grubun hemen hemen lider konumunda olan birisidir. Amacı Altın Şehri ve Kuşu bulmaktır. Ayrıca Zia adlı kıza da yavaş yavaş aşık olmaya başlamıştır ki bunu farkeden Zia da duygularına karşılık verir. Ama bu durumu hiçkimseye belli etmemeye çalışırlar ki ilk farkeden de Tao olur.

Zia
    Duygusal, sessiz ve hassas bir yapısı vardır ki bunu en çok Esteban'a gösterir. Kendisini Esteban varken huzurlu ve mutlu hisseder. Bazen kendisinden beklenmeyecek şekilde ölümü göze alacak kadar cesur olmaktadır. En çok değer verdiği ve aşık olmaya başladığı kişi Esteban'ın ona olan hislerini anlayınca karşılığını verir fakat başkalarına belli etmezler. Grubun ikinci zeki insanıdır ve Tao'ya yardım eder.

Tao
    Biraz fazla hiperaktif, biraz çocuksu, vurdum duymaz ve aptal gibi görünümü olmasına rağmen fazlasıyla zeki olan birisidir ki bunu girdiği mağaralarda kapı açmak veya kurtulmak için o zaman ki teknolojiyi iyi bilen birisidir. Grubun beynidir ve oldukça başarılıdır bu konuda.

http://www.lescitesdor.com/
    Buda sitesi ne güzel çizgi filmdi yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 12 Haziran 2007; 23:49:19 >

• Pocahontas degil mi o?
  • quote:

Orjinalden alıntı: EatItPunk

Pocahontas degil mi o?

Değil
  • Kara Murat değilmi o? oda 100 metrelik duvardan yere atlıyordu.
  • DÜNYANIN MERKEZİNE YOLCULUK MUYDU NEYDİ SEYREDERDİM BEN..
  • Dediğiniz 80 günde devrialem bu o değil Estebandı herhalde tam ismini hatırlayamıyorum
  • Eski gunleri hatirladim yahu, bi de clemantine vardi atesten bi lavuk kavalar dururdu bu garibi :P Tabi bu islerin piri ucan kaz morton ve nilstir.. Pazar gunleri pazar kanserinden once , isitme engelliler haber bulteninden sonra baslardi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskideki gibi kaliteli çizgi film yapmıyorlar şimdi
  • ya harbi bu çizgi film süperdi...çok etkilenmiştim...aslında son bölümleri bilim kurgu filmlerini aratmıyodu...hani hatırlıyomusunuz güney amerikadaki mayaların yaşam tarzını,sonra orada yaşayan insana benzer canlıların buldukları enerjiyi yada estebanın hem babasını hemde kayıp altın şehri araken gemideki macerayı....hah buldum çizgi filmin adı kayıp altın şehirler..topic sahibine teşekkürler...eskileri hatırlattı bana
  • Hatırladım ben.Gizemli konulara değiniyordu sanırsam. Uçan sarı renkli kuş figürlü bir gemileri vardı
  • ben halen cizgi filmin adinin "dunyanin merkezine yolculuk" oldugunu iddia ediyorum. TRT yi arayip soralim :)
  • EWT BNDE TAM ONU DİCEKTİM. BUNLARIN Bİ GEMİSİ VAR KUSA BENZEYEN FANTASTİK YERLERE GİDİYORLAR MACERADAN MACERAYA
    quote:

Orjinalden alıntı: Egguzel

Hatırladım ben.Gizemli konulara değiniyordu sanırsam. Uçan sarı renkli kuş figürlü bir gemileri vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

quote:

Orjinalden alıntı: EatItPunk

Pocahontas degil mi o?

Değil

Ahah, nerden aklima geldiyse Pocahontas aksam aksam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EatItPunk -- 13 Haziran 2007; 0:34:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

ben halen cizgi filmin adinin "dunyanin merkezine yolculuk" oldugunu iddia ediyorum. TRT yi arayip soralim :)

http://www.gunesintamicinde.com/altin-akbaba-mysterious-cities-of-gold/

@sselamlar_
    Bişi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 13 Haziran 2007; 0:36:53 >
  • http://www.realfiesta.com/2006/04/esteban.htm
    gizemli altın şehirlermiş adı, pğardon :)

quote:

quote:

ben halen cizgi filmin adinin "dunyanin merkezine yolculuk" oldugunu iddia ediyorum. TRT yi arayip soralim :)

@sselamlar_
    Bişi değil

• Müslüman Şirinler
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Müslüman Şirinler

yok daha neler...bu film kayıp şehir atlantisi konu alan bi film...ispanyadan altın şehirleri aramak için yola çıkan ve bir daha haber alınamayan babasını aramak için yola çıkan bi çocuğun hikayesi...ya herşeyden öte filmin fantastik yönü çok güzel,gerçekçi ve heycanlı...
  • quote:

http://www.realfiesta.com/2006/04/esteban.htm
    gizemli altın şehirlermiş adı, pğardon :)

quote:

quote:

@sselamlar_
    Bişi değil

hah bende kayıp altın şehirler demiştim yaklaşmışım.evet gizemli altın şehirler

• Mysterious Cities Of Gold
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.